- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #10.761
Şoktayımmmmm. Regl olmuştum yeni bitti muhtemelen onunda etkisi var ama 86.20 çıktım yani toplamda 1.800 gr vermişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sanırım gerçekten aşığım zayıflama grubu diye nereye yazmışım yaŞoktayımmmmm. Regl olmuştum yeni bitti muhtemelen onunda etkisi var ama 86.20 çıktım yani toplamda 1.800 gr vermişim
Hastalık zamanınıda katarsan iyi vermişsin portakallı beyaz çayı öneririm on numara metabolizma çalıştırıyorBen sanırım gerçekten aşığım zayıflama grubu diye nereye yazmışım ya
Demekki yanlış yazmamın bir artısı bu olacakmış :) Denerim mutlakaHastalık zamanınıda katarsan iyi vermişsin portakallı beyaz çayı öneririm on numara metabolizma çalıştırıyor
Duamız;
''1000 Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn"
لاَ إِلهَ إِِلاَّ أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ
Anlamı: “Ya Rabbi! Senden başka Mabud yoktur. Seni noksanlıklardan tenzih ederim, ben şüphesiz zalimlerden oldum."
Hazreti Yunus (a.s.) tarafından edilmiş olan ve Onun balığın karnından çıkmasını sağlayan bir duadır..
Peygamber Efendimiz (S.A.V.) buyurmuştur ki: “Kim ki kardeşim Yunus'un (Yunus Peygamberin) balığın karnında iken okuduğu duayı okursa, Allah o kimsenin istediğini verir..
Dertlere şifa olan bir duadır..
Süremiz 1 gündür
Mazeretli olan arkadaşlar isterse mazeretleri bittikten sonra, isterlerse mazertliyken okuyabilir (ayetin tamamı değil ama ayet içinde geciyor)
Abdest şartı yoktur, abdestli okunursa daha güzel olur
Sadece başlarken besmele çekmemiz yeterli
Günlük 2 kişi için okuyacağız
Herkes dua sahibine 38 tane okuyacak,
Dua sahibi kendine 50 tane okuyacak..
Liste alıma kapalıdır
Jawlensky
Oriana
T There is Hope
Selenofil
@Renkli Fiyonk
begonvil1985
nursevdi
S sibellcim
@aypare-
Life light
braindamage
hasbeee
Cuel
@Sabr-Sukur-Dua
HALLEYS
@Mucizemsn
B Beklenen2
Namaria
muhursuzpusula
B Bademmm388
Umut_2019
Sahire Gökçe'nin Duasi:
Bismillahirrahmanirrahim. Ya Rabbi Mesude kızı Sahire Gökçe kuluna Hidayet ver. Borçlarını tez zamanda bitirmeyi nasip eyle. Devam eden davasında hayırlı sonuçlar almayı ve alacaklarını kolaylıkla tahsil etmeyi tez zamanda nasip eyle. Karşısına imanlı vicdanlı dürüst namuslu terbiyeli devlet kademesinde iyi bir mesleği olan ailenin kıymetini bilen hayırlı bir kısmet çıkar. Yeniden evliliği nasip eyle. Bekletmeden hayırlı evlatlar nasip eyle. Amin Amin Amin
honeymilkkk
Burcu'nun Duasi:
Bismillahirrahmanirrahim..
Elhamdulillah..Esselatu Vesselamu Aleyke Ya Resulallah..
Herşeye gücü yeten Allah'ım,olmazları olduran Rabbim ,Peygamber efendimiz(sav) hürmetine, burcu kuluna en tez vakitte,en hayırlı şekilde bir ömür boyunca mutlu,huzurlu,sağlıklı,imanlı,aşk dolu olacak bir yuva nasip eyle..Birbirlerinin hatalarini-kusurlarini görmeden her daim aşk ve muhabbet dolu gözlerle birbirlerine bakmayi nasip et.. Bekletmeden hayırlı sağlıklı, imanlı,güzel evlatlar nasip et..Bildiği bilmediği bütün hastalıklarına şafi ismin hürmetine kalıcı şifalar ver, görmemiş geçirmemişe dönder Ya Rabbi! Ya Rahman Burcu'ya merhamet et, gönlündeki duaları bilen duyan sensin , makbul olan duaların arasına kat, okunan bu dualarin hürrmetine ,dualarına icabet et tez günde en hayirli şekilde kabul eyle Ya Rabbi!
Esselatu Vesselamu Aleyke Ya Resulallah..
Elhamdulillah..Amin
adessa01
memurhanim
therewillbeaday
@Psikolojik Deliii
Duamız;
Anlamı: “Ya Rabbi! Senden başka Mabud yoktur. Seni noksanlıklardan tenzih ederim, ben şüphesiz zalimlerden oldum."
Hazreti Yunus (a.s.) tarafından edilmiş olan ve Onun balığın karnından çıkmasını sağlayan bir duadır..
Peygamber Efendimiz (S.A.V.) buyurmuştur ki: “Kim ki kardeşim Yunus'un (Yunus Peygamberin) balığın karnında iken okuduğu duayı okursa, Allah o kimsenin istediğini verir..
Süremiz 1 gündür
Mazeretli olan arkadaşlar isterse mazeretleri bittikten sonra, isterlerse mazertliyken okuyabilir (ayetin tamamı değil ama ayet içinde geciyor)
Herkes dua sahibine 38 tane okuyacak,
Dua sahibi kendine 50 tane okuyacak..
Liste alıma kapalıdır
Jawlensky
Oriana
T There is Hope
Selenofil
@Renkli Fiyonk
begonvil1985
nursevdi
S sibellcim
@aypare-
Life light
braindamage
hasbeee
Cuel
@Sabr-Sukur-Dua
HALLEYS
@Mucizemsn
B Beklenen2
Namaria
muhursuzpusula
B Bademmm388
Umut_2019
honeymilkkk
adessa01
Duasi:
Bismillahirrahmanirrahim
Hamileliğimin sorunsuz devam etmesi ve 36. haftadan sonra sağ salim eli kolu duzgun akli yerinde organlari tam evladımızı kucagimiza almayi nasip eyle ya rabbi hayirli uzun ömurlu bir evlat olsun insallah bize acisini gosterme rabbim . Evlat hasretiyle tutusan sabirla bekleyen tum kullarina sorunsuz gebelik gecirip saglikli bebekler nasip eyle insallah . Allahim rahmet peygamberi olan nebiyy i ekrem in muhammed (sav) hurmetine senden istiyor ve sana yoneliyorum ey muhammed su ihtiyacimin karsilanmasi icin seni vesile edinerek rabbime yoneliyorum allahim Onu benim icin sefaatci kil .
Duama ortak olup el acan amin diyen tum arkadaslarimin gonullerinden gecen dualari kabul eyle insallah AMİN .
memurhanim
Yonca'nin Duasi:
Sağlıklı bir gebelik gecirip bebeğimi sağlıklı sıhhatli aklı selim bir sekilde kucağıma almayı nasip et Allahım.Evimize huzur saglık mutluluk ver.Bebek sahibi olmak isteyen tum kardeşlerime en yakın zamanda nasıp eyle Allahım amin..
therewillbeaday
@Psikolojik Deliii
Mazeretliydim diye okuyamadığım 5 arkadaşımıza okudum tüm listeyi tamamlamış oldum. Rabbim hepimizin dualarını tez vakitte kabul eylesin inşallah Dualarımızın kabul olduğu sevincini burada hep birlikte yaşayalımDuamız;
Süremiz 1 gündür
Herkes dua sahibine 38 tane okuyacak, Dua sahibi kendine 50 tane okuyacak..
Liste alıma kapalıdır
Jawlensky
Oriana
T There is Hope
Selenofil
@Renkli Fiyonk
begonvil1985
nursevdi
S sibellcim
@aypare-
Life light
braindamage
hasbeee
Cuel
@Sabr-Sukur-Dua
HALLEYS
B Beklenen2
@Mucizemsn
Namaria
muhursuzpusula
B Bademmm388
Umut_2019
honeymilkkk
adessa01
memurhanim
therewillbeaday
Duasi:
Allahım sana şükürler olsun. Allahümme salli ala muhammedin ve ala ali muhammed.
Tedaviler işe yarasın, hastalığıma Şafi isminle şifa ver Allahım. Anneme şifa ver. Aileme ve bana sağlıklı, huzurlu, imanlı hayırlısıyla uzun ömür ver. Sınavda istediğim yeri kazanabilmeyi hayırlısıyla nasip et. Önümdeki engelleri kaldır. Komşudan artık gürültü gelmesin, dersime engel olmasın Allahım.. Zihnimi aç, gönlümü ferahlat, işimi, sınavımı, derslerimi bana kolaylaştır Allahım. Kimin hakkı üzerimde varsa helal etmelerini nasip et, onlardan razı ol ve benden razı ol, kalbimi ferahlat Allahım. Dile getiremediğim kalbimden geçen duamı hayırlıya çevirip kabul et Allahım. Allahümme salli ala muhammedin ve ala ali muhammed. Amin.
Kızlar @Psikolojik Deliii arkadaşımız 4 kişiye okudu, sonrasında bir haftadan fazladır banlı, duasini da paylaşmadı.. Bu arkadaşımızın okumadıklarını ben okuyup sayimizi tamamliycam inşallah
Yeni listeye ekliyorum sizi o haldeBu Dua grubuna bende katılmak istiyorum
Tabiki cnm ekleyinYeni listeye ekliyorum sizi o halde
Yazdıklarının hepsini okuyabiliriz benim için farketmez hepsi uyarLife light muhursuzpusula Cuel Namaria @Renkli Fiyonk begonvil1985 B Bademmm388 Umut_2019 hasbeee nursevdi Jawlensky braindamage HALLEYS S sibellcim T There is Hope SoLeiL12 K Khvekokusu20 adessa01 happinesshascome Selenofil L Lyl_35 K Kirazxyz
Kızlarrr yeni duamiza başlayalım mi artik niyetlerimiz dualarimiz gecikmesin inşallah
Yeni duamız ne olsun
100 Salavat-ı Fatih 1000 Ya Fettah
1 Kenzül Arş
313 Yâ Erhamerrâhimin Ya zel celali vel ikram
Çoğunluk hangisini derse onu okuyalım
Kenzul arş abdestli okunuyo cnmCanım namaz abdesti zorunluluğu var mı bu dualar için?
Canım süremiz 1 gün, hergun 1 yada sayı az düşerse 2 arkadaş için okuyoruzSüre olarak nasıl olcak hergun 1 kişiye mi