- 23 Mayıs 2020
- 7.840
- 17.095
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #13.921
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün canımBir kişi için süremiz 2 gündür.
Mazeret şartı yoktur süre bir gündür
SURE BIR GUN MU 2 GUNMU
karışmak gibi olmasın ama nencede süre 1 güne düşsün çok karma karışık bi durum çıkıyor ortaya2 gün canım
Canim çoğunluk ne derse öyle yapalım ama çalışanlar var başka işleri olanlar oluyor 2 günde yetiştirmeyen arkadaşlar var 1 gün olursa sıralama çok Akşar gibi geliyor banakarışmak gibi olmasın ama nencede süre 1 güne düşsün çok karma karışık bi durum çıkıyor ortaya
Yaaa öyle tabiki topluluk nasıl derse öyle olsun o zaman inşallah bende kendim çekşyorum etiket olduğunda hediye ediyorumCanim çoğunluk ne derse öyle yapalım ama çalışanlar var başka işleri olanlar oluyor 2 günde yetiştirmeyen arkadaşlar var 1 gün olursa sıralama çok Akşar gibi geliyor bana
Süre çok az 1 gün benim bebeğim var bazen geç bile yazabiliyorum çeksemde.Canim çoğunluk ne derse öyle yapalım ama çalışanlar var başka işleri olanlar oluyor 2 günde yetiştirmeyen arkadaşlar var 1 gün olursa sıralama çok Akşar gibi geliyor bana
Sağol canım ,emeklerine sağlık,dua eden herkesin yüreğine sağlık, dualarımızı rabbim kabul etsin inşallahgoah canım senin duan bitti. Allah kabul etsin inşallah
OKUDUM CANIM
BURCUSAMİ ARKADASIMIZIN NIYETINE OKUDUM RABBIM KABUL ETSIN İNŞAALLAH"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır’’
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 1000 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 2 gündür. 26 Kasım Cuma günü bitmiş olacak ve yeni arkadaşımıza geçeceğiz
Mazeret şartı yoktur süre bir gündür
Listeden çıkmak isteyen bildirim yapabilir
burcusami arkadaşımızın niyeti;
Rabbim sen bizim bilerek bilmeyerek isledigimiz günahlarımızı affeyle, dualarımızı kabul eyle.. Olmuslerimize rahmetinle muamele eyle, elifimle cennette kavuşmayı nasip eyle, omerimle sağlıkla kavuşmayı nasip eyle, sen bizim içimizden geçenleri biliyosun, dualarımızı kabul eyle.
Okudum