- 26 Nisan 2019
- 4.455
- 6.600
- 39
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #13.941
bende iki gün olarak devam etmesinden yanayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum Rabbim kabul etsin inşallah"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır’’
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 1000 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 2 gündür. 26 Kasım Cuma günü bitmiş olacak ve yeni arkadaşımıza geçeceğiz
Mazeret şartı yoktur süre bir gündür
Listeden çıkmak isteyen bildirim yapabilir
burcusami arkadaşımızın niyeti;
Rabbim sen bizim bilerek bilmeyerek isledigimiz günahlarımızı affeyle, dualarımızı kabul eyle.. Olmuslerimize rahmetinle muamele eyle, elifimle cennette kavuşmayı nasip eyle, omerimle sağlıkla kavuşmayı nasip eyle, sen bizim içimizden geçenleri biliyosun, dualarımızı kabul eyle.
okudum canım"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 1000 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 2 gündür. 26 Kasım Cuma günü bitmiş olacak ve yeni arkadaşımıza geçeceğiz
burcusami arkadaşımızın niyeti;
Rabbim sen bizim bilerek bilmeyerek isledigimiz günahlarımızı affeyle, dualarımızı kabul eyle.. Olmuslerimize rahmetinle muamele eyle, elifimle cennette kavuşmayı nasip eyle, omerimle sağlıkla kavuşmayı nasip eyle, sen bizim içimizden geçenleri biliyosun, dualarımızı kabul eyle.
Canim okudu say cok az kaldi gece bitiririm insallah
Benim birikmiş zikrin var hediyemdir"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 1000 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 2 gündür. 28 Kasım Pazar günü bitmiş olacak ve yeni arkadaşımıza geçeceğiz
V Vavin arkadaşımızın niyeti;
benim duam hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmak
Iron Butterfly
goah
Jawlensky
burcusami
V Vavin
nursevdi
efsunn210102
PiXiEE
PiXiEE
5 528mucizemmm
begonvil1985
H Hapiness
Z zeynepmuratselo
tr_lelli
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma
Umut_2019
Aktif Lora
Butimar-
E Eda1996
Iron Butterfly canım burcusami için okumuş muydun.Benim birikmiş zikrin var hediyemdir
Tabiki yeni dua için yazım diğeri için de bildirim yapmıştım yapmadıysam eklim üstümde kalmasınIron Butterfly canım burcusami için okumuş muydun.
az önceki duayı V Vavin iöin mi yazdın .
Kimler için okuduğunu beni etiketleyip yazarsan karışıklık olmasın. Sen ilk okuyanlardan oluyorsun hep ağzına sağlık canım ama bildirim yapmayı unutma olur mu karıştırıyorum ben o yüzden :)
Ben atlamış olabilirim canim kusura bakma bebekle uğraşırken bazen atlıyorum bazı mesajlariTabiki yeni dua için yazım diğeri için de bildirim yapmıştım yapmadıysam eklim üstümde kalmasın
V Vavin Okudum allah kabul etsin."Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 1000 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 2 gündür. 28 Kasım Pazar günü bitmiş olacak ve yeni arkadaşımıza geçeceğiz
V Vavin arkadaşımızın niyeti;
benim duam hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmak
Iron Butterfly
goah
Jawlensky
burcusami
V Vavin
nursevdi
efsunn210102
PiXiEE