• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Habersiz ins... açıp kızları ekleyip farkedince düğün albümümü yırtma pişkinliği

Valla ben de bi diyorum neden ben gidiyorm o gitsin bi diyorm hemen kaç yüzünü görme
Yok yol ver gitsin acıma yarın birgunde nikah cüzdanını yırtar Bi iki kıza seni harciyosa sende onu harca yaptığım kadinliga say de kıyafetlerini hazırla koy kapi ağzına ara anasını yallah de gitsin

Yok yol ver gitsin acıma yarın birgunde nikah cüzdanını yırtar Bi iki kıza seni harciyosa sende onu harca yaptığım kadinliga say de kıyafetlerini hazırla koy kapi ağzına ara anasını yallah de gitsin
Ahahahahh😂 çok güzel yazmşsınız yaparken hayal ettim de kendimi. Çok çirkef anacım bunlar ortalıgı yıkar gider asagıda arabamı parçalar benm evim burası die

Biri yazmştı bu arada nilah cüzdanımı yırttı benm de die
Diyorum ya şimdiden böyleyse evlilikte aklı bekarlikta kalmış belli yarın dediğimi yap affetme ondan aile babası sana koca çocuğuna baba olmaz 10 yıllık evliler bile yapmaz daha 8 aylık diyorsun laf cambazligi yapar inanma karşına daha iyi insanlar çıkar evi elinden al git çalış kendine bak bu zamanda anada boş babada

Diyorum ya şimdiden böyleyse evlilikte aklı bekarlikta kalmış belli yarın dediğimi yap affetme ondan aile babası sana koca çocuğuna baba olmaz 10 yıllık evliler bile yapmaz daha 8 aylık diyorsun laf cambazligi yapar inanma karşına daha iyi insanlar çıkar evi elinden al git çalış kendine bak bu zamanda anada boş babada
Çalısıyorm zaten çok şükür ihtiyacım yok ona

Nafaka al o zaman takilarinida al yıpranma tazminatı iste yalandanda de hakime fukarayim de nafaka baglat ödemedimi süründür ben ettim affet diyene kadar yeter be vallaha bak hep ezilen kadın birazda onlar ezilsin
Memurum nafaka alamam ama tazminat olur altınlarımı da alıcam tabi. Şimdiden başladı mesaj atıo daha benim suçluo ya

Back