- 5 Ocak 2020
- 110
- 41
- 13
- Konu Sahibi Hayathayat09
-
Eve geldi eşyalarımı topladıgımı gördü ne yaptı dersiniz? Boşalan kısma kendi kıyafetlerini astı. Kendine yemek almş yedi geçti salona yattı. Pişman olmaz bu pişkinGeldi mi eşiniz? Yalvarır, affet derse ne diyeceksiniz?
Muattap olmuyorum bakalımBirde o evde tek başınıza durmayın
herşey beklenir o insan kılıklılardan
Şiddetin büyüğü küçüğü olmaz
Rol yapıyor iki gün sonra yalvarır affet diye. Altınları da özellikle aldı gitmeyin diye.Eve geldi eşyalarımı topladıgımı gördü ne yaptı dersiniz? Boşalan kısma kendi kıyafetlerini astı. Kendine yemek almş yedi geçti salona yattı
Valla evde olmadıgı bi an götürcem esyalarımı. Şimdi yarın da toplarm muhtemelen ev bulamazsam başka yerde kalırım sonra esyayı alırımRol yapıyor iki gün sonra yalvarır affet diye. Altınları da özellikle aldı gitmeyin diye.
Gece birden gelip konuşalım diyebilir. Ya da tam tersi ilk günler biraz kuyruğu dik gezecek sonra yalvaracak.Valla evde olmadıgı bi an götürcem esyalarımı. Şimdi yarın da toplarm muhtemelen ev bulamazsam başka yerde kalırım sonra esyayı alırım
Basından beri sorunlu gidn bi evlilik daha önce de bu asamaya geldigimizi belirtmiştim ama o zman da dava açtm ondan sonra bi adım attı. Direndim defalarca tamm bitsin deyip deyip ugrastı. Bu defa napar bilemiyorm ama umarım ugrasmaz. Bi ucube gibi görünüo gözüme karsıma gelmesinGece birden gelip konuşalım diyebilir. Ya da tam tersi ilk günler biraz kuyruğu dik gezecek sonra yalvaracak.
Kesinlikle katılıyorum. Aynı şeyi ben yapsam aileme rezil eder eve almaz bir tek kıyafetimi bile vermezdi. Ama şu evden bi çıkayım görecek oAynı şeyi siz yapsaydınız size tepkisi nolurdu? Sizi affedermiydi? Aynı evde dururmuydu sizinle? Ona göre kararımı verirdim ben. Bi de şimdiden kızlara bakan yarın neler yapmaz evlilik aşk ilk günkü heycanla yürümüyor sonuçta. 5 yıl sonra geçen zamanlarınız gençliğiniz için üzülmeyesiniz. Bazı şeylere erken karar vermek sizin lehinize olur.
Salak. Afedersin de salak yani.Eve geldi eşyalarımı topladıgımı gördü ne yaptı dersiniz? Boşalan kısma kendi kıyafetlerini astı. Kendine yemek almş yedi geçti salona yattı. Pişman olmaz bu pişkin
Bu erkekler ne yiyor ne içiyor da böyle kansiz oluyor ya bana da bu aralar denk geliyor RABBIM hayirli evlilik, ilişki nasip etsin
Ah bacim ah valla ben de merak ediyorum. Evlenmekten korkar olduk yahuYaa gerçekten şu erkeklerin ‘bilmiyorum’ olayına hayranım. Bizi daha çok kışkırtıyorlar haberleri yok. Ya da gerçekten bizi bu kadar aptal mı sanıyorlarhöff hep bi göz dışarda , hep bi yeni arayış peşindeler. Yok mu bunların normali ya
Düzelmez.Amin. Ne istediğini ne yaptıgını bilmeyen şuursuz. Daha üzülüp mahcup olmak yerine yaptıkları da cabası
Bu adamları keşke bir ıssız adaya koyma imkanı olsa. Her biri diğerinden az gelişmiş, ham.Iyyy benimkide evliliğin ilk başlarında evlilik cüzdanını yırtmıştı kendi hatasını bastırmak için. Ama ben şans verdim çok daha çok üzüldüm asla değişmiyorlar hata daha beter oluyorlar. Kaç kaç kurtul bak ben kurtuldum kafam rahat ne erkek dırdırı ne bağırıp çağırması var kafamı dinliyorum şuan miss
Kesinlikle. Cezayı hak ediyorlar çektirdikleri kadar çekmeleri lazım. Ama ben nasıl yıldıysam çektiğini bile görmek istemem. Allahım uzak tutsun bu saatten sonra mutlu mesut yaşayabilirBu adamları keşke bir ıssız adaya koyma imkanı olsa. Her biri diğerinden az gelişmiş, ham.
En dogrusu u yapmıssınız sakın barısmayın cocuk yapmayın.Güncelleme: Şimdi kendini anlatma çabasına girdi.Biz bunla daha öncedne sorun yaşamıştık demiştim ya dio ki baban bana küfür edip dava açtık deyince açtım evet açma tarihi dogru uyuyo aonra ekledim birilerini ama unuttum kaldı öyle. İnsanlarıN eklenme tarihi görülür mü malum ıygulamada?
Selam hanımlar
Öyle bir gece geçirdim ki içinde bulundugum durumu anlatmaya çalısacagım.
Yaklasık 8 aylık evliyim.Sürekli problem yasadık boşanma davası bile açtım ama aptal gibi yalvarıp yakarmasına kandım davayı çekip bi şans daha berdim. Tabi sorunlar hep inat aile meseleleriydi. Ama çok iyi davranıyordu son zamanlarda ne istesem yapıyordu. Tabi bi de kararımız var sosyal medya kullanmıyorz aslında sadece o kullanmıycaktı daha önce yaptıgı bi yanlıştan dolayı sonra bana da izin vermedi neyse dün şeytan dürttü kardesimin hesabından arattm.
Açmş hesap Şifreyi kırdım bi tane de kız eklemiş. Takipleşiyolar. Mesaj falan yok. Yaşadıgımız ilden 6 kıza da istek atmş. Tabi giriş zamanlarına baktm hep küs oldugumuz zamanlar girmş hesap da o zman açılmış. En son da 1 hafta önce giriş yapmş.
Evde yoktu buna saydırdım da saydırdm habersiz kaydolduguna mı yanayım kızları eklemesine mi.
Eve geldi bagrış çağrıs çıkar telefonu aç hesabı kim var göstereceksin diyorum bilmiyo ayagına yatıyorm yok çıkarmıyo seninle konusmak istemiyorum diyo. Git napıyosan yap çıkarmıycam.Tabi ben kriz geçirip baya bagırınca gidip düğün albümünü tabloyu yırttı gelin çiçeklerimi parçaladı evi ne hale getirdi. Sabah da çıktı gitti işe. Ben gidemedim tabi.
Bu adama açtıgım davayı iyi olacagına inanıp çektiğim için bin kez pişmanım.
Şimdi hemen eşyamı toplayıp ev bulup tasımak ve dava açmak istiyorm. Adamın bir yanını düzeltiyorum başka yerden sıkıntı çıkarıyor artık insanlardan da utanıyorum bu aşamaya gelmekten.
Siz ne düşünüyorsunuz.Siz olsanız napardınız?
Niye terk etsinki evi bence adamı evden kovsun yaptığım kadinliga say desin öyle daha mantıklı sana katılıyorumBen olsam ben de evi terk ederdim. Daha ilk aydan,cicim aylarinizda bunları yapan daha sonra kim bilir neler yapar? Siz kendinizi kurtarmaya bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?