- 31 Ekim 2016
- 182
- 305
- 23
- 31
Atanirsam taşınabiliriz ancak :ssizin gibiydim ben de. sonunta taşındım. rahata erdim. taşınmak dışında çözümünüz yok bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atanirsam taşınabiliriz ancak :ssizin gibiydim ben de. sonunta taşındım. rahata erdim. taşınmak dışında çözümünüz yok bence.
Eşim bişey demiyor ki canım...eşinle konuş.
baktın olmuyor müsait değilim de alma.
Eşim bişey demiyor ki canım...
Sizin kadar anlayışlı olsalar konuyu açmamış olurdum canım kafam da rahat olurdu ne güzel :saynen bize anlattığınız şekilde onlara da anlatabilirsiniz.
Evet el atma vaktim geçti çoktan bir yılı geçti...o zaman sen diyeceksini sen tavrını koyacaksın.
Her gün her gün aynı konu.artik çok yoruldum...
KV bi sokak üstte oturuyor eşimin teyzesi bi alt katimizda... KV in de teyzemizin de haberli gelme gibi bir huyu yok. Çat kapı geliyorlar. Her saat pantolon-etek neyse öyle olamıyor insan... Zaten oğlum küçük. Onunla uğraş et derken ev de hep toplu olamıyor. Artık çok sıkıldım. Bu arada belki gelirim oraya doğru dese bile yetecek...
Gelince üstümü değiştirince de yabancı mıyız biz diyorlar. Deli olacağım ya... Ben habersiz gitmiyorum hiç. Hatta sırf anladılar diye müsait mısınız diye soruyorum arayıp sormana gerek yok diyor kv.m. olsun ben sorayım diyorum ama anlamıyor ,anlamıyor ,anlamıyor... Çok yoruldum artık.
yada bir başka önerim kvnin sana geleceğine emin olduğun bir gün hemen çık git evden eve gelsin seni bulamasın iyi bir bozulsun kapıda kalıncaHer gün her gün aynı konu.artik çok yoruldum...
KV bi sokak üstte oturuyor eşimin teyzesi bi alt katimizda... KV in de teyzemizin de haberli gelme gibi bir huyu yok. Çat kapı geliyorlar. Her saat pantolon-etek neyse öyle olamıyor insan... Zaten oğlum küçük. Onunla uğraş et derken ev de hep toplu olamıyor. Artık çok sıkıldım. Bu arada belki gelirim oraya doğru dese bile yetecek...
Gelince üstümü değiştirince de yabancı mıyız biz diyorlar. Deli olacağım ya... Ben habersiz gitmiyorum hiç. Hatta sırf anladılar diye müsait mısınız diye soruyorum arayıp sormana gerek yok diyor kv.m. olsun ben sorayım diyorum ama anlamıyor ,anlamıyor ,anlamıyor... Çok yoruldum artık.