- 10 Kasım 2014
- 518
- 568
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
Maddi ve manevi kapıların açılması için mucize bir Âyet-i Kerim olan Fetih süresi 1. ayeti kerimesi olan; “İnna Fetahna leke Fethan Mübiyna” Önce Allah rızası için 2 Rekat namaz kılıp ardından 7 tövbe istiğfar 7 Peygamberimize Salavat okuyup, niyetiniz ne ise niyet edilir ve 7 gün içinde 9999 defa bu Âyet-i Kerime okunur.Duamiz 70.000 Ya Bedi Celle Celaluhu Esmasi kişi başı herkes 7.000 tane okuyacak 29 kasıma kadar okumalar tamamlanacak 29 kasım pazar günü duası yapılacak insaAllah
Kızlar diğer arkadaslarimizin isteği dualarimizin kısa olması dualarimizi kısa yazalım
Kafiyesizsiir 7.000 tane okuyacak
5 528mucizemmm 7.000 tane okuyacak
Rainbow Peace 7.000 tane okuyacak
Fukaeri 7.000 tane okuyacak
G Gokyuzummm 7.000 tane okuyacak
ftemiz 7.000 tane okuyacak
Kikoo 7.000 tane okuyacak
Elmas2326 7.000 tane okuyacak
C cansu_tr 7.000 tane okuyacak
Umut_2019 7.000 tane okuyacak
bunu okudukya canım, sen o zaman yok muydun?Maddi ve manevi kapıların açılması için mucize bir Âyet-i Kerim olan Fetih süresi 1. ayeti kerimesi olan; “İnna Fetahna leke Fethan Mübiyna” Önce Allah rızası için 2 Rekat namaz kılıp ardından 7 tövbe istiğfar 7 Peygamberimize Salavat okuyup, niyetiniz ne ise niyet edilir ve 7 gün içinde 9999 defa bu Âyet-i Kerime okunur.
Kafiyesizsiir bunuda birlikte okuyalım mı?
vardımda 9999 mu okuduk canım onu hatırlamadım. mazur görün eğer öyleysebunu okudukya canım, sen o zaman yok muydun?
yok daha çoktu sanırım, ben de hatırlayamadım ama 5 tane fetih suresi ve kişi başı 6300 lü bir rakamdı sanırım okuduk.vardımda 9999 mu okuduk canım onu hatırlamadım. mazur görün eğer öyleyse
Canim Ya Bedi diye de okuyabilirsin ama arada Ya Bedi Celle Celaluhu diye de soyleYa Bedi celle celalühü diye mi okuyacağız, yksa ya Bedi mi?
Ben hep Ya badi celle celalühu diye okuyorumCanim Ya Bedi diye de okuyabilirsin ama arada Ya Bedi Celle Celaluhu diye de soyle
O şekilde okunması daha faziletli tabi en güzelini yapıyorsunBen hep Ya badi celle celalühu diye okuyorum
sağol canım. nasıl yeni işin, alışabildin mi?Canim Ya Bedi diye de okuyabilirsin ama arada Ya Bedi Celle Celaluhu diye de soyle
Ne zamana bitmesi gerekiyor canimArkadaşlar iyi geceler yardımcı olmak isterseniz beklerim son 18 adet kaldı Yasin’i Şerif dağıtıyorum.
Evlat için 41 Yasin Topluyorum
Merhaba hanımlar, Bebek tedavisi görüyorum, en büyük arzum Allah’ın izniyle hayırlı, sağlıklı, salih evlat sahibi olabilmek. Rabbim benim gibi isteyen herkesin gönlüne göre evlatlar versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaAllah. Yer gök dua ile Rabbim ol desin yeterki, bunun için 41 Yasin...www.kadinlarkulubu.com
Ne zamana bitmesi gerekiyor canim
Amin insaAllahDuam ; Bismillahirrahmanirrahim, Allahummesalli ala Seyyidina Muhammedin ve ala alî Muhammed. Rabbim Senin rızana ulaşmayı ve senden razı olan bir kul olmayı, Sana tevekkül eden hakiki manada iman eden bir kul olmayı nasip et. Hem bu dünyada hem ahirette güzellikler İyilikler mutluluklar bahşet. Geçmişte bilerek ve bilmeyerek yaptığım bütün hatalardan tevbe ediyorum hepsini bağışla. Rabbim Settar isminle hatalarımı ört. Latif isminle lütfet. Fettah isminle kalbime ruhuma genişlik ver. Bana,aileme sevdiklerime bütün müminlere sağlık afiyet ver ve daim eyle. Burada sana dua eden bütün kardeşlerimin dualarını yüce katında kabul eyle. Eski eşimin kalbini muhabbetini bana çevir ve tekrar eski eşimle huzurlu mutlu bir şekilde bir araya gelip eski yuvama kavuştur. Bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et. Bizi hayırlı merhametli senin yolunda olan ahlaklı insanlarla buluştur. Amin amin amin
Canim diğer duamizda ekleyim olur mu seni deDualarımızı kabul etsin Rabbim benide ekler misiniz
Tabi ki olur teşekkür ederim hayırlı sabahlar ❤Canim diğer duamizda ekleyim olur mu seni de