Habersiz ins... açıp kızları ekleyip farkedince düğün albümümü yırtma pişkinliği

bence evlilik terapisine gidin. sosyal medya yasak olduğu için cazip gelebilir. neden gizli hesap açmış onun nedenini öğrenmek lazım. psikolojik olarak. ha ben sevmiyorum sizin bilmediğiniz çok şey var diyorsanız ayrılın. içini bilmeden çokta yorum yapmak istemiyorum

Direkt aldatmaya meyilli. Yani en azından daha benden beter kriz geçirip albüm yırtıp çiçek parçalamayabilirdi.

Saygısız... Yol yakınken bırakın bunu. İnsanlara rezil olma kısmı da şuan düşüneceğiniz son şey bile değil. Bu insanla bir ömrü siz geçireceksiniz. Kapıyı kapatınca o evde siz baş başa kalacaksınız. Herkes kürekle b.k yesin. Kendi mutluluğunuza bakın. Asla düzeltmeye de çalışmayın.

Aldatma aldatmaya tesebbüs olaylarını zaten biten bir evlilik gibi görebilirsin
Üstüne Fotografları vs yırtarak zaten evliliğinizi noktalamıs
Sakın artık inanma kanma yalanlarına cunku yine pişman olup af dileyecek
Hazır cocukta yokken bitir emin ol daha iyilerine layıksın böyle bi adamı cekmek zorunda değilsin

Görüp görebileceğiniz en pis ve kalitesiz erkek tiplerinden biri. Çok çirkefleşecek hazırlıklı olun. Altın vs neyse tüm para vs alın. Evin kilidini değiştirin. Ne aldıysanız da toplayın götürün. Bu günden. Onun eşyalarını da en son toplar, apartman girişine koyarsınız. Bugün bunu yapmadınız aynı meseleyi bu sefer göstere göstere yapmaya devam edecek. Size küs olması hemen .kü elinde gezmesi için bir neden değil. Kalitesizlik bu.

Evet ben de öyle düşünüyorum. Bir ay ayrı kaldıgımız zaman oldu o zman açtı ekledi dielim hadi e bir hafta önce girmş nie silmiyosn hesabı ya da fotoyu nie kaldırmıyosn be adam

Evi evlenmeden önce o aldı ben esyamı toplamaya başlıcam şimdi. Gece altını aldı zaten elimden evde deil dedim yıkar bulurum deyip aldı gitti

Piskin mı desem yüzsüz mu desem bilemedim...
Reis önümüzde ki cuma camii çıkışı lokma falan dagittir kurtuluyorum diye..
Deli anam bu herif

Nasıl yani? Altınları aldı ne demek? Adam tüm her şeyi önceden gidip araştırıp ona göre davranıyor. Şu fotoğrafları vs de alın. Altın konusunda siz iddia edemeyin diye de yapıyor olabilir. Mahkemede size veriliyor altınlar. Tüm düğün videosu ve resimleri alın yanınıza.

Evet mahkemede nasılsa bana verilcek die umursamadım ki zaten siddet de uygulardı vermesem. Düğün fotoları var bende dijitalde ispatlarım

Hepsini toparlayın durduğunuz kabahat. Banka kasası en mantıklısı bu konularda. Neyse hesabından gidin para vs de çekin. Ailenizi çağırın gelsinler bir şey kalmasın bu evde geri dönüp sizin almak isteyeceğiniz. Bitsin gitsin böyle ruh hastası karaktersizlerle.

Evet ben de öyle düşünüyorum. Bir ay ayrı kaldıgımız zaman oldu o zman açtı ekledi dielim hadi e bir hafta önce girmş nie silmiyosn hesabı ya da fotoyu nie kaldırmıyosn be adam
Ayrı kaldıgınız her zaman böyle baskalarına yazmasımı gerekiyor
İlerde iş icin sehirdısına cıktı diyelim hop ayrısınız diye bişeyler yapması normal olamaz ki
Veya hamile kaldınız sorunlu hamilelik uzak drmanız gerekecek diyelim ben zaten uzak duruyorum gitsin baskalarıyla olsun diye bişey olamaz ki
Saga sola yazdıgı yürüdügü vakti nikahlı karısını nasıl barısabilecegini düşünerek gecirmeli

Altınların ispatı varsa sorun yok.herşeyini alıp çık o evden.adam çok adi.yeni evlenmiş gözü dışarda olanlar neden evleniyor ki?

Hayır kabgalı evi terketmiştim bir ay o zman

Sosyal medya kullanmak isteyebilir ama sadece arkadaşları ekli olsaydı belki siz de bu kadar kızmazdınız. Fakat evli iken, gizli gizli açıp bir de tanımadığı kızları eklemesi biraz kötü niyet içeriyor. Hesabını göster dediğinizde de o aşırı tavrı sakladığı şeyler olduğu için tabi.

Mesele sadece instagramdan hesap açıp kızları eklemek değil sanırım? Daha öncesinde de daha kötü şeyler olmuş?
Bence de bekleme aç davayı. Kurtar kendini.

Aslında şiddet yoksa bi destek alsanız mı ki?
Evliliğin öncesinde ne kadar süredir tanıyorsunuz birbirinizi?
İki yıldır. Yani bu olayda itiş kakış oldu öncesinde de tabi vurmanın büyüğü küçüğü olmaz da bi iki dokundugu oldu. Ayrıca böyle meyili olan bu kadar kısa sürede hem de insan için ne terapisi alalım ki. Karaktersiz işte

Haklısın canım.
Şiddete meyili de varmış. Başka şeylere de.
İnşallah hakkında hayırlısı olur.
Boşanmazsan da uzuuunca bir süre çocuk sakın yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…