- 4 Nisan 2021
- 762
- 925
- 20
Allah razı olsun canımm500 de ben aldim @Harlofia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canımm500 de ben aldim @Harlofia
Eksik varmı canim alaym?Rabbim oğlunuzu sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip eylesinn
Yok kuzum yazarhanım tamamlıcam demişti tamamlar o zaten ben tekrardan özelden yazarım ona o da tamamladıysa bitti Allah a şükür benim hatmimEksik varmı canim alaym?
Amiiiiiiin, Allah razi olsun. Cumlemizinkini insalah. Dileyen herkese nasip etsin, yuvasini senlendirsin guzel Allah’imRabbim oğlunuzu sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip eylesinn
Okdm cnmRonron77 canım Morrmeneksee için okudun mu 12585 tane
Bildirim yaptıysan ve ben gözden kaçırdaysam hakkını helal et lütfen
Ya sira bana gelmiş cok.sevindim yarin doktora gideceğem inşllah bebisin kalbini duymaya dualarinizda yer verirseniz sevinirim inşllah saglikla duyarim rabbim isteyen her kuluna nasip etsinLİSTEDE 3.KİŞİ
@Maviayyy için bildirim tarihi
30 haziran - 1 temmuz
Saat 23.0
Kişi başı 12585 tane okunucak kişi kendisine 6 tane fazla okuyacak (12591)
Dilerseniz ilk sayfada bulunan ya fettah duasını yapabilirsiniz
Hanımlar süremizin yeterli olduğunu düşünüyorum birazcık dişimizi sıkarak hemen okuyabilirsek hızlıca diğer arkadaşa geçebiliriz okumalarımıza özen gösterelim rica ediyorum
M Maviayyy (niyetine)
LİSTEMİZ
@Harlofia
Morrmeneksee
M Maviayyy
ohbb
SoLeiL12
Aktif Lora
R rana20
R rana20 (kardeşi)
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
Ronron77
Pinkpotter
H Hapiness
burcusami
birkedivelisi
H M
Hadi inşallahYa sira bana gelmiş cok.sevindim yarin doktora gideceğem inşllah bebisin kalbini duymaya dualarinizda yer verirseniz sevinirim inşllah saglikla duyarim rabbim isteyen her kuluna nasip etsin
Bende tamammım canım bittimi benımkıde eksık varmı suanMorrmeneksee canım kendin için okudun mu bildirimini ben mi gözden kaçırdım acaba
KIZLAR HER BIRINIZDEN ALLAH RAZI OLSUN BU 2.HATİMİM OLDU UMARIM DUALARIMIN OLDU SEVINCINI EN KISA DA YASATSIN RABBİMMorrmeneksee nin hatmi tamamlanmıştır okuyan herkesin yüreğine sağlık ❤
Aminnn inşallahKIZLAR HER BIRINIZDEN ALLAH RAZI OLSUN BU 2.HATİMİM OLDU UMARIM DUALARIMIN OLDU SEVINCINI EN KISA DA YASATSIN RABBİM
BANADA SİZLEREDE
Amin canım inşallah ❤KIZLAR HER BIRINIZDEN ALLAH RAZI OLSUN BU 2.HATİMİM OLDU UMARIM DUALARIMIN OLDU SEVINCINI EN KISA DA YASATSIN RABBİM
BANADA SİZLEREDE
Hadi inşallah sağlıkla gelsin minik çok şükürAğzına sağlık kuzum
Şükür duydum minik kalbini
Rabbim sağlıkli hayirli evlat isteyen herkese nasip etsin cnm
Maşallah canım rabbim tamamına erdirsin inşallahAğzına sağlık kuzum
Şükür duydum minik kalbini
Rabbim sağlıkli hayirli evlat isteyen herkese nasip etsin cnm