- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
- 468
- Konu Sahibi Hayathayat09
Boşan bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet olay üstüne olay mahcup olup durmuyo da daha neler yaptıEğer bu ilk olsaydı yada sadece hesap açmış olsaydı belki destek alın derdim. Ama daha önce boşanmalık olmuşsun, üstüne birde haklı çıkmak için fotoğrafları falan yırtmış, yetmemiş altınları almış, evi yıkar bulurum diyerek. Bundan adam olmaz, giderek daha da kötüleşir. Yol yakınken kaç. Ailenede haber ver, arkanda dursunlar
Dugun CD sinin bir kopyasini mahkemeye sunarsan taki davasinda altinlarini alirsin.Evi evlenmeden önce o aldı ben esyamı toplamaya başlıcam şimdi. Gece altını aldı zaten elimden evde deil dedim yıkar bulurum deyip aldı gitti
Pişkin işte sen bitiriyorsan ben dünden razıyım moduna giriyoSinirlenince düğün albümü ve tablosunu yırtması, sözsüz bir mesaj değil mi zaten
Bende de vardı böyle Bı tane... Şu anda boşanma surecımız devam ediyor her yakaladığımda özur dıleyecegı ayaklarıma kapanacagı yerde uste cıkmaya calısırdı kesınlıkle ozur dilemezdı... Ama ayrılmasaydım artik ruh hastası olacaktım genc yasta... Böyle insanlar insanın ömrunden ömur goturuyor yol yakınken bence siz de kurtulun...Selam hanımlar
Öyle bir gece geçirdim ki içinde bulundugum durumu anlatmaya çalısacagım.
Yaklasık 8 aylık evliyim.Sürekli problem yasadık boşanma davası bile açtım ama aptal gibi yalvarıp yakarmasına kandım davayı çekip bi şans daha berdim. Tabi sorunlar hep inat aile meseleleriydi. Ama çok iyi davranıyordu son zamanlarda ne istesem yapıyordu. Tabi bi de kararımız var sosyal medya kullanmıyorz aslında sadece o kullanmıycaktı daha önce yaptıgı bi yanlıştan dolayı sonra bana da izin vermedi neyse dün şeytan dürttü kardesimin hesabından arattm.
Açmş hesap Şifreyi kırdım bi tane de kız eklemiş. Takipleşiyolar. Mesaj falan yok. Yaşadıgımız ilden 6 kıza da istek atmş. Tabi giriş zamanlarına baktm hep küs oldugumuz zamanlar girmş hesap da o zman açılmış. En son da 1 hafta önce giriş yapmş.
Evde yoktu buna saydırdım da saydırdm habersiz kaydolduguna mı yanayım kızları eklemesine mi.
Eve geldi bagrış çağrıs çıkar telefonu aç hesabı kim var göstereceksin diyorum bilmiyo ayagına yatıyorm yok çıkarmıyo seninle konusmak istemiyorum diyo. Git napıyosan yap çıkarmıycam.Tabi ben kriz geçirip baya bagırınca gidip düğün albümünü tabloyu yırttı gelin çiçeklerimi parçaladı evi ne hale getirdi. Sabah da çıktı gitti işe. Ben gidemedim tabi.
Bu adama açtıgım davayı iyi olacagına inanıp çektiğim için bin kez pişmanım.
Şimdi hemen eşyamı toplayıp ev bulup tasımak ve dava açmak istiyorm. Adamın bir yanını düzeltiyorum başka yerden sıkıntı çıkarıyor artık insanlardan da utanıyorum bu aşamaya gelmekten.
Siz ne düşünüyorsunuz.Siz olsanız napardınız?
Bir psikolog diyor ki eşinizin bu hareketlerini gördüğünüzü söylediğinizde eşiniz büyük korkusuyla yüzleşip arsızlaşmaya başlar nasılsa affediyor diyip...ya ayrılın ya da gördüğünüzü bilmeden şüphelendiğinizi belli edip korkutun ama suçüstü yakalamayın diyorSelam hanımlar
Öyle bir gece geçirdim ki içinde bulundugum durumu anlatmaya çalısacagım.
