Kekler - Pastalar habersiz misafir keki :)) yagsız

bende komşumda yemiştim hiç belli olmuyodu bu tarifide denemeliyim ben yıllardır kek yapmazdım beceremem diye korkardım sağolsun kate34 arkadaşımız sayesinde kek yapmaya başladım bide bunu denerim malzemelerde her evde bulunacak türden

ben bunu denedim :) çok güzel oluyo gerçekten bana pandispanyaları anımsattı tadı gerçekten çok güzel oluyo bikere daha yapıncada bu sefer tarçınlı yapıcam eminim oda çok güzel olucaktır teşekkürler:)

denedim çok güzel oldu annemler bayıldı:) teşekkürler. cokacimcoook

canım tarif için saol valla çat kapı nişanlım geldi bugün 20dakikamı almadı ceviz tarçın havuçta koydum gayette güzel oldu opuyorumnanaktantek sorunum kabarmadı nie acaba CADIARZU

biliomusn bende ilk yaptıgımda kabarmamıstı bende yapamıyorum bişi diye üzülüp durmustum ama bak kabartma tozunu az limon suyuyla yada sirkeyle köpürtürsen ve en son katarsan karısıma tam oluyor kabarıyor

biliomusn bende ilk yaptıgımda kabarmamıstı bende yapamıyorum bişi diye üzülüp durmustum ama bak kabartma tozunu az limon suyuyla yada sirkeyle köpürtürsen ve en son katarsan karısıma tam oluyor kabarıyor

bende öle yaptımda 2 paket kabartma tozundan yaptıım hatta puf puf olur diye bekliodumda olmadı boshayallersmiletadı güzeldi ama hemende bittii saten hihoyyyt

2 kez yaptım ikisinde de kabardı valla kaydirigubbakcemile2

ay benimkide hep kabarıyor hatta fotoğraf eklemiştim,canım benim senin sayende neler oldu neler keki yaptım sevgilime verdim evde topluca yemişler herkes çok memnun satın alınan kekler gibi demişler kayınvalidem susmuş o beğense bile ben yaptım diye bir şey dememiş. :emir_bebek:

afiyet olsn cnm benim bende yapcm bugun yarısma var sitede pasta yarısması onun kekinş hazır kullanmam bundan yapcm/COLOR]

X