- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #13.141
Amin amin hayırlı cumalar❤hayırlı Cumalar ❤Rabbim herkesin gönlündekini mubarek gün hürmetine hayırlısıyla versin inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin hayırlı cumalar❤hayırlı Cumalar ❤Rabbim herkesin gönlündekini mubarek gün hürmetine hayırlısıyla versin inşaallah
Amin canim Sen de hakkını helal et❤Listemiz bitti cok şükür Rabbim mubarek cuma gunu hurmetine hepimizin cektigimiz zikirleri kabul etsin hatalari noksanlari affetsin en kisa zamanda oldu sevinci yasatsin ... aminnn
Hakkınızı helal edin kizlar
Sikintida olan kardeşimiz icinde elimden geldigince okumaya calisirim ama bence 100.000binse mesela sayidan duserek ilerlersek daha cabuk biter diye düşünüyorum musait olan okuyabildigi kadar sayi alir olmazmi Kafiyesizsiir
Amin canim sende hakkını helal et ❤5 528mucizemmm 5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir
Life light Life light
ohbb ohbb
burcusami burcusami
Aktif Lora Aktif Lora
Z Zeynahatunn Z Zeynahatunn (eski adi elifsude)
nursevdi nursevdi
goah goah
begonvil1985 begonvil1985
F Flower__ F Flower__
B Bademmm388 B Bademmm388
Cuel Cuel
tr_lelli tr_lelli
PiXiEE PiXiEE
Jawlensky Jawlensky
Umut_2019 Umut_2019
Luluuu94 Luluuu94
honeymilkkk honeymilkkk
braindamage braindamage
Bir duamızın daha sonuna geldik çok şükür dua grubumuz bitti Allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin canlar
Helal olsun canım ❤Amin canim Sen de hakkını helal et❤
Olabilir canım mantıklı kalan okunan şeklinde gideriz
Okudum canımDUAMIZ 100.000 SÜBHANALLAH KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 tane okuyacak
SURE IKI GUNDUR CUMARTESI SABAHINA KADAR HERKES BITIRMIS OLSUN
TV IZLERKEN YA DA ZIKIR ICIN UYGUN OLMAYAN DURUMLARDA ORTAMLARDA CEKMEMEMEYE FEYIZ ICINDE CEKMEYE OZEN GOSTERELIM
IKI LISTE BOYUNCA UST USTE BILDIRIM YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR ZAMANINDA OKUMAYA OZEN GOSTERELIM
braindamage duasi;
Allahım sen her şeyin en hayırlısını bilen görensin,
aindamage arkadaşımızın bildiği bilmediği rahatsızlıklarına, hastalıklarına şifa ver. İçindeki huzursuzluk, stres ve gerginliğin biran önce geçmesi için yardım et. Hakkında hayırlı olabilecek biriyle tanışıp hayırlı bir evlilik yapabilmesini nasip et..
5 528mucizemmm OKUDU
Kafiyesizsiir
Life light OKUDU
ohbb OKUDU
burcusami
Aktif Lora
Z Zeynahatunn (eski adi elifsude)
nursevdi OKUDU
goah
begonvil1985
F Flower__
B Bademmm388
Cuel
tr_lelli
PiXiEE
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94 OKUDU
honeymilkkk
braindamage
Okudum cnmDUAMIZ 100.000 SÜBHANALLAH KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 tane okuyacak
SURE IKI GUNDUR CUMARTESI SABAHINA KADAR HERKES BITIRMIS OLSUN
TV IZLERKEN YA DA ZIKIR ICIN UYGUN OLMAYAN DURUMLARDA ORTAMLARDA CEKMEMEMEYE FEYIZ ICINDE CEKMEYE OZEN GOSTERELIM
IKI LISTE BOYUNCA UST USTE BILDIRIM YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR ZAMANINDA OKUMAYA OZEN GOSTERELIM
braindamage duasi;
Allahım sen her şeyin en hayırlısını bilen görensin,
aindamage arkadaşımızın bildiği bilmediği rahatsızlıklarına, hastalıklarına şifa ver. İçindeki huzursuzluk, stres ve gerginliğin biran önce geçmesi için yardım et. Hakkında hayırlı olabilecek biriyle tanışıp hayırlı bir evlilik yapabilmesini nasip et..
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir
Life light OKUDU
ohbb
burcusami
Aktif Lora
Z Zeynahatunn (eski adi elifsude)
nursevdi OKUDU
goah
begonvil1985
F Flower__
B Bademmm388