Yaklasık 8 aylık evliyim.Sürekli problem yasadık boşanma davası bile açtım ama aptal gibi yalvarıp yakarmasına kandım davayı çekip bi şans daha berdim. Tabi sorunlar hep inat aile meseleleriydi. Ama çok iyi davranıyordu son zamanlarda ne istesem yapıyordu. Tabi bi de kararımız var sosyal medya kullanmıyorz aslında sadece o kullanmıycaktı daha önce yaptıgı bi yanlıştan dolayı sonra bana da izin vermedi neyse dün şeytan dürttü kardesimin hesabından arattm.
Açmş hesap Şifreyi kırdım bi tane de kız eklemiş. Takipleşiyolar. Mesaj falan yok. Yaşadıgımız ilden 6 kıza da istek atmş. Tabi giriş zamanlarına baktm hep küs oldugumuz zamanlar girmş hesap da o zman açılmış. En son da 1 hafta önce giriş yapmş.
Evde yoktu buna saydırdım da saydırdm habersiz kaydolduguna mı yanayım kızları eklemesine mi.
Eve geldi bagrış çağrıs çıkar telefonu aç hesabı kim var göstereceksin diyorum bilmiyo ayagına yatıyorm yok çıkarmıyo seninle konusmak istemiyorum diyo. Git napıyosan yap çıkarmıycam.Tabi ben kriz geçirip baya bagırınca gidip düğün albümünü tabloyu yırttı gelin çiçeklerimi parçaladı evi ne hale getirdi. Sabah da çıktı gitti işe. Ben gidemedim tabi.
Bu adama açtıgım davayı iyi olacagına inanıp çektiğim için bin kez pişmanım.
Şimdi hemen eşyamı toplayıp ev bulup tasımak ve dava açmak istiyorm. Adamın bir yanını düzeltiyorum başka yerden sıkıntı çıkarıyor artık insanlardan da utanıyorum bu aşamaya gelmekten.
Siz ne düşünüyorsunuz.Siz olsanız napardınız?
Yani ya görmezden gelicez ya da ayrılıcaz. Ben şifreyi kırdıgımı hesabı gördüğümü sölemedim tabi sinir krizi halinde kendime hiç yakıştırmadıgım bi vaziyette hemen açıp bana vermesini söledim o da yapmadı tabi. Sonra da bişe yok nasılsa moduna girip üste çıktı. Tahminimce o istek attıklarının da kim oldugunu unutmuştur kesin . Girip silerdi yoksa şimdi şifre değişmiş amaBir psikolog diyor ki eşinizin bu hareketlerini gördüğünüzü söylediğinizde eşiniz büyük korkusuyla yüzleşip arsızlaşmaya başlar nasılsa affediyor diyip...ya ayrılın ya da gördüğünüzü bilmeden şüphelendiğinizi belli edip korkutun ama suçüstü yakalamayın diyor
Amin. Ne istediğini ne yaptıgını bilmeyen şuursuz. Daha üzülüp mahcup olmak yerine yaptıkları da cabasıYapman hereken şey belli
Zor durum
Allah yardımcın olsun ne diyelim
İşe gitmedim bugün evde eşyalarımın bi kısmını toparladm. Ailem burda değil bi kaç gün içinde toplanıp ev bulup çıkıcam inşallahEvde misiniz hâlâ yoksa çıktınız mı ?
Geldi mi eşiniz? Yalvarır, affet derse ne diyeceksiniz?İşe gitmedim bugün evde eşyalarımın bi kısmını toparladm. Ailem burda değil bi kaç gün içinde toplanıp ev bulup çıkıcam inşallah
Kendisi aradı mı ya da evde mi şu an ? Aynı evde kalacaksınız kavga devam edecektir herhalde.İşe gitmedim bugün evde eşyalarımın bi kısmını toparladm. Ailem burda değil bi kaç gün içinde toplanıp ev bulup çıkıcam inşallah
Eve geldi eşyalarımı topladıgımı gördü ne yaptı dersiniz? Boşalan kısma kendi kıyafetlerini astı. Kendine yemek almş yedi geçti salona yattıKendisi aradı mı ya da evde mi şu an ? Aynı evde kalacaksınız kavga devam edecektir herhalde.
Eve geldi eşyalarımı topladıgımı gördü ne yaptı dersiniz? Boşalan kısma kendi kıyafetlerini astı. Kendine yemek almş yedi geçti salona yattı. Pişman olmaz bu pişkinEkledikleriyle hasretini gidere dursun.. Ama uzun sürmez pişman olur hayat tek bir günlük değilki