- Konu Sahibi Hayathayat09
-
bence evlilik terapisine gidin. sosyal medya yasak olduğu için cazip gelebilir. neden gizli hesap açmış onun nedenini öğrenmek lazım. psikolojik olarak. ha ben sevmiyorum sizin bilmediğiniz çok şey var diyorsanız ayrılın. içini bilmeden çokta yorum yapmak istemiyorumSelam hanımlar
Öyle bir gece geçirdim ki içinde bulundugum durumu anlatmaya çalısacagım.
Yaklasık 8 aylık evliyim.Sürekli problem yasadık boşanma davası bile açtım ama aptal gibi yalvarıp yakarmasına kandım davayı çekip bi şans daha berdim. Tabi sorunlar hep inat aile meseleleriydi. Ama çok iyi davranıyordu son zamanlarda ne istesem yapıyordu. Tabi bi de kararımız var sosyal medya kullanmıyorz aslında sadece o kullanmıycaktı daha önce yaptıgı bi yanlıştan dolayı sonra bana da izin vermedi neyse dün şeytan dürttü kardesimin hesabından arattm.
Açmş hesap Şifreyi kırdım bi tane de kız eklemiş. Takipleşiyolar. Mesaj falan yok. Yaşadıgımız ilden 6 kıza da istek atmş. Tabi giriş zamanlarına baktm hep küs oldugumuz zamanlar girmş hesap da o zman açılmış. En son da 1 hafta önce giriş yapmş.
Evde yoktu buna saydırdım da saydırdm habersiz kaydolduguna mı yanayım kızları eklemesine mi.
Eve geldi bagrış çağrıs çıkar telefonu aç hesabı kim var göstereceksin diyorum bilmiyo ayagına yatıyorm yok çıkarmıyo seninle konusmak istemiyorum diyo. Git napıyosan yap çıkarmıycam.Tabi ben kriz geçirip baya bagırınca gidip düğün albümünü tabloyu yırttı gelin çiçeklerimi parçaladı evi ne hale getirdi. Sabah da çıktı gitti işe. Ben gidemedim tabi.
Bu adama açtıgım davayı iyi olacagına inanıp çektiğim için bin kez pişmanım.
Şimdi hemen eşyamı toplayıp ev bulup tasımak ve dava açmak istiyorm. Adamın bir yanını düzeltiyorum başka yerden sıkıntı çıkarıyor artık insanlardan da utanıyorum bu aşamaya gelmekten.
Siz ne düşünüyorsunuz.Siz olsanız napardınız?
Direkt aldatmaya meyilli. Yani en azından daha benden beter kriz geçirip albüm yırtıp çiçek parçalamayabilirdi.bence evlilik terapisine gidin. sosyal medya yasak olduğu için cazip gelebilir. neden gizli hesap açmış onun nedenini öğrenmek lazım. psikolojik olarak. ha ben sevmiyorum sizin bilmediğiniz çok şey var diyorsanız ayrılın. içini bilmeden çokta yorum yapmak istemiyorum
Evet ben de öyle düşünüyorum. Bir ay ayrı kaldıgımız zaman oldu o zman açtı ekledi dielim hadi e bir hafta önce girmş nie silmiyosn hesabı ya da fotoyu nie kaldırmıyosn be adamAldatma aldatmaya tesebbüs olaylarını zaten biten bir evlilik gibi görebilirsin
Üstüne Fotografları vs yırtarak zaten evliliğinizi noktalamıs
Sakın artık inanma kanma yalanlarına cunku yine pişman olup af dileyecek
Hazır cocukta yokken bitir emin ol daha iyilerine layıksın böyle bi adamı cekmek zorunda değilsin
Evi evlenmeden önce o aldı ben esyamı toplamaya başlıcam şimdi. Gece altını aldı zaten elimden evde deil dedim yıkar bulurum deyip aldı gittiGörüp görebileceğiniz en pis ve kalitesiz erkek tiplerinden biri. Çok çirkefleşecek hazırlıklı olun. Altın vs neyse tüm para vs alın. Evin kilidini değiştirin. Ne aldıysanız da toplayın götürün. Bu günden. Onun eşyalarını da en son toplar, apartman girişine koyarsınız. Bugün bunu yapmadınız aynı meseleyi bu sefer göstere göstere yapmaya devam edecek. Size küs olması hemen .kü elinde gezmesi için bir neden değil. Kalitesizlik bu.
Evet mahkemede nasılsa bana verilcek die umursamadım ki zaten siddet de uygulardı vermesem. Düğün fotoları var bende dijitalde ispatlarımNasıl yani? Altınları aldı ne demek? Adam tüm her şeyi önceden gidip araştırıp ona göre davranıyor. Şu fotoğrafları vs de alın. Altın konusunda siz iddia edemeyin diye de yapıyor olabilir. Mahkemede size veriliyor altınlar. Tüm düğün videosu ve resimleri alın yanınıza.
Ayrı kaldıgınız her zaman böyle baskalarına yazmasımı gerekiyorEvet ben de öyle düşünüyorum. Bir ay ayrı kaldıgımız zaman oldu o zman açtı ekledi dielim hadi e bir hafta önce girmş nie silmiyosn hesabı ya da fotoyu nie kaldırmıyosn be adam
Hayır kabgalı evi terketmiştim bir ay o zmanAyrı kaldıgınız her zaman böyle baskalarına yazmasımı gerekiyor
İlerde iş icin sehirdısına cıktı diyelim hop ayrısınız diye bişeyler yapması normal olamaz ki
Veya hamile kaldınız sorunlu hamilelik uzak drmanız gerekecek diyelim ben zaten uzak duruyorum gitsin baskalarıyla olsun diye bişey olamaz ki
Saga sola yazdıgı yürüdügü vakti nikahlı karısını nasıl barısabilecegini düşünerek gecirmeli
Tabi ilk problemimiz deil ama bu konuda ilk. Bir ay ancak oldu davadan vazgeçip bi şans daha vereliMesele sadece instagramdan hesap açıp kızları eklemek değil sanırım? Daha öncesinde de daha kötü şeyler olmuş?
Bence de bekleme aç davayı. Kurtar kendini.
Tabi ilk problemimiz deil ama bu konuda ilk. Bir ay ancak oldu davadan vazgeçip bi şans daha vereli
İki yıldır. Yani bu olayda itiş kakış oldu öncesinde de tabi vurmanın büyüğü küçüğü olmaz da bi iki dokundugu oldu. Ayrıca böyle meyili olan bu kadar kısa sürede hem de insan için ne terapisi alalım ki. Karaktersiz işteAslında şiddet yoksa bi destek alsanız mı ki?
Evliliğin öncesinde ne kadar süredir tanıyorsunuz birbirinizi?
İki yıldır. Yani bu olayda itiş kakış oldu öncesinde de tabi vurmanın büyüğü küçüğü olmaz da bi iki dokundugu oldu. Ayrıca böyle meyili olan bu kadar kısa sürede hem de insan için ne terapisi alalım ki. Karaktersiz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?