Cilt Bakımı Ürünleri Haccer Cilt Kremini Kullanan Var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

reyhantuana

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2007
197
0
44
arkadaşlar geçen gün kuaförüm söyledi zeytin yağından yapılan tamamen doğal yüz bakım kremi varmış . adı "haccer" sivilcelere iyi geliyor,cildi canlandırıyormuş.kullananınız var mıfisfisfis

geçen yaz haccer kremini yapan kişi bana denemem için kullandırmıştı.yaz olduğu için mi bilemiyorum ama yüzümdeki bütün sivilceler çıkmıştı.bütün sivilceler bir anda temizlenmişti.

geçen yaz haccer kremini yapan kişi bana denemem için kullandırmıştı.yaz olduğu için mi bilemiyorum ama yüzümdeki bütün sivilceler çıkmıştı.bütün sivilceler bir anda temizlenmişti.

valla benim aklım ermiyo yahuu yağlı cilde yağ sürünce nasıl iyi gelir daha çok sivilce çıkarmaz mı?

ben bu kremi kullandım bi defa asşırı yağlı bi krem sonra çok iğrenç bir kokusu var ve faydasınıda görmedim15 ytlye almıştım kullanan biri olarak tavsiye etmiyorumyasakkelime

sivilceli ciltler için Cytolnat markasının Cytolac kremini deneyin...özellikle kurutucu akne ilaçları kullananların yan etkilerini ortadan kaldırıyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar akne ve sivilce de Mecitefendinin Akne Kremini tavsiye ederim
Kendi kızımda dahil kaç kişi denedi ise son derece memnun kaldılar
Güzel bir ürün bakanlık onaylı hem de yerli imalat...

hacceri benim arkadaşımın ev arkadaşı kullanıyordu cildi bebek gibiymiş.zaten zeytin yağını bile direk cilde sürünce bile bir iki günde harika oluyo ve hiç de sivilce yapmıyor ama cilt doktoru teyzeme sakın yüzünüze zeytin yağı sürmeyin tüyleri besler demiş.onun için hacceri kullanmaktan vazgeçtim uzun süre kullanan varsa cvp yazsın lütfen

Kizlar zeytin yagi cilde kulanilmasi uygun deyil siyah noktalari cogaltiyor vede gözeneklerin genislemesine sebep oluyor bilhassa yagli ve karma ciltler icin uygun deyil

benim de bildiğim zeytinyağı tüylenmeye sebep oluyor, babannem zeytinyağlı sabun yapar tamamen doğal eşim sadece saçlaı için kullanıyor vücuduma bile sürmemeye özen gösteriyorum dikkatli olun derim ben de

Evet kullandım.1,5 ay kullandım çok samimi arkadaşım tavsiye etmişti.Evet ilk başta cilde tazelik ve ışıltı veriyor,şunu söylemeden geçemeyeceğim bu güne kadar kullandığım o pahalı kremler bu kadar nemlendirip ışıltı vermemişti ... AMAAAAA bu krem 1,5 ayda yüzümde bariz kıllanma yaptı evet bunu yaptı.Kremin sitesinin ziyaretçi defterine yazmama rağmen silmişler.Sadece olumlu eleştiriyi kabul ediyor arkadaşlar.
Kıllanmayı fark ettiğim an bıraktım kremi. Ve arkadaşımda da aynı sorun olmuş ki aynı zamanda fark ettik.
Ben tavsiye etmiyorum bayanlar kullanmak isteyen buyursun.

X