Hacamat ve sülük mucizesi........

Merhaba;
Size uzun uzun sabahlara kadar yazip kafanizi bulandirmak istemem insallah da kisa kesebilirim.Hepimiz hacamatla ilgili az cok internetten sagdan soldan bilgi edinmissinizdir.hacamatin faydasini yasayan biri olarak benimde katkim olsun istedim.Bagirsaklarimda asiri kabizlik vardi,bel agrilarim bacak agrilar vardi,asiri sinir stress vardi,cinsel isteksizlik vardi,asiri ama asiri sac dokulmem vardi,bolgesel kilo problemim vardi,kafamda kasinti vardi,vucudumda morarmalar vardi,idrarimda yanma vardi,asiri halsizlik vardi,surekli uyku hali vardi,vardi,vardi..daha bi suru sey..ne mi oldu?oncelikle iman etmenim gucune İMAN ETTİM!yaradana yoneldim,ona sıkıntılarımı en dipsuz kuyuda olmek uzere olan insanin cirpinisi kadr icten sekilde ifade ettim,bildigi halde yeniden benden duysun istedim.Acizligimi anlattim ve bir yol istedim.bana vesile kilacagi bir yol.Cok sabrettim ve vazgecmedim.Yillar sonra hacamatla tanistim.İnanamadim,gercekten,mantiksiz geldi ama hadis vardi,yalan olamazdi.hadisi arastirdim gercekten dogru bir hadis.Sonra sunu ogrendim hacamat muminin maddi manevi tek sifa kapisi.Ve dogru uygulanmasi elzem olan birsey.oncelikle sunnete inanip sevap niyetiyle yapilacak,yapan kisi sizi yatirarak yapicak(bedeni yormamak icin)en az 7ayetel kursi okuyacaksiniz ve yapan haccam her cizigi besmeleyle aticak ve asla ama asla dunyalik dusunup konusmayacaksiniz.ayetel kursi okurken ayni zamanda sifa icin niyetleneceksiniz.(bakin bu isi muhabbet ederek yapanlar sadece kan vermis oluyor!)hacamat tek boy kupayla eksik kalir kucuk boylarla ana meridyenleri destekleyeceksiniz.en onemlisi kalp arkasindan baslayacaksiniz,kalp arkasindan yapilinca manevi olarak cin,vesvese,nazar cikiyor Allahin izniyle.madden de kalp bu isin anahtari!sonra iki kurek arasindan ve hangi hastaliginiz varsa onun icin gerekli noktadan.simdi is burda kopuyor;onemli olan hacamat yapanin akupuntur noktalarini cok ama cok iyi bilmesi!biraz basa sararsak hacamattan once doktora gidip check-up yaptirilir.kanda vitaminlere,enzimlere,sonra hormonlara damarlarda tikaniklik olup olmadigina kadar her turlu inceleme yapilacak.sonra bu bilgiler haccama verilecek ve tedavi basliyor?kiraz ilk ciktigi zamanlarda denk gelen tarihler var(arastirimiz)ozaman sunnet olan zaman onunla basliyoruz,carsamba,cuma ,cumartesi haric hicri 15den sonra 2-3ayda bir haccamla ortak yaptigimiz programa uyarak tedaviye basliyoruz.once tikali damarlari acmak ve kan dolasimini duzeltmek ilk hedefimiz.sonra bunu 3set tekrarliyorruz ki faydasi tam olsun(iki uc ayda bir yaptirmak)bunun icin ana merkezlerden haccamat yapilacak sonra hastaligimiza gore akupuntur noktalarindan organlara yoneliyoruz.sac icin omuzlardan ve daha ileri safhalar icin kafadan gibi..tedaviden sonuc aldigimizda %80 orani bile yeter 6ayda bire cikariyoruz sonra %95lerde bile hatta% 100de bile alti ayda bir yaptirip damarlarimizin tikanmamasini,cinlilerin musallat olmamasini,vesveseye kapilmakten kurtulmamizi sagliyoruz!bu arada Allaha gep dua edip fetih suresini okuyoruz.namaz ve oruclari aksatmiyoruz.agri kesici dahi kullanmiyoruz.sacimizi arada zeytinyagiyla onden arkaya 10parmak masajiyla tariyoruz.hacamat oncesi ve sonrasi 2gun hayvansal bisey asla yemiyoruz!sabahlari ac karnina 1tatli kasigi hakiki zeytin yagi iciyoruz!(3gunde bir)bir sure sonra neoluyor?saydigim problemlerin hepsi bitiyor allahin izniyle yaklasik 1senede!tamamen?kokten.ne alaka sacma olmaz diyenler,yapin gorun,benim mecburiyetim yok yazmaya ama coook cektim,Allah bundan boyle ne bana ne size cektirmesin diye gosterdigi yolu paylasayim istedim!tavsiyem sakin ordan burdan ot ismi duyip
İcmeyin inanin fayda verdigi yer kadar zarar verdigi yer oluyor.hicbir ot asla tek icilmez ve herkese ayni tesir erme.adacayi icmekten kanser olan var.Aman diyim yapmayin.Allaha emanet olun

Ben lokman hekimlerle,doktorlarla hocalarla buyudum,inanin bosa yazmiyorum,yapan kisi dedigim gibi yaomiyorsa vakit kaybetmeyin baskasini arayin bulun.Yok oyle degil soyle diyenlere kulak asmayin ve bayan kardesler asla adetli hacamat yaptirmayin,olur yapilir derler amaaan diyeyim!sarimsakla ilgili de bisey geldi aklima sutte 3dk pisirip sogutup ezip suyla haftada bir yutun ustune zeytin yagi icin bir tatli kasigi.hacamatla acilan damarlarinizin uzerine bunu yapin insallah sac mevzusu cozuluyor!ayrica isirgani haslayin 4dk sonra kendi yapiminiz elma sirkesinde 1gun karanlikta bekletin,siyah sisede olsun.sonra onunla 10parmaginizla onden arkaya sacinizi tarayin 15 kez.cok hafifce.sonra sadece lavanta suyuyla durulayim kurulayim.bunlar icten cozumlenmis sac problemimi distan kalkanlar Allahin izniyle.saci stres,kabizlik,safra,balgam,vitamin eksikligi,hormonal problem,agri kesici,antibiyotik,kanser,bobrek tasi,idrar yolu ve yumurtalik enfeksiyonu,kurtaj,depresyon,odem,boyun damarlari tikanikligi,sert yastik,hazir gida tuketimi,kola ce asitli her turlu icecek,bobrek ve safra tasi,mantar,egzema,virus doker ne alaka demeyin,bos konusulmuyor yazilmiyor emin olun Allahin izniyle bu hastaliklarinizin hangisi varsa suphelendigimiz varsa kesinlestirin kesinlesmis olunca da hemen hacaMat yaptirin.ilk sefer sadece rahatlama olabilir,sac daha fazla dokulebilir,agrilar artabilir.tek sebebi,ortami temizlerken cok daginiik ve pislik varsa biraz gurultu olur mantigi,korkmayin,sifa Allahtandir hacamat onun bize sundugu sifa vesilesidir,mutlaka duzelecektir!

merhabalar arkadaşlar öncelikle konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum bende tam bu konuyla ilgili başlık açacaktım ama bu yazıyı okuyunca gerek duymadım hacamat ve sülük gerçekten çok şifalı bir tedavi yöntemi bende yaptırdım bursada arkadaşım yapıyor eşiyle beraber hemm sülük hem hacamat bu işin ehli bir doktor var aidin salih hanım ve kitabı -yitik şifanın izinde- muhakkak okunması gerek sağlık için herşeyi birebir anlatmış faydası olur die yyazma gereği duydum ..:)

Bende harcaman yaptırmak oıstıyorum dızlrımden buradayım ıyı bır hacamatcı arıyorum nerede bu arkadasınızı muayenesı gıdıp bu görüşmek ısterım tam adres alabılırmıyım

Hacamat yaptırdıgınız yerlere çok dikkat edin bayanlar.
Hastalık kapabilirsiniz Allah muhafaza.
Sülük olayına niyetleniyorum ama cesaretim yok, korkuyorum. :18:

kızlar bende yaptırmayı düşünüyorum.. kafadan ve sırt agrılarım için omuzlarımdan.. yaptıranlar acı hissediyor mu ücreti ne kadar? Bursa'da güvenebileceğim bu işin ehli olan kim var lütfen bilen varsa söylesin..

Yaptırdınızmı hacamat bende yaptırmak ısıtıyorum Bursa'da ıyı bır hacaktı arıyorum eğer tavsiye edebılecegınız varsa sevınırım

bizde yaptırmak istiyoruz annemin bel fıtığı var. damar tıkanıklığı ve varis de var. beyin damarlarında daralma sorunu var kıacası yokyok kadıncağı da yanlız annem kan sulandırıcı kullanıyor. sanırım kan sulandırıcı kullananlarda sakıncalıymış bunun bir çözümü var mı acaba yaptıranlar doktoruna sorabilirmi kan sulandırıcıyı hergün almakzorunda onun yerine başka bişey alabili mi yada birkaç saat almaması yeter limi bizim burada doktor yok yapan hemşire bir bayan var oda samsundaymış ben ordunun bir ilçesindeyim imkanlar kısıtlı tabi bana yardımcı olurmusunuz

bursa da iyi bir hacamatcı arıyorum kızlar...bilen varmı...

ben kocaelideyim isteyen olursa baska sehirlere gurup ayarlayabilitseniz geliyorum.ayrica sülük tedaviside uyguluyorum. sadece bayanlara yapiyorum erkeklerede esim yapiyor sülük tedavisi

bursa da iyi bir hacamatcı arıyorum kızlar...bilen varmı...

bizde yaptırmak istiyoruz annemin bel fıtığı var. damar tıkanıklığı ve varis de var. beyin damarlarında daralma sorunu var kıacası yokyok kadıncağı da yanlız annem kan sulandırıcı kullanıyor. sanırım kan sulandırıcı kullananlarda sakıncalıymış bunun bir çözümü var mı acaba yaptıranlar doktoruna sorabilirmi kan sulandırıcıyı hergün almakzorunda onun yerine başka bişey alabili mi yada birkaç saat almaması yeter limi bizim burada doktor yok yapan hemşire bir bayan var oda samsundaymış ben ordunun bir ilçesindeyim imkanlar kısıtlı tabi bana yardımcı olurmusunuz

eğer çok sayida kişi ayarlayabilirseniz ben hacamat ve sülük tedavisi yapiyorum eşimde erkeklere Sülük tedavisi uyguluyor ayarlarsaniz gelebilirim bulundugunuz yere

Ankarada gercekten işinin ehli bir hacanatçı ariyorum lütfen özrlden yazın
merhaba, bulabildiniz mi aceba Ankara'da birini? benimde Annem için arıyoruz ama güvenilir yer bulmak çok büyük mesele? bir tıp merkezinin hacamat ünitesi varmış ama deneyimler daha önemli bence. bulduysanız özelden bana da msj atabilir misiniz lütfen? Rabbim herkese şifa versin.

Ankara da bende arıyorum deva tip merkezinde yapılıyormuş başhekim yapıyormuş 150 lira .Boyun fitigi çıktı bende onun için yaptırmak istiyorum fakat ilk sayfada kiraz yemeden önce yapılmalı yazıyor ben kiraz yedim ki maalesef .yaptıran varsa ankarada öneri bekliyorum arkadaaslar

X