Habersiz ins... açıp kızları ekleyip farkedince düğün albümümü yırtma pişkinliği

Eve geldi eşyalarımı topladıgımı gördü ne yaptı dersiniz? Boşalan kısma kendi kıyafetlerini astı. Kendine yemek almş yedi geçti salona yattı
Rol yapıyor iki gün sonra yalvarır affet diye. Altınları da özellikle aldı gitmeyin diye.

Valla evde olmadıgı bi an götürcem esyalarımı. Şimdi yarın da toplarm muhtemelen ev bulamazsam başka yerde kalırım sonra esyayı alırım
Gece birden gelip konuşalım diyebilir. Ya da tam tersi ilk günler biraz kuyruğu dik gezecek sonra yalvaracak.

Gece birden gelip konuşalım diyebilir. Ya da tam tersi ilk günler biraz kuyruğu dik gezecek sonra yalvaracak.
Basından beri sorunlu gidn bi evlilik daha önce de bu asamaya geldigimizi belirtmiştim ama o zman da dava açtm ondan sonra bi adım attı. Direndim defalarca tamm bitsin deyip deyip ugrastı. Bu defa napar bilemiyorm ama umarım ugrasmaz. Bi ucube gibi görünüo gözüme karsıma gelmesin

Aynı şeyi siz yapsaydınız size tepkisi nolurdu? Sizi affedermiydi? Aynı evde dururmuydu sizinle? Ona göre kararımı verirdim ben. Bi de şimdiden kızlara bakan yarın neler yapmaz evlilik aşk ilk günkü heycanla yürümüyor sonuçta. 5 yıl sonra geçen zamanlarınız gençliğiniz için üzülmeyesiniz. Bazı şeylere erken karar vermek sizin lehinize olur.

Kesinlikle katılıyorum. Aynı şeyi ben yapsam aileme rezil eder eve almaz bir tek kıyafetimi bile vermezdi. Ama şu evden bi çıkayım görecek o

Yaa gerçekten şu erkeklerin ‘bilmiyorum’ olayına hayranım. Bizi daha çok kışkırtıyorlar haberleri yok. Ya da gerçekten bizi bu kadar aptal mı sanıyorlar höff hep bi göz dışarda , hep bi yeni arayış peşindeler. Yok mu bunların normali ya

Bu erkekler ne yiyor ne içiyor da böyle kansiz oluyor ya bana da bu aralar denk geliyor RABBIM hayirli evlilik, ilişki nasip etsin
Ah bacim ah valla ben de merak ediyorum. Evlenmekten korkar olduk yahu

Bu adamları keşke bir ıssız adaya koyma imkanı olsa. Her biri diğerinden az gelişmiş, ham.

En dogrusu u yapmıssınız sakın barısmayın cocuk yapmayın.

Boşanın. Çok net. Ömür çürütmeye değmez. Düğün fotoğrafınızı yırtmış birinde bir değeriniz yok ki. Akrabalarımızın bile düğün fotoğraflarını saklıyoruz, kıyamıyoruz.

Üstelik bu da bir çeşit aldatmadır. Size ihanet etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…