Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

Canım iki arkadaşım içinde okudum Allah kabul etsin inşallah tez zamanda oldu sevinci yaşatsın

honeymilkkk 2 arkadaşıma okudum Rabbim tez vakitte hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip etsin inşallah

arkadaşlarıma okudum ALLAH kabul etsin inşallah

İki arkadaşa okudum rabbim kabul etsin inşallah

Okudum canım, Allah kabul eylesin

Iki arkadasimizada okudum rabbim kabul etsin insallah.

Okudum Rabbim kabul etsin

Nurseven ve mucizem için okudum Rabbim tez zamanda dualarını kabul eylesin

Arkadaşıma ve kendime okudum. Rabbim hem benim hemde arkadaşımın duasını kabul etsin inşallah

nursevdi ve Mucizemsn arkadaşlara okudum. Rabbim tez vakitte dualarımı kabul eylesin inşallah.

Okudum Rabbim kabul etsin inşallah

Okudum canım Allah kabul etsin inşallah

Duamiz;
"100 Salavat-ı Fatih 1000 Ya Fettah"

Salavat-ı Fatih:

Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka ven nasırıl hakkı bil hakkı vel hadi ila sıratıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala alihi ve ashabihi hakka kadrihi ve mikdarihil aziym”

Anlamı:
Allahım! Kapalılıkları açan, geçmişe son veren, hakka hakikatla destek olan, mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammed’e O’nun âline ve ashabına O’nun yüce kadr ü kıymetince salat eyle selam eyle

Açılması gereken, çözülmesi gereken bütün problemler ve sıkıntıları açan bütün kapıları açan bir salavattır

Bu salavatı fatihin sevabını yazan melekler on adet okunduktan sonra sevabını Allahü Teala’ya bırakırlar. Bundan sonrası sırdır

Bu salavatı şerif için Peygamber efendimiz (s.a.v) sorulduğunda cevabı şöyle olmuştur. O altı yüz bin nimeti çağıran bir salavattır

Ya Fettah

Engelleri ortadan kaldıran, sırları içinde barındıran, değişik kerametleri olan, her vakıada fetih sağlayan Ya Fettah ismi bir ”ism-i azam sırrı” ihtiva eder

Süremiz 1 gündür

Mazeretliyken okuyabiliyoruz

Abdest şartı yoktur, abdestli okunursa daha güzel olur

Sadece başlarken besmele çekmemiz yeterli

Günlük 2 kişi için okuyacağız

Herkes dua sahibine 3 salavat-ı fatih ve 37 Ya Fettah okuyacak.. Dua sahibi kendine 25 salavat-ı fatih ve 75 Ya Fettah okuyacak..

Liste alıma kapalıdır

nursevdi

Mucizemsn

happinesshascome
Duasi:

Allah'ım, 2021 yılı bu kulun için geçen yılların telafisini her alanda gördüğü sağlık, mutluluk, bereket dolu bir yıl olsun inşallah. Gönlündeki dilekler için kapıları aç, engelleri kaldır ve hayırlı vesilelerle bu kuluna nasip et. Dua eden tüm kardeşlerime de hacetlerini tez zamanda nasip et, hepimizin yüzünü güldür

R rana20
Rabia'nin Duasi:

"Euzübillahimineşşeytanirracim
Bismillahirrahmanirrahim
El-hamdü lillahi Rabbil-alemiyn. Vesselatü Ves-selamü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn.
Ey herşeyi yoktan var eden, dilediğini dilediğine veren Rabbim!
Rabia kuluna hayırlı, sağlıklı uzun ömürlü takvalı salih bir erkek evlat nasip eyle. Kızlarını imanla güzel ahlakla büyütmeyi nasip eyle. Evinden sağlığı mutluluğu huzuru eksik etme. Gönlünden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle, duasına amin diyen tüm dua kardeşlerinin de gönüllerinden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle. Amin
Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yesifun ve selamun alel-mürseliyn velhamdülillahi Rabbil alemiyn el Fatiha measalavat"

@Renkli Fiyonk

begonvil1985

T There is Hope

K Kirazxyz

aypare ackerman

HALLEYS

S Sabr-Sukur-Dua

Umut_2019

Namaria

Life light

Jawlensky

B Bademmm388

L Lyl_35

S sibellcim

SoLeiL12

honeymilkkk

adessa01

muhursuzpusula

Cuel

hasbeee

perilerdiyari

Sebihaylin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…