- 19 Aralık 2013
- 65
- 34
Ben de geçen yıl migren için yaptırdım ve faydasını gördüm. İzi de kalmadı. Çünkü bakımını güzel yaptım. (Kantaron yağı ile sabah akşam.) Hayvansal gıda tüketilmiyor yaptırmadan 3 gün önce ve 3 gün sonraydı sanırım. Ayrıca yaptırmadan 24 sa öncesinden de ilaç kullanmamamı söylemişti bana özellikle kanı sulandıracak türden olanları. Aç olmalısınız ve hacamattan 2 saat sonra da nar suyu gibi taze sıkılmış meyve suyu içmelisiniz.
Bir de bazıları kısa kısa çizikler atarken bazıları uzun uzun ve daha derin çiziyor. Onun da etkisi olduğunu düşünüyorum önceden yaptıran birinde ne kadar iz kalmış görmenizi tavsiye ederim.
Hacamatı tehlikeli bulanlar normal kan vermeyi düşünüyorlar ama ikisi çok farklı birinde temiz kan alınıyor birinde kirli kan. Korkmayın güvenilir birini bulup yaptırın faydasını göreceksiniz. Peygamber Efendimiz hacamat ile şifa bulurmuş.
Bir de bazıları kısa kısa çizikler atarken bazıları uzun uzun ve daha derin çiziyor. Onun da etkisi olduğunu düşünüyorum önceden yaptıran birinde ne kadar iz kalmış görmenizi tavsiye ederim.
Hacamatı tehlikeli bulanlar normal kan vermeyi düşünüyorlar ama ikisi çok farklı birinde temiz kan alınıyor birinde kirli kan. Korkmayın güvenilir birini bulup yaptırın faydasını göreceksiniz. Peygamber Efendimiz hacamat ile şifa bulurmuş.