• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Habersiz gelenler...

Her gün her gün aynı konu.artik çok yoruldum...

KV bi sokak üstte oturuyor eşimin teyzesi bi alt katimizda... KV in de teyzemizin de haberli gelme gibi bir huyu yok. Çat kapı geliyorlar. Her saat pantolon-etek neyse öyle olamıyor insan... Zaten oğlum küçük. Onunla uğraş et derken ev de hep toplu olamıyor. Artık çok sıkıldım. Bu arada belki gelirim oraya doğru dese bile yetecek...

Gelince üstümü değiştirince de yabancı mıyız biz diyorlar. Deli olacağım ya... Ben habersiz gitmiyorum hiç. Hatta sırf anladılar diye müsait mısınız diye soruyorum arayıp sormana gerek yok diyor kv.m. olsun ben sorayım diyorum ama anlamıyor ,anlamıyor ,anlamıyor... Çok yoruldum artık.

sırf bu sebeple eşimin işi kv'ye yakın olmasına rağmen taşınmıyorum.üstelik sadece kv değil yedi sülalesi orda ve anlayışlı tipler değiller tıpkı seninkiler gibi.sürekli çatkapı uğraşamam en doğru kararı ilk evlendiğimde uzaktan ev tutmakla yapmışım.
taşınma gibi bir şansın varsa hiç durma derim çok rahatsız edici bir durum.
eğer taşınamayacaksan da bir kaç kez açma kapıyı
-çaldı ama yetişemedim banyodaydım sen mi gelmiştin anne? haber vermiş olsaydın beklerdim sen de kapıda kalmazdın gibi bahaneler uydurarak arama alışkanlığı edinmesini sağlayabilirsin belki...
inşallah..

Eşine haber vermeden bir yere de çıkamaz şimdi hemen haber verirler geldik yoktu diye:KK70:konuyu okuyunca ilk aklıma o geldi:KK70:

Birde şöyle düşünün. Banyoya girdiniz kapı çaldı,zili duyarmısınız,duysanız da banyodan çıkıp kapıya bakarmısınız. Ve o gelen kişi kayınvalideniz olsa sizi daha sonra arasa, evine geldim açmadın dese ne yaparsınız. Banyodaydım dersiniz demi. İşte bu.. Bazen geldiğinde açmayın. Daha sonra aradığında banyodaydım diyin. Başka bi gün çocuk beni çok yordu onunla beraber uyuya kaldık diyin. Eğer balkonunuz varsa balkonda çamaşır asıyordum duymamışım diyin. Bu şekilde gelirken aramayı öğrenirler belki

En sevmediğim şey budur ben de dediğiniz gibi bunu yapanlara arayıp gittim anlasınlar diye ama anlamadılar.Bir de arayınca aşk olsun biz yabancı mıyız diyorlardı şaka gibi.Bu cüreti insanlar nerden buluyor anlamıyorum ama gerçekten de çok sinir bozucu oluyor.

ya eşin güzelce annesiyle konuşup durumu anlatsın
Her gün her gün aynı konu.artik çok yoruldum...

KV bi sokak üstte oturuyor eşimin teyzesi bi alt katimizda... KV in de teyzemizin de haberli gelme gibi bir huyu yok. Çat kapı geliyorlar. Her saat pantolon-etek neyse öyle olamıyor insan... Zaten oğlum küçük. Onunla uğraş et derken ev de hep toplu olamıyor. Artık çok sıkıldım. Bu arada belki gelirim oraya doğru dese bile yetecek...

Gelince üstümü değiştirince de yabancı mıyız biz diyorlar. Deli olacağım ya... Ben habersiz gitmiyorum hiç. Hatta sırf anladılar diye müsait mısınız diye soruyorum arayıp sormana gerek yok diyor kv.m. olsun ben sorayım diyorum ama anlamıyor ,anlamıyor ,anlamıyor... Çok yoruldum artık.
yada bir başka önerim kvnin sana geleceğine emin olduğun bir gün hemen çık git evden eve gelsin seni bulamasın iyi bir bozulsun kapıda kalınca

Diğer arkadaşların dediği gