- 8 Nisan 2019
- 893
- 1.625
- 44
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #15.621
Ben okudum Allah kabul etsinSehrazat6 niyeti; 5 Şubat Cumartesi okunacak (1750 tane)
Ey gönüllerin sevgilisi (Yâ Vedûd), ey yüce arşın sahibi ,ey dilediğini yapan Allah'ım! Ulaşılamayan izzetin, kavuşulamayan saltanatın ve arşını kaplayan nûrun için bize hayırlı afiyetli evlatlar nasip et. Borçlarımızı hayırla ödeyip bitirelim. Ailemi düşmanlarından koru.Amin.
PiXiEE komşusu
@Butimar-
begonvil1985
@zeynepmuratselo
@Tospaagtd
@Btlaydnz23
@Nefes0858
Umut_2019
goah
sunpineapple
Sehrazat6
@Bidar Sultan
nursevdi
V Vavin
A anabel lee
begonvil1985
agustos72
@Morrmeneksee
PiXiEE
Jawlensky
@aypare ackerman
RedGirl
@Calcifer
@Kubraclnareymenmfthbyrktr
@Aktif Lora
@Sareben
@Buralardutluuugdu
Saliha40
i p e k
@rana20
Cookiie
@zeynepmuratselo – eşi
kavs-i kuzah
Önden okuyup bitiren arkadaşlar onlar okuduğu için etikelemedim o yüzden csnimKisiler mi azaldi bana mi oyle geliyor
sıkıntı yok tabi ki canım, merak etmekte çok haklısın,Sordum ögrendim sıkıntı yok 2niyetin icinde 1750ser adet okudum. Rabbim kabul etsin
arkadaşımız için okudum Allah kabul etsinSehrazat6 niyeti; 5 Şubat Cumartesi okunacak (1750 tane)
Ey gönüllerin sevgilisi (Yâ Vedûd), ey yüce arşın sahibi ,ey dilediğini yapan Allah'ım! Ulaşılamayan izzetin, kavuşulamayan saltanatın ve arşını kaplayan nûrun için bize hayırlı afiyetli evlatlar nasip et. Borçlarımızı hayırla ödeyip bitirelim. Ailemi düşmanlarından koru.Amin.
PiXiEE komşusu
@Butimar-
begonvil1985
@zeynepmuratselo
@Tospaagtd
@Btlaydnz23
@Nefes0858
Umut_2019
goah
sunpineapple
Sehrazat6
@Bidar Sultan
nursevdi
V Vavin
A anabel lee
begonvil1985
agustos72
@Morrmeneksee
PiXiEE
Jawlensky
@aypare ackerman
RedGirl
@Calcifer
@Aktif Lora
@Sareben
@Buralardutluuugdu
Saliha40
i p e k
@rana20
Cookiie
@zeynepmuratselo – eşi
kavs-i kuzah
Sare6 için okudum Allah niyetini kabul buyursunSehrazat6 niyeti; 5 Şubat Cumartesi okunacak (1750 tane)
PiXiEE komşusu
@Butimar-
begonvil1985
@zeynepmuratselo
@Tospaagtd
@Btlaydnz23
@Nefes0858
Umut_2019
goah
sunpineapple
Sehrazat6
@Bidar Sultan
nursevdi
V Vavin
A anabel lee
begonvil1985
agustos72
@Morrmeneksee
PiXiEE
Jawlensky
@aypare ackerman
RedGirl
@Calcifer
@Aktif Lora
@Sareben
@Buralardutluuugdu
Saliha40
i p e k
@rana20
Cookiie
@zeynepmuratselo – eşi
kavs-i kuzah
@Bidar Sultan niyetine okudum, Allah kabul etsin, Allah hepimizin dualarını, ibadetlerini kabul etsin, günahlarımızı affetsin, AminPAZAR GÜNÜ SİTEYE GİREMEYEBİLİRİM O YÜZDEN PAZAR GÜNÜ NİYETİNİ BUGÜN PAYLAŞIYORUM KIZLAR
@Bidar Sultan niyeti; 6 Şubat Pazar okunacak (1750 tane)
Allahım işimi kolaylaştır zorlaştırma. Kalbime sevgisini koyduğunu iki ömür eşim olmasını nasib eyle.. Bizi birbirimize nasib et. Ailelerimizin gönlünü razı et. Hayırlısıyla, kolaylıkla, güzellikle ve en hayırlı zamanda sevdiğim ile beni helal dairede buluştururuver Yarabbim sen bize yardım et Amin...
PiXiEE komşusu
@Butimar-
begonvil1985
@zeynepmuratselo
@Tospaagtd
@Btlaydnz23
@Nefes0858
Umut_2019
goah
sunpineapple
Sehrazat6
@Bidar Sultan
nursevdi
V Vavin
A anabel lee
begonvil1985
agustos72
@Morrmeneksee
PiXiEE
Jawlensky
@aypare ackerman
RedGirl
@Calcifer
@Aktif Lora
@Sareben
@Buralardutluuugdu
Saliha40
i p e k
@rana20
Cookiie
@zeynepmuratselo – eşi
kavs-i kuzah
Okudum Allah kabul etsinSehrazat6 niyeti; 5 Şubat Cumartesi okunacak (1750 tane)
PiXiEE komşusu
@Butimar-
begonvil1985
@zeynepmuratselo
@Tospaagtd
@Btlaydnz23
@Nefes0858
Umut_2019
goah
sunpineapple
Sehrazat6
@Bidar Sultan
nursevdi
V Vavin
A anabel lee
begonvil1985
agustos72
@Morrmeneksee
PiXiEE
Jawlensky
@aypare ackerman
RedGirl
@Calcifer
@Aktif Lora
@Sareben
@Buralardutluuugdu
Saliha40
i p e k
@rana20
Cookiie
@zeynepmuratselo – eşi
kavs-i kuzah
Ben okudum Allah kabul etsinPAZAR GÜNÜ SİTEYE GİREMEYEBİLİRİM O YÜZDEN PAZAR GÜNÜ NİYETİNİ BUGÜN PAYLAŞIYORUM KIZLAR
@Bidar Sultan niyeti; 6 Şubat Pazar okunacak (1750 tane)
Allahım işimi kolaylaştır zorlaştırma. Kalbime sevgisini koyduğunu iki ömür eşim olmasını nasib eyle.. Bizi birbirimize nasib et. Ailelerimizin gönlünü razı et. Hayırlısıyla, kolaylıkla, güzellikle ve en hayırlı zamanda sevdiğim ile beni helal dairede buluştururuver Yarabbim sen bize yardım et Amin...
PiXiEE komşusu
@Butimar-
begonvil1985
@zeynepmuratselo
@Tospaagtd
@Btlaydnz23
@Nefes0858
Umut_2019
goah
sunpineapple
Sehrazat6
@Bidar Sultan