Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

Okudum canım Allah kabul etsin inşallah

Okudum canım Allah kabul etsin inşallah tez zamanda oldu sevinci yaşatsın

Duamız "1000 İhlas Suresi"

Okunuşu:

Bismillahirrahmânirrahîm.
1- Kul hüvellâhü ehad
2- Allâhüssamed
3- Lem yelid ve lem yûled
4- Ve lem yekün lehû küfüven ehad

Anlamı:
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
1- De ki; O Allah bir tektir.
2- Allah eksiksiz, sameddir (Bütün varlıklar O'na muhtaç, fakat O, hiç bir şeye muhtaç değildir).
3- Doğurmadı ve doğurulmadı
4- O 'na bir denk de olmadı.

İhlas Süresi'nin Faziletleri

Hz. Peygamber bu sûrenin önemi ve fazileti hakkında söyle buyurmuştur: “Varlığım elinde olan Allah’a yemin ederim ki bu sûre Kur’an’ın üçte birine denktir” (Buhârî, “Tevhîd”, 1).

İhlas Suresi'nin faziletiyle ilgili ise bir hadis-i şerifte "İhlâs suresini okumak kul hakkı hariç diğer bütün günahların affına vesiledir.(Ebu-ş şeyh)" deniyor

Okuyana cennetten bir köşk verilir

Allahu Teâla'nın rızasına ve mağfiretine kavuşur

Kur-an'i Kerim'i dört defa hatmetmiş gibi sevaba kavuşur

Süremiz 1 gündür

Mazeretli olanlar, mazeretleri bitince okuyacaklar

Abdest şartı yoktur, abdestli okunursa daha güzel olur

Sadece başlarken besmele çekmemiz yeterli

Günlük 2 kişi için okuyacağız

Herkes dua sahibine 33 adet, dua sahibi kendine 43 adet okuyacak..

Liste alıma kapalıdır

Sebihaylin

adessa01

MoonfacedMom

perilerdiyari

B Bademmm388

SoLeiL12

Namaria

Cuel

muhursuzpusula

Jawlensky

K Kirazxyz

Mucizemsn

begonvil1985

R rana20

T There is Hope

S Sabr-Sukur-Dua

aypare ackerman

honeymilkkk

Umut_2019

@Renkli Fiyonk

HALLEYS

Life light

nursevdi

E Ebruazra

namaste21
Duasi:

S.aleyküm dua kardeşlerim.Benim duam işlerimizin açılması hayırla bereketle bollukla rast gitmesi.Çocuklarımızla sağlıkla huzur ,sevgi, saygıyla sağlıklı bir ömür kazasız belasız kötü hastalıklardan uzak inşAllah. Ve kızımın sağlıkla zayıflayıp özgüvenini kazanması ve üniversite sınavında onun için en hayırlı en güzel yerde okuyup gönlüne göre bir iş sahibi olması..Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.Tövbelerimizi kabul edip doğrudan ayırmasın.Amiiin

burcusami
Duasi:

Rabbim sen bizim bilerek bilmeyerek isledigimiz günahlarımızı affeyle.. Rizana uygun yasamayi nasip eyle.. Imanla kuranla yaşayıp imanla kuranla ölmeyi nasip eyle.. Canım kizimla cennette buluşmayı nasip eyle.. Onun bize şefaatçi olmasını nasip eyle..ya Şafi isminle tum hastalarına sifa, dertlilere deva, borclulara edalar nasip eyle.. Evimize huzur bereket nasip eyle.. Sen bizi senden baska kimseye muhtac etme Rabbim.. Tum isteyenlere bende dahil saglikla kucağımiza alabilecegimiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle Rabbim..

@karyaa48

H Hapiness

MoonfacedMom İpek

@bihterinhayalkirikligi

honeymilkkk canım; HALLEYS ve Life light arkadaşlar için okudum. Rabbim tez vakitte dualarımızı kabul eylesin inşallah.

honeymilkkk canım; nursevdi ve E Ebruazra arkadaşlar için okudum. Rabbim tez vakitte dualarımızı kabul eylesin inşallah.

honeymilkkk canım; namaste21 ve burcusami arkadaşlar için okudum. Rabbim tez vakitte dualarımızı kabul eylesin inşallah.

namaste21 ve burcusami için okudum Allah kabul etsin inşallah canım

Arkadaşlarıma okudum Allah kabul etsin inşallah

Okudum canım allah kabul etsin

Iki arkadaş için de okudum Allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…