Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

telasememuresi canım senden herhangi bir bildirim gelmediği için özelden de yazdım yine cevap gelmediği için seni istemeyerekte olsa listeden çıkarıyorum ne olur kusura bakma lütfen, gönül koyma bana ,hakkını helal et lütfen

canım her şki niyetim içinde arkadaşım adına 1700+1700 okudum.. eksiğim var mı canım?listeden çıkan arkadaşımız olduğunu yazmışsın, eksiğim varsa okuyabilirim

canım her şki niyetim içinde arkadaşım adına 1700+1700 okudum.. eksiğim var mı canım?listeden çıkan arkadaşımız olduğunu yazmışsın, eksiğim varsa okuyabilirim
eksiğin yok canım benim çıkan arkadaşımızın yerine başka bir arkadaşımız girdi listemiz devam ediyor aynı şekilde

ezgiisel canım ,benim komşumun duasını okuyunca bildirim yapar mısın annesi vefat etmişti 7si olmadan hediye edicem komşuma muhtemelen annesine bağışlamak ister

begonvil1985 arkadaşımın niyetine okudum.Rabbim kabul etsin inşAllah

bu arkadasları en sona koyalım gerı donus yapan ertesı gunu alsın

Z zeynepmuratselo arkadaşımızın niyetine okudum.Allah kabul etsin duasını PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…