Habersiz ins... açıp kızları ekleyip farkedince düğün albümümü yırtma pişkinliği

Aynı evde mesajla iletişim kuruyorz. Yuvamı dagıtıyomuşum ben
cevap vermeyin mesajlarına. Çok istiyorsa yüzünüze söylesin. Aldatmaya meyilli olan o, yuvayı dağıtan siz. Ben her haltı yiyeyim ama hem pastam dursun hem karnım doysun misali eşim de yanımda dursun. Yok ya.

cevap vermeyin mesajlarına. Çok istiyorsa yüzünüze söylesin. Aldatmaya meyilli olan o, yuvayı dağıtan siz. Ben her haltı yiyeyim ama hem pastam dursun hem karnım doysun misali eşim de yanımda dursun. Yok ya.
Adam kabul etmiyo ki agzımma geleni söledim yok babam buna küfür ettiğinde boşanacaksnz dava açtık dediğinde açmış istekleri de o zman atıp unutmuş. Her lafı saydırdm

Şimdilik internetten yapıyor henüz gerçek hayatta yapmamış olsa bile bir potansiyeli olduğunu gösterir canım bana göre.Eşinle ayrılmak istemiyorsan bu tarz takipleri bırakıp onu ve kendini rahatlat.Günde 30dk yanıbaşında otur temaslı bir şekilde.Beraberce zevk alabileceğiniz tavla oynamak,maç izlemek,kitap okumak,bulmaca çözmek gibi aynı duyguları aynı anda hissedebilceğiniz paylaşımlar yapın ve yatakodanızı da canlandırın.Tartışmalarını azaltıp güler yüzlü olmaya çalışırsan sonuç alacağını düşünüyorum.

Evet bn bi ay küs gidip boşanma davası açtm dievyapmş güya. Nasıl güvenicem ki artık?

Kusura bakmayın ama pişkinlik ötesi bir şey bu, adam karaktersiz, sadakatsiz, arsız, terbiyesiz, saygısız ve sevgisiz. Onunla harcadığınız günlere yazık. Bir kere geldiğiniz şu hayatta sevdiğiniz, sevildiğiniz yerde ve insanlarla olun derim, en azından sevilmediğiniz ve değer görmediğiniz yerde olmayın.

20 yıllık tecrübemle söylüyorum,huylu huyundan vaz geçmiyor.Bir şans daha verirsen arkası gelir.Sonra çocuk olur bakmışsın yıllar geçmiş,kendinden vazgeçmişsin,hiç güvenmemiş ve mutlu olmamışsın.Ozaman diyeceksin keşke o gün hiç arkama dönüp bakmadan gitseymişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…