Habersiz ins... açıp kızları ekleyip farkedince düğün albümümü yırtma pişkinliği

Eğer bu ilk olsaydı yada sadece hesap açmış olsaydı belki destek alın derdim. Ama daha önce boşanmalık olmuşsun, üstüne birde haklı çıkmak için fotoğrafları falan yırtmış, yetmemiş altınları almış, evi yıkar bulurum diyerek. Bundan adam olmaz, giderek daha da kötüleşir. Yol yakınken kaç. Ailenede haber ver, arkanda dursunlar

Evet olay üstüne olay mahcup olup durmuyo da daha neler yaptı

Bende de vardı böyle Bı tane... Şu anda boşanma surecımız devam ediyor her yakaladığımda özur dıleyecegı ayaklarıma kapanacagı yerde uste cıkmaya calısırdı kesınlıkle ozur dilemezdı... Ama ayrılmasaydım artik ruh hastası olacaktım genc yasta... Böyle insanlar insanın ömrunden ömur goturuyor yol yakınken bence siz de kurtulun...

Bir psikolog diyor ki eşinizin bu hareketlerini gördüğünüzü söylediğinizde eşiniz büyük korkusuyla yüzleşip arsızlaşmaya başlar nasılsa affediyor diyip...ya ayrılın ya da gördüğünüzü bilmeden şüphelendiğinizi belli edip korkutun ama suçüstü yakalamayın diyor

Yani ya görmezden gelicez ya da ayrılıcaz. Ben şifreyi kırdıgımı hesabı gördüğümü sölemedim tabi sinir krizi halinde kendime hiç yakıştırmadıgım bi vaziyette hemen açıp bana vermesini söledim o da yapmadı tabi. Sonra da bişe yok nasılsa moduna girip üste çıktı. Tahminimce o istek attıklarının da kim oldugunu unutmuştur kesin . Girip silerdi yoksa şimdi şifre değişmiş ama

Birde o evde tek başınıza durmayın
herşey beklenir o insan kılıklılardan
Şiddetin büyüğü küçüğü olmaz

Iyyy benimkide evliliğin ilk başlarında evlilik cüzdanını yırtmıştı kendi hatasını bastırmak için. Ama ben şans verdim çok daha çok üzüldüm asla değişmiyorlar hata daha beter oluyorlar. Kaç kaç kurtul bak ben kurtuldum kafam rahat ne erkek dırdırı ne bağırıp çağırması var kafamı dinliyorum şuan miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…