Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende komşumda yemiştim hiç belli olmuyodu bu tarifide denemeliyim ben yıllardır kek yapmazdım beceremem diye korkardım sağolsun kate34 arkadaşımız sayesinde kek yapmaya başladım bide bunu denerim malzemelerde her evde bulunacak türden
ben bunu denedim :) çok güzel oluyo gerçekten bana pandispanyaları anımsattı tadı gerçekten çok güzel oluyo bikere daha yapıncada bu sefer tarçınlı yapıcam eminim oda çok güzel olucaktır teşekkürler:)
canım tarif için saol valla çat kapı nişanlım geldi bugün 20dakikamı almadı ceviz tarçın havuçta koydum gayette güzel oldu opuyorumnanaktantek sorunum kabarmadı nie acaba CADIARZU
biliomusn bende ilk yaptıgımda kabarmamıstı bende yapamıyorum bişi diye üzülüp durmustum ama bak kabartma tozunu az limon suyuyla yada sirkeyle köpürtürsen ve en son katarsan karısıma tam oluyor kabarıyor
biliomusn bende ilk yaptıgımda kabarmamıstı bende yapamıyorum bişi diye üzülüp durmustum ama bak kabartma tozunu az limon suyuyla yada sirkeyle köpürtürsen ve en son katarsan karısıma tam oluyor kabarıyor
ay benimkide hep kabarıyor hatta fotoğraf eklemiştim,canım benim senin sayende neler oldu neler keki yaptım sevgilime verdim evde topluca yemişler herkes çok memnun satın alınan kekler gibi demişler kayınvalidem susmuş o beğense bile ben yaptım diye bir şey dememiş.