- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #14.441
PiXiEE canım butimar için okudum allah kabul etsin yeni listede de olmak istiyorum, duam aynı Benim hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy Rabbim sana tez vakitte hayırlı sağlıklı tatlı mı tatlı ikiz bebek versin ablammm. Aminnn❤❤❤PiXiEE canım butimar için okudum allah kabul etsin yeni listede de olmak istiyorum, duam aynı Benim hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak istiyorum
Teşekkür ederim güzel dileklerinize ,amin inşallah sizinde gönlünüzdeki dileğiniz kabul olsunOyy Rabbim sana tez vakitte hayırlı sağlıklı tatlı mı tatlı ikiz bebek versin ablammm. Aminnn❤❤❤
Amin ablaamm. İyi ki cevap yazdın birazdan dua edeceğim. Seni de katayım avucundaki dualara. Kim bilir bu gunahkar melikenin duasıyla kabul olur duaların. Allah Kerim❤❤Teşekkür ederim güzel dileklerinize ,amin inşallah sizinde gönlünüzdeki dileğiniz kabul olsun
BUTIMAR ICIN OKUMUSUM CANIM YENI LISTEYE BENI EKLERMISINBUTİMAR İÇİN OKUDUM CANIM RABBIM KABUL ETSIN İNŞALLAH
PiXiEE arkadasimiza özelden duanı yaz canım.Merhaba arkadaşlar. Ben de katılmak istiyorum, ne yapmam gerek?
çok özür dilerim yanlış yazmışım şu an kendi çektiğim ile karıştırmışım. salavat çekeceğiz gruptaSadece la ilahe illallah mı yoksa la ilahe illallah Muhammedin resulullah olarak mı okuyoruz ? Bide regl iken normalde okunur ama sizin için dua ederken de okunur mu
canım niyetini yazar mısın özeldenben katilirimn
Sağolun ben u sefer katılmayayım o halde, 4444 salavata başladım karışmasın. Bi daha ki sefere nasip olursaçok özür dilerim yanlış yazmışım şu an kendi çektiğim ile karıştırmışım. salavat çekeceğiz grupta
Amin amin inşallah. Bugün mü basliyoruz salavataKızlar önceki listemiz bitti çok şükür. Okuyan herkesin ağzına sağlık Allah herkesin dualarını kabul etsin
Hic sıkıntı değil benim icinkızlar yeni liste için @Ada-anne arkadaşımız çocuğu niyeti için ilk sırada olmak istiyor sizler için saıncası yok ise arkadaşı ilk sıraya alacağım