Hacamat(Kan Aldırma) ile Gelen Sağlık...

dün yaptırdım hacamatı.Bundan sonra düzenli yaptıracağım.Sülük de düşünüyorum.Bakalım.Ağrılarım azalırsa ne mutlu bana

Arkadaslar ben de hacamat mucizesine cok inanyorm.p tesi yaptracam.adet ve yumurta problemim var.acaba benim gibi olup hacamattan fayda goren var mi?

Arkadaşlar Ankara'da hacamat yapan tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar Ankara'da hacamat yapan tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ankarada Suleyman Gok var. netten arastirip bulabilirsin. Ben kendisiniz dusunuyorum ama istanbuldayim:KK43:(

Ben tiroit rahatsizligim icin suluk yaptirdim ayni zamanda bitki ilaclari da aldim ve tamamen iyilestim hamdolsun. Modern tipta caresi yok tirot hastaliginin. Ama alternatif yontemlere basvudum Rabbim de sifasini ihsan eyledi. Hacamat ta yaptirdim sirt ve kalp hizasindan. Ama uzun sure oldu. Simdi 7 bolgeden olmak uzere tarama yaptiricam insaAllah. Adet duzensizligi icin kuyruk sokumundan hacamat olunmasi gerek diye biliyorum arkadasim.

bende hacamat yaptırdım geçen haftalarda harika bir şey. ama hacamat yapanın ihlaslı olması tavsiye sebebi. ... sülük de koyduracağım Allah'ın izniyle

3 gün önce hacamat yaptırdım. Psikolojik olarak rahatlamak için yaptırdım. Şifa bulacağıma inanıyorum Allahın izniyle. Ayrıca sünnet olduğu için insanlara tanıtmakta fayda var bence. Yaygınlaştırılmalı diye düşünüyorum

ben de yaptırdım hacamat. ilk sırta yaptırdım sonra bas sonra bacaklar. benım asıl sorunum yıllardır cektıgım sırt ve boyun agrısıydı. gıtmedıgım doktor, fızık tedavı, ıgne tedavılerı kalmamıstı. buna baglı oldugunu dusundum asırı bas agrıısı yorgunluk halsızlık benı cok etkılıyordu. sonunda hacamatı yaptırdım. agrılarım gıttı, uykumda dınlenıyorum, sabah kalktıgımda bıle yorgun kalkıyordum, halsızlık bıtkınlık gıttı. sac dıplerımde egzama var, hacamatı yapan karacıgere suluk onerdı, dun sırtıma suluk yaptırdım bakalım ınsallah o da gecer. eger gıtmek ıstersenız fıyat uygun tek bas 35- sırt omuzlar 30- bacak 35. oldukca temız ve hıjyenıklerdi. en guzelı cam kupa kullanıyor olmaları. ben ılk sırtı baska yerde yaptırdım orası da guzeldı fakat plastık kupayla yapıyordu. hacamatı tavsıye ederım...
Nerede yaptırdınız bnmde boyun ağrılarım var ankaradayim

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ben yaptırdım ve pişmanım. 1 ay önce bacağımdan yaptırdım. Turanşah Tümer diye bir adama. Doktor diye ona gittim. 1 ay oldu bacaklarımdaki izler hala olduğu gibi duruyor. Konu ile alakalı başka biri ile görüştüm ve bu durumun normal olup olmadığını sordum. 1 hafta en geç 2 hafta içinde geçmesi gerekirdi dedi. Bir tanıdığımda başka birine yaptırmış ve onun da kesikler mikrop kapmış. İyileşene kadar çok uğraştım diyor. Ben de yara izleri için Contractubex diye bir ilaç aldım. Onu kullanmaya başladım bugün. Artık etek giyemiyorum izler yüzünden. Geçmezse nereye şikayet edeceğimi ne yapacağımı araştıracağım. Foruma fotoğraf da yükleyeceğim. Ama inşallah gerek kalmaz.

Kızlar ben sırt ve başa hacamat yaptırdım 1 seans ramazandan sonra tekrar gidecektim.
Bende iz kalmadı geçmek üzere hepsi inşallah da geçer.
Ama size sorum siz kaç seansta iyileştiniz ne kadar aralıklarla gittiniz.
Fibromiyalji yani kısaca ağrı hastasıyım. tüm vücudumda var ağrı.
İlk gitmemde ağrılarımda hiç rahatlama azalma olmadı hatta belki arttı.
Bu yüzden tekrar boşa gitmek istemiyorum.
Birileri cevaplarsa çok sevinirim.

Kızlar ben fatihte yaptırdım yeride faceden bulduk arkadaşlarla .Ben ilk defa yaptım ama bir problem olmadı çok şükür. Omzum ağrıyordu hergun bir hafta oldu suanlik ağrım yok .Bakalım tamamen geçer inşallah .,Tekrardan gidip yaptircam bir zararı olmadığı için denemekte fayda var bence

Kızlar bende infertilite için yaptıracam öncesi diyet oluyo ya ben arı sütü kullanıyorum ona ara vermem gerekir mi

Hayvansal gıdalara ara vermek gerektiğine göre arı sütüde kullanılmamalı diye düşünüyorum. Şifanızı bulursunuz inşallah hamileliği kolaylaştırdığını duymuştum

kızlar konu çok eski ama hacamat yaptıran ve memnun kalanlar kime yaptırdıklarını yazabilirler mi?
Annem ve ben hacamat yaptırmak istiyoruz ama kime yaptırılır bilmiyorum

X