- 21 Nisan 2016
- 3.643
- 6.890
- 158
- 27
- Konu Sahibi Hayathayat09
-
Aynı evde mesajla iletişim kuruyorz. Yuvamı dagıtıyomuşum ben
Adam kabul etmiyo ki agzımma geleni söledim yok babam buna küfür ettiğinde boşanacaksnz dava açtık dediğinde açmış istekleri de o zman atıp unutmuş. Her lafı saydırdmcevap vermeyin mesajlarına. Çok istiyorsa yüzünüze söylesin. Aldatmaya meyilli olan o, yuvayı dağıtan siz. Ben her haltı yiyeyim ama hem pastam dursun hem karnım doysun misali eşim de yanımda dursun. Yok ya.
Şimdilik internetten yapıyor henüz gerçek hayatta yapmamış olsa bile bir potansiyeli olduğunu gösterir canım bana göre.Eşinle ayrılmak istemiyorsan bu tarz takipleri bırakıp onu ve kendini rahatlat.Günde 30dk yanıbaşında otur temaslı bir şekilde.Beraberce zevk alabileceğiniz tavla oynamak,maç izlemek,kitap okumak,bulmaca çözmek gibi aynı duyguları aynı anda hissedebilceğiniz paylaşımlar yapın ve yatakodanızı da canlandırın.Tartışmalarını azaltıp güler yüzlü olmaya çalışırsan sonuç alacağını düşünüyorum.Yani ya görmezden gelicez ya da ayrılıcaz. Ben şifreyi kırdıgımı hesabı gördüğümü sölemedim tabi sinir krizi halinde kendime hiç yakıştırmadıgım bi vaziyette hemen açıp bana vermesini söledim o da yapmadı tabi. Sonra da bişe yok nasılsa moduna girip üste çıktı. Tahminimce o istek attıklarının da kim oldugunu unutmuştur kesin . Girip silerdi yoksa şimdi şifre değişmiş ama
Evet bn bi ay küs gidip boşanma davası açtm dievyapmş güya. Nasıl güvenicem ki artık?Şimdilik internetten yapıyor henüz gerçek hayatta yapmamış olsa bile bir potansiyeli olduğunu gösterir canım bana göre.Eşinle ayrılmak istemiyorsan bu tarz takipleri bırakıp onu ve kendini rahatlat.Günde 30dk yanıbaşında otur temaslı bir şekilde.Beraberce zevk alabileceğiniz tavla oynamak,maç izlemek,kitap okumak,bulmaca çözmek gibi aynı duyguları aynı anda hissedebilceğiniz paylaşımlar yapın ve yatakodanızı da canlandırın.Tartışmalarını azaltıp güler yüzlü olmaya çalışırsan sonuç alacağını düşünüyorum.
Adam daha hatasını kabul etmiyor bir de yaptığı şey için sizi suçluyor. Yarın yatakta yakalarsanız da senin ilgisizliğinden der.Evet bn bi ay küs gidip boşanma davası açtm dievyapmş güya. Nasıl güvenicem ki artık?
He ben bilmiyordum böyle yüz göz olduğunuzu.Evet bn bi ay küs gidip boşanma davası açtm dievyapmş güya. Nasıl güvenicem ki artık?
Olduk maleseffHe ben bilmiyordum böyle yüz göz olduğunuzu.
Doğru valla bi köpek alacam kendime ipini üstüne atıp salcam bunu daBoşa gitsin,bu kadar sabrı ve eğitimi bir köpeğe verseydin sana daha sadık olurdu eminim. Elin adamını eğitmeye çalışma. Zaten sadık olan bir adam bul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?