- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.677
Hadi inşallah sağlıkla gelsin minik çok şükür
Allah razı olsun canlarim darisi sizlere olsun inşllah en kisa zamandaMaşallah canım rabbim tamamına erdirsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah sağlıkla gelsin minik çok şükür
Allah razı olsun canlarim darisi sizlere olsun inşllah en kisa zamandaMaşallah canım rabbim tamamına erdirsin inşallah
Amin Allah razı olsun cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin.senin değerinde sağlıkla ilerler cnm
Sağol canım. Benim kimyasal oldu ilaçları bıraktım bugün değerin sıfırlanmasını takip edicez şimdi.Amin Allah razı olsun cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin.senin değerinde sağlıkla ilerler cnm
Yaa kuzum üzülme tamami rabbim insallah arkasina hemen verir.Bak cnm benim martta kimyasal oldu sukur rabbim bu zamana nasip etti insallah ben inaniyorum rabbim sanada hić beklemediğin zamanda mucizeni verecek güzel kardeşimSağol canım. Benim kimyasal oldu ilaçları bıraktım bugün değerin sıfırlanmasını takip edicez şimdi.
Üzüldüm biraz ağladım geçti sonra.şimdi daha iyiyim. Sağol kuzum Allah razı olsunYaa kuzum üzülme tamami rabbim insallah arkasina hemen verir.Bak cnm benim martta kimyasal oldu sukur rabbim bu zamana nasip etti insallah ben inaniyorum rabbim sanada hić beklemediğin zamanda mucizeni verecek güzel kardeşim
Dıger gruptan okudugm ıcın sana sormadım elıf yoksa takıp ediyorum ben uzaktan... olacak ben ınanıyorum..Üzüldüm biraz ağladım geçti sonra.şimdi daha iyiyim. Sağol kuzum Allah razı olsun
Sağol canım benim. Zamanı değilmiş demek kiDıger gruptan okudugm ıcın sana sormadım elıf yoksa takıp ediyorum ben uzaktan... olacak ben ınanıyorum..