Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

Net bır sey yok ama fetıh suresı veya yasin olabilir bende pek hakim degılım. Ama kurandan bırsey okunursa daha ıyı olur takdır fesleğen kardesımızın tabı
Kızlar hep birlikte karar verelim çoğunluk ne derse ona göre karar verelim lutfen herkes fikrini belirtsin😊
Ben kişi başı herkes dua sahibine bir Fetih süresi okusun dedim Morrmeneksee Morrmeneksee arkadaşımız Fetih süresi ile Yasini de okuyalım dedi 🌸
5 528mucizemmm arkadaşımız 100.000 Suphanallah okuyalım dedi
Sizlerde fikrinizi belirtin kızlar hangi dua çok kişi karar kılarsa onu okuyalım
Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir
therewillbeaday therewillbeaday
Aktif Lora Aktif Lora
Cuel Cuel
Morrmeneksee Morrmeneksee
5 528mucizemmm
MssPARE MssPARE
Umut_2019 Umut_2019
Nefes0858 Nefes0858
Diloss1 Diloss1
ohbb ohbb

📌Liste sırası katılırım diye bildirim yapılma duruma göre belirlendi 📌

Kızlar hep birlikte karar verelim çoğunluk ne derse ona göre karar verelim lutfen herkes fikrini belirtsin😊
Ben kişi başı herkes dua sahibine bir Fetih süresi okusun dedim Morrmeneksee Morrmeneksee arkadaşımız Fetih süresi ile Yasini de okuyalım dedi 🌸
5 528mucizemmm arkadaşımız 100.000 Suphanallah okuyalım dedi
Sizlerde fikrinizi belirtin kızlar hangi dua çok kişi karar kılarsa onu okuyalım
Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir
therewillbeaday therewillbeaday
Aktif Lora Aktif Lora
Cuel Cuel
Morrmeneksee Morrmeneksee
5 528mucizemmm
MssPARE MssPARE
Umut_2019 Umut_2019
Nefes0858 Nefes0858
Diloss1 Diloss1
ohbb ohbb

📌Liste sırası katılırım diye bildirim yapılma duruma göre belirlendi 📌
Ben okurum kızlar ama ne için okunucak bellimi yada benim için fark etmez bazen ardı ardına dua alıyorum birikip kalıyor fetih okunsa kişi başı ne kadar.dusuyor yada tesbih olsa

Bilmedim

Ben okurum kızlar ama ne için okunucak bellimi yada benim için fark etmez bazen ardı ardına dua alıyorum birikip kalıyor fetih okunsa kişi başı ne kadar.dusuyor yada tesbih olsa

Bilmedim
Fetih suresi alınsa sadece 2 tane dusse adam bası. 41 fetıh okunmus olsa sırası gelene 🙄

100.000 sübhanallah da cok fazıletlıdır. Kişiye ozel okunacak bana uyar..

Bilmedim
Bizim grupta dualar su sekil oluyor kızlar liste oluyor sırası gelen duasını yazıyor onun adına okunuyor

X