- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #14.421
PiXiEE aktif lora için okudum canım allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BUTİMAR İÇİN OKUDUM CANIM RABBIM KABUL ETSIN İNŞALLAHAktif Lora için okumayanlar;
V Vavin
Butimar- (utangacusengec) için okumayanlar;
@goah
V Vavin
PiXiEE
H Hapiness
Z zeynepmuratselo
tr_lelli
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma
Aktif Lora
Butimar- niyetinize okudum. Rabb'im kabul eylesin PiXiEE liste bitti benim. Rabb'im herkesin duasını kabul eylesinAktif Lora için okumayanlar;
V Vavin
@goah
V Vavin
PiXiEE
H Hapiness
Z zeynepmuratselo
tr_lelli
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma
Aktif Lora
1000 tane aldımKızlar merhaba komşumun niyetine 70.000. La ilahe illallah okumaya başladım yardım eden olursa çok sevinirim
Allah razı olsun canim1000 tane aldım
3000 tane de ben alayım inşallahKızlar merhaba komşumun niyetine 70.000. La ilahe illallah okumaya başladım yardım eden olursa çok sevinirim
Allah razı olsun canım3000 tane de ben alayım inşallah
Aktif Lora canım senin duan bitti Allah kabul etsin.
ben katilirimnV Vavin
nursevdi
5 528mucizemmm
H Hapiness
tr_lelli
Umut_2019
Aktif Lora
@utangacusengec
Cuel
E Eda1996
honeymilkkk
yalutserkan
Luluuu94
aypare ackerman
kahve kokusu
@Ada-anne
kızlar merhabalar. yeni listemize katılmak isteyen arkadaşlarım özelden mesajınızı yazar mısınız
niyetini özelden yazar mısın canımben katilirimn
Merhaba. Şu an yeni bir liste oluşturuyoruz listemiz bitince. Her gün bir arkadasomizin niyetine kişi bası 500 tane la ilahe illallah zikrini cekicezMerhaba, nasıl oluyor acaba
Ben okudumAktif Lora için okumayanlar;
V Vavin
@goah
V Vavin
PiXiEE
H Hapiness
Z zeynepmuratselo
tr_lelli
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma
Aktif Lora
Sadece la ilahe illallah mı yoksa la ilahe illallah Muhammedin resulullah olarak mı okuyoruz ? Bide regl iken normalde okunur ama sizin için dua ederken de okunur muMerhaba. Şu an yeni bir liste oluşturuyoruz listemiz bitince. Her gün bir arkadasomizin niyetine kişi bası 500 tane la ilahe illallah zikrini cekicez
aaa salavat çekmeyecek miydik ablacığım? Kaçırdım galiba değiştirmişsinizMerhaba. Şu an yeni bir liste oluşturuyoruz listemiz bitince. Her gün bir arkadasomizin niyetine kişi bası 500 tane la ilahe illallah zikrini cekicez