- 23 Mayıs 2020
- 7.841
- 17.114
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #15.101
Her gün İki kişi için mı okuyoruz tek kişi için mı? Okumayanlar var daha onların sayılarını biz mi tamamlayacagiz? Bu 1750 dün için de geçerli mi yoksa bugün ki dua için mi geçerli sadece.kızlaraypare ackerman kardeşi listeden çıkmak istediği için sayılar değişti .
40 kişi olduğumuz için kişi başına düşen sayı 1750 oldu.
Duaları okuyan arkadaşlar okuduğunuz sayıları 1750 ye tamamlar mısınız lütfen
Haklısın cnm. Bende sureklı grup kuran bırı olarak takip ısının ne kdr meşakkatli oldugunu biliyorum.PiXiEE komşusu
Butimar-
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
5 528mucizemmm
@Btlaydnz23
Nefes0858
Umut_2019
goah
sunpineapple
Sehrazat6
@Bidar Sultan
nursevdi
V Vavin
A anabel lee
begonvil1985
agustos72
Morrmeneksee
PiXiEE
Jawlensky
aypare ackerman
SUHAN
RedGirl
C Calcifer
Ssevincli
Eymen-in Clnar-in Annesi
Aktif Lora
Sareben
Migrenben
Saliha40
i p e k
R rana20
Madammor
Cookiie
Z zeynepmuratselo – eşi
M MaviMabellee
telasememuresi
aypare ackerman - kardeşi
kavs-i kuzah
BlueBerry4268
Tiniminimavihanim
kızlar listeden başka çıkmak isteyen varsa yetiştiremeyecek olan varsa şimdiden bildirim yapıp listeden çıkabilir. Daha sonra diğer okuyan arkadaşlar için de benim için de zor oluyor.
Duaları gününde okumaya özen gösterirsek çok memnu olurum.
SİZLERİNDE İZNİ İLE 2 GÜN ARKA ARKAYA BİLDİRİM YAPMAYAN MAZERET BELİRTMEYEN ARKADAŞI LİSTEDEN ÇIKARALIM ÇÜNKÜ BİRİKTİKÇE TAKİBİ ZOR OLUYOR VE SIRADAKİ ARKADAŞIN DUASI EPEY BEKLEYEBİLİYOR SONRASINDA DİĞER ARKADAŞLARLA BİTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ BU DA ZORLAYABİLİYOR
İkisinin niyeti için de eklemeleri yaptımPiXiEE komşusu
Butimar-
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
5 528mucizemmm
@Btlaydnz23
Nefes0858
Umut_2019
goah
sunpineapple
Sehrazat6
@Bidar Sultan
nursevdi
V Vavin
A anabel lee
begonvil1985
agustos72
Morrmeneksee
PiXiEE
Jawlensky
aypare ackerman
SUHAN
RedGirl
C Calcifer
Ssevincli
Eymen-in Clnar-in Annesi
Aktif Lora
Sareben
Migrenben
Saliha40
i p e k
R rana20
Madammor
Cookiie
Z zeynepmuratselo – eşi
M MaviMabellee
telasememuresi
aypare ackerman - kardeşi
kavs-i kuzah
BlueBerry4268
Tiniminimavihanim
Ben bildirim yapamasam da her gün okuyorum benden sıkıntı çıkmazher gün bir kişi için okuyoruz canım. okumayanların sayılarını biz tamamlamıcaz canım kendileri okuyacak . çok uzun süre okunmayıp birikince bazen hep birlikte okumayanların niyetlerinin yerine de okuyorduk. bu duada umarım öyle bir sorun yaşamayız.
1750 dün ve bugün içinde geçerli
Ya ben her mesajı kontrol etmiyorum normalde çünkü başka dua grupların da var onlarda da günlük gelen etikette kime ne ne kadar okunacaksa ona bakıp cikiyorum okuyunca mesajı okudum diye cevaplıyorum. Sizde her gün kime niyetiyle ne okuyacagimizi sabahtan etiket atabilir misiniz çünkü böyle diğer mesajı bulmak bana zor oluyorher gün bir kişi için okuyoruz canım. okumayanların sayılarını biz tamamlamıcaz canım kendileri okuyacak . çok uzun süre okunmayıp birikince bazen hep birlikte okumayanların niyetlerinin yerine de okuyorduk. bu duada umarım öyle bir sorun yaşamayız.
1750 dün ve bugün içinde geçerli
öyle yapıyorum zaten canım dün paylaştım dünün ve bugünün niyetlerini. ikişer ikişer paylaşıyorum sıradaki arkadaşlarıYa ben her mesajı kontrol etmiyorum normalde çünkü başka dua grupların da var onlarda da günlük gelen etikette kime ne ne kadar okunacaksa ona bakıp cikiyorum okuyunca mesajı okudum diye cevaplıyorum. Sizde her gün kime niyetiyle ne okuyacagimizi sabahtan etiket atabilir misiniz çünkü böyle diğer mesajı bulmak bana zor oluyor
Ben de bugununkini bugün paylaşsan sana sorun olur mu diye soruyorum çünkü dununkini kaybettimöyle yapıyorum zaten canım dün paylaştım dünün ve bugünün niyetlerini. ikişer ikişer paylaşıyorum sıradaki arkadaşları
pardon yazdığını tam anlamamışım :) hergün sabah bildirip yap demek istemişsin :)Ya ben her mesajı kontrol etmiyorum normalde çünkü başka dua grupların da var onlarda da günlük gelen etikette kime ne ne kadar okunacaksa ona bakıp cikiyorum okuyunca mesajı okudum diye cevaplıyorum. Sizde her gün kime niyetiyle ne okuyacagimizi sabahtan etiket atabilir misiniz çünkü böyle diğer mesajı bulmak bana zor oluyor
Aynen canım tesbihi çektik ama dualayamiyorum arkadaşın niyetini kaybettim mesajlarda da bayaga yazmisiz bulamadımpardon yazdığını tam anlamamışım :) hergün sabah bildirip yap demek istemişsin :)
başka arkadaşlarda ikişer paylaşmamı istedi :) ger dönüp bulmak benim içinde zor . bugünü tekrar paylaşayım ben . ama bundan sonraki günlerde ekran görüntüsü alabilir misin canım o şekilde kaybolmazBen de bugununkini bugün paylaşsan sana sorun olur mu diye soruyorum çünkü dununkini kaybettimarıyorum. Her sabah o gununkini paylaşsan sadece??
Aynen canım tesbihi çektik ama dualayamiyorum arkadaşın niyetini kaybettim mesajlarda da bayaga yazmisiz bulamadımelimde bebeklerde olunca çok inceleyemiyorum yazışmaları
Yukarda ortada takıp secegın yanında "..." ısaretli bır yer var oraya tıkla sonra kımler yazdı" kısmına takla arama butonuna snow yaz onun en son mesajları orda gozukyr cnmAynen canım tesbihi çektik ama dualayamiyorum arkadaşın niyetini kaybettim mesajlarda da bayaga yazmisiz bulamadımelimde bebeklerde olunca çok inceleyemiyorum yazışmaları
Tamam canım öyle yapıyım. Sen bugunkinin niyetini at da ben onu dualayim sonrakileri ekran görüntüsü alırımbaşka arkadaşlarda ikişer paylaşmamı istedi :) ger dönüp bulmak benim içinde zor . bugünü tekrar paylaşayım ben . ama bundan sonraki günlerde ekran görüntüsü alabilir misin canım o şekilde kaybolmaz
Okudum dualadim Allah kabul etsinButimar- niyeti;
Adım Feyza
Ya Rabbülalemin, verdiğin vereceğin sonsuz nimetler için şükürler olsun geçmiş ve gelecek günahlarımı bağışla, allahım maddi manevi sıkıntılarımı gider, borçlarımdan kurtar ferahlığa çıkar, göz aydınlığı ver Amin
bugünkü arkadaşımızın niyeti bu canım
okudum canım Allah kabul etsinPiXiEE komşusu için okumayanlar - 26 Ocak Çarşamba
Umut_2019
Sehrazat6
V Vavin
aypare ackerman
Eymen-in Clnar-in Annesi
Migrenben
telasememuresi
aypare ackerman – kardeşi
BlueBerry4268
Kızlar okudunuz mu