- 20 Mayıs 2020
- 971
- 1.643
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #10.781
Sadece Kenzul Arş abdestli canım, diğerlerinde hem abdest şartı yok hem de mazeretliyken de okunabiliyorCanım namaz abdesti zorunluluğu var mı bu dualar için?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece Kenzul Arş abdestli canım, diğerlerinde hem abdest şartı yok hem de mazeretliyken de okunabiliyorCanım namaz abdesti zorunluluğu var mı bu dualar için?
313 Ya Erhamerrahimin Ya zel Celali vel ikram demistik sanki canim oyle hatirliyorum bence onu okuyalim digerlerini de sirayla okuruz insallah@Life light muhursuzpusula Cuel Namaria @Renkli Fiyonk begonvil1985 @Bademmm388 Umut_2019 @hasbeee @nursevdi @_Gulnihal_ braindamage HALLEYS @sibell13 T There is Hope SoLeiL12 @Zeyno19 @adessa01 happinesshascome @Hazal L Lyl_35 @ciceklibocekli111
Kızlarrr yeni duamiza başlayalım mi artik niyetlerimiz dualarimiz gecikmesin inşallah
Yeni duamız ne olsun
100 Salavat-ı Fatih 1000 Ya Fettah
1 Kenzül Arş
313 Yâ Erhamerrâhimin Ya zel celali vel ikram
Çoğunluk hangisini derse onu okuyalım
Evet canım ben o duayı düşünüyordum, diğer arkadaşların önerdiği duaları da söylemek istedim313 Ya Erhamerrahimin Ya zel Celali vel ikram demistik sanki canim oyle hatirliyorum bence onu okuyalim digerlerini de sirayla okuruz insallah
Ekliyorum sizi deBende katilirim
Canim iyi yapmissin benim aklimda o kalmış birinden baslayalim canim insallahEvet canım ben o duayı düşünüyordum, diğer arkadaşların önerdiği duaları da söylemek istedim
Olur benim de cocugum olmuyor dua edermisinizEkliyorum sizi de
Tamam canım, abdest zorunluluğu olmayan bi dua seçerseniz beni ekleyebilir misin?Sadece Kenzul Arş abdestli canım, diğerlerinde hem abdest şartı yok hem de mazeretliyken de okunabiliyor
Tabi canım günlük 1 ya da 2 arkadasa okuyoruz .. Kendi ozel duanizi paylasiyorsunuz , her arkadasimizin kendi niyetine dua ediyoruz ❣Olur benim de cocugum olmuyor dua edermisiniz
Hepsi de olur canım çoğunluk ne derse uyarım :)@Life light muhursuzpusula Cuel Namaria @Renkli Fiyonk begonvil1985 @Bademmm388 Umut_2019 @hasbeee @nursevdi @_Gulnihal_ braindamage HALLEYS @sibell13 T There is Hope SoLeiL12 @Zeyno19 @adessa01 happinesshascome @Hazal L Lyl_35 @ciceklibocekli111
Kızlarrr yeni duamiza başlayalım mi artik niyetlerimiz dualarimiz gecikmesin inşallah
Yeni duamız ne olsun
1 Kenzül Arş
@Life light muhursuzpusula Cuel Namaria @Renkli Fiyonk begonvil1985 @Bademmm388 Umut_2019 @hasbeee @nursevdi @_Gulnihal_ braindamage HALLEYS @sibell13 T There is Hope SoLeiL12 @Zeyno19 @adessa01 happinesshascome @Hazal L Lyl_35 @ciceklibocekli111
Yeni duamız ne olsun
1 Kenzül Arş
Katılırım tabi ki çokta mutlu olurum canım
1000 Ya Fettah olabilir canım@Life light muhursuzpusula Cuel Namaria @Renkli Fiyonk begonvil1985 @Bademmm388 Umut_2019 @hasbeee @nursevdi @_Gulnihal_ braindamage HALLEYS @sibell13 T There is Hope SoLeiL12 @Zeyno19 @adessa01 happinesshascome @Hazal L Lyl_35 @ciceklibocekli111
Yeni duamız ne olsun
1 Kenzül Arş