- 5 Ocak 2020
- 110
- 41
- 13
- Konu Sahibi Hayathayat09
-
Valla ben de bi diyorum neden ben gidiyorm o gitsin bi diyorm hemen kaç yüzünü görmeNiye terk etsinki evi bence adamı evden kovsun yaptığım kadinliga say desin öyle daha mantıklı sana katılıyorum
8 ay civarı oldu. Yok çocuk. Ama dediğim gibi baya sorun yasadık dediğine göre babam küfür edip boşanacak deyince açmş ve eklemiş tabi ekleme tarihi görünmüo ama inanmıyormne kadarlık evlisiniz çocuk var mı mesajşarı tek tek okuyamadım ama
Yok yol ver gitsin acıma yarın birgunde nikah cüzdanını yırtar Bi iki kıza seni harciyosa sende onu harca yaptığım kadinliga say de kıyafetlerini hazırla koy kapi ağzına ara anasını yallah de gitsinValla ben de bi diyorum neden ben gidiyorm o gitsin bi diyorm hemen kaç yüzünü görme
AhahahahhYok yol ver gitsin acıma yarın birgunde nikah cüzdanını yırtar Bi iki kıza seni harciyosa sende onu harca yaptığım kadinliga say de kıyafetlerini hazırla koy kapi ağzına ara anasını yallah de gitsin
daha önce de benzeri oldu demişsin o zamanda evli miydi8 ay civarı oldu. Yok çocuk. Ama dediğim gibi baya sorun yasadık dediğine göre babam küfür edip boşanacak deyince açmş ve eklemiş tabi ekleme tarihi görünmüo ama inanmıyorm
Biri yazmştı bu arada nilah cüzdanımı yırttı benm de dieYok yol ver gitsin acıma yarın birgunde nikah cüzdanını yırtar Bi iki kıza seni harciyosa sende onu harca yaptığım kadinliga say de kıyafetlerini hazırla koy kapi ağzına ara anasını yallah de gitsin
Bu boşanma aşamasına geldik ama başka sebepler aileler karıstı falandaha önce de benzeri oldu demişsin o zamanda evli miydi
Diyorum ya şimdiden böyleyse evlilikte aklı bekarlikta kalmış belli yarın dediğimi yap affetme ondan aile babası sana koca çocuğuna baba olmaz 10 yıllık evliler bile yapmaz daha 8 aylık diyorsun laf cambazligi yapar inanma karşına daha iyi insanlar çıkar evi elinden al git çalış kendine bak bu zamanda anada boş babadaBiri yazmştı bu arada nilah cüzdanımı yırttı benm de die
Polisi ara sende o çirkef ise sende yırtık ol bu kadar basitAhahahahhçok güzel yazmşsınız yaparken hayal ettim de kendimi. Çok çirkef anacım bunlar ortalıgı yıkar gider asagıda arabamı parçalar benm evim burası die
Çalısıyorm zaten çok şükür ihtiyacım yok onaDiyorum ya şimdiden böyleyse evlilikte aklı bekarlikta kalmış belli yarın dediğimi yap affetme ondan aile babası sana koca çocuğuna baba olmaz 10 yıllık evliler bile yapmaz daha 8 aylık diyorsun laf cambazligi yapar inanma karşına daha iyi insanlar çıkar evi elinden al git çalış kendine bak bu zamanda anada boş babada
Huzur arıyorm sessizce esyamı toplayıp bi çıkayım şurdan sonra yapacagımı bilirimPolisi ara sende o çirkef ise sende yırtık ol bu kadar basit
İşte bu kadar senin hakkın o ev eşya hersey gitsin beceremediği evliliği başkasıyla kursun senin hayatını yakmasınÇalısıyorm zaten çok şükür ihtiyacım yok ona
Ev onun evlenmeden önce aldı. Ben esyamı alıp giderimİşte bu kadar senin hakkın o ev eşya hersey gitsin beceremediği evliliği başkasıyla kursun senin hayatını yakmasın
Yok canım baştan kaybedersin senin düzeninin üstüne kadın sokar eve onumu istiyon emeklerine sahip çıkHuzur arıyorm sessizce esyamı toplayıp bi çıkayım şurdan sonra yapacagımı bilirim
İyi de ev onun onun üstüne ne yapabilirim kiYok canım baştan kaybedersin senin düzeninin üstüne kadın sokar eve onumu istiyon emeklerine sahip çık
Nafaka al o zaman takilarinida al yıpranma tazminatı iste yalandanda de hakime fukarayim de nafaka baglat ödemedimi süründür ben ettim affet diyene kadar yeter be vallaha bak hep ezilen kadın birazda onlar ezilsinEv onun evlenmeden önce aldı. Ben esyamı alıp giderim
Memurum nafaka alamam ama tazminat olur altınlarımı da alıcam tabi. Şimdiden başladı mesaj atıo daha benim suçluo yaNafaka al o zaman takilarinida al yıpranma tazminatı iste yalandanda de hakime fukarayim de nafaka baglat ödemedimi süründür ben ettim affet diyene kadar yeter be vallaha bak hep ezilen kadın birazda onlar ezilsin
Ne güzel bende eski memurum istifa ettim hep haklılar zaten canım öyleler hep günah keçisi ararlar ama kendi hatalarını orterler suçlayarakMemurum nafaka alamam ama tazminat olur altınlarımı da alıcam tabi. Şimdiden başladı mesaj atıo daha benim suçluo ya
Mesaj mi atıyor? Nasıl yani?Memurum nafaka alamam ama tazminat olur altınlarımı da alıcam tabi. Şimdiden başladı mesaj atıo daha benim suçluo ya
Aynı evde mesajla iletişim kuruyorz. Yuvamı dagıtıyomuşum benMesaj mi atıyor? Nasıl yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?