- 21 Ocak 2019
- 2.099
- 2.692
- 33
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #1.381
Tamam canım o zaman benimkileri ben bitince okurum hepsini zorlanırsam da haber veririmCanimin içi kendini kötü hissetme bitince okursun hatta bende sana yardım ederim birikir zorlanırsan o sekilde yaparız
Yo yo olsun ben bitiririm paylaşmayın ilk bana okundu keşke sonlarda olsaydım bari ben hepsini okurum bitince canımHepsini birden bitirmesi zor olur canım bence biz sayıyı boluselim benim için bir mahsuru yok
Sen bilirsin canımYo yo olsun ben bitiririm paylaşmayın ilk bana okundu keşke sonlarda olsaydım bari ben hepsini okurum bitince canım
Canim şimdiTamam canım o zaman benimkileri ben bitince okurum hepsini zorlanırsam da haber veririm
Tamam canim benim namazlardan sonra ismen senin için dua edeceğim Allah'ım tez vakitte sıkıntını gidersin inşaAllahKızlar rica etsem mübarek aylar hürmetine banada namazlardan sonra olur falan ettiğiniz dualarda banada yer verir misiniz çok bunaliyorum inşallah en kısa zamanda hayırlı bir iş bulup burdan daha hayırlı bir yere taşınabiliriz
Allah razı olsun canım benimTamam canim benim namazlardan soner ismen senin için dua edeceğim Allah'ım tez vakitte sıkıntını gidersin inşaAllah
Sağol canım benim Allah razı olsunCanim şimdibyebyeblackbird niyeti icin senin yerine okudum elimden geldiğince yardımcı olurum sana inşaAllah
Evet canım ama ben toplu okurum abdest alincaUmut_2019 canim sende mi mazerettin
Cumlemizden insaAllah canim benimSağol canım benim Allah razı olsun
Tamam canim ama zorlaninca soyle yardım ederim insaAllahEvet canım ama ben toplu okurum abdest alinca
Ağzına sağlık canim maşallahGamze ve Fatoş arkadaşım için okudum Allah kabul etsin inşallah
Sağol cnmAğzına sağlık canim maşallah
Okudum kuzum Allah kabul etsin insallahAğzına sağlık canim maşallah