- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #11.861
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben katılamıcam canım ya Rabbim kimin gönlünde ne dileği varsa hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin inşallahTamam canım bende varım
@SoLeiL12 @Yazarhanim @namaste21 MssPARE @Kahve __Kokusu @Magnifiaque @arkadasimes Catlak-kurabiye Nefes0858 Diloss1 kızlar çok guzel bır grup baslatılıyor yıne beraber dua edelımmi birbirimize
Varım.kuzum senle herseyeTamam canım bende varım
@SoLeiL12 @Yazarhanim @namaste21 MssPARE @Kahve __Kokusu @Magnifiaque @arkadasimes Catlak-kurabiye Nefes0858 Diloss1 kızlar çok guzel bır grup baslatılıyor yıne beraber dua edelımmi birbirimize
Katılmak isterim menekşem ne okunucak ona göre bakayım hastahane işlerim var diğer gruplarimda var eğer sayı çok olmazsa isterim canım Allah razı olsun ❣Tamam canım bende varım
Evet katılmak isterim
Katılmak isterim menekşem ne okunucak ona göre bakayım hastahane işlerim var diğer gruplarimda var eğer sayı çok olmazsa isterim canım Allah razı olsun ❣
Net bır sey yok ama fetıh suresı veya yasin olabilir bende pek hakim degılım. Ama kurandan bırsey okunursa daha ıyı olur takdır fesleğen kardesımızın tabıMorrmeneksee katilmak isterim bende ne okuncak?
Kızlar hep birlikte karar verelim çoğunluk ne derse ona göre karar verelim lutfen herkes fikrini belirtsinNet bır sey yok ama fetıh suresı veya yasin olabilir bende pek hakim degılım. Ama kurandan bırsey okunursa daha ıyı olur takdır fesleğen kardesımızın tabı
Ben okurum kızlar ama ne için okunucak bellimi yada benim için fark etmez bazen ardı ardına dua alıyorum birikip kalıyor fetih okunsa kişi başı ne kadar.dusuyor yada tesbih olsaKızlar hep birlikte karar verelim çoğunluk ne derse ona göre karar verelim lutfen herkes fikrini belirtsin
Ben kişi başı herkes dua sahibine bir Fetih süresi okusun dedim Morrmeneksee arkadaşımız Fetih süresi ile Yasini de okuyalım dedi
5 528mucizemmm arkadaşımız 100.000 Suphanallah okuyalım dedi
Sizlerde fikrinizi belirtin kızlar hangi dua çok kişi karar kılarsa onu okuyalım
Kafiyesizsiir
therewillbeaday
Aktif Lora
Cuel
Morrmeneksee
5 528mucizemmm
MssPARE
Umut_2019
Nefes0858
Diloss1
ohbb
Liste sırası katılırım diye bildirim yapılma duruma göre belirlendi
Fetih suresi alınsa sadece 2 tane dusse adam bası. 41 fetıh okunmus olsa sırası geleneBen okurum kızlar ama ne için okunucak bellimi yada benim için fark etmez bazen ardı ardına dua alıyorum birikip kalıyor fetih okunsa kişi başı ne kadar.dusuyor yada tesbih olsa
Bilmedim
Kışı bası sübhanallah ne kadar düşüyorFetih suresi alınsa sadece 2 tane dusse adam bası. 41 fetıh okunmus olsa sırası gelene
100.000 sübhanallah da cok fazıletlıdır. Kişiye ozel okunacak bana uyar..
Bizim grupta dualar su sekil oluyor kızlar liste oluyor sırası gelen duasını yazıyor onun adına okunuyorBen okurum kızlar ama ne için okunucak bellimi yada benim için fark etmez bazen ardı ardına dua alıyorum birikip kalıyor fetih okunsa kişi başı ne kadar.dusuyor yada tesbih olsa
Bilmedim
Katılıma göre on kişi olursa listede on bin düşer yirmi kişi olursa beş bin sayımız çok olursa bu duayı oluruz isterseniz diğer kızlarda ne derse ona göre karar verelimKışı bası sübhanallah ne kadar düşüyor
Ben söyle diyyeim o zaman siz bir yola koyun karra verin ben uyarım buna kizlarBizim grupta dualar su sekil oluyor kızlar liste oluyor sırası gelen duasını yazıyor onun adına okunuyor
Eğer günde bir fetih bir yasinse fetih ve yasin okumaktan yanayim. Fakat fetih sayısı iki ise sadece fetih okumaktan yanayim.Bizim grupta dualar su sekil oluyor kızlar liste oluyor sırası gelen duasını yazıyor onun adına okunuyor
Tamam tatlım ben uyarım nasıl ayarlarsanızKatılıma göre on kişi olursa listede on bin düşer yirmi kişi olursa beş bin sayımız çok olursa bu duayı oluruz isterseniz diğer kızlarda ne derse ona göre karar verelim
41 Fetih süresi de olur canım toplu karar verelimFetih suresi alınsa sadece 2 tane dusse adam bası. 41 fetıh okunmus olsa sırası gelene
100.000 sübhanallah da cok fazıletlıdır. Kişiye ozel okunacak bana uyar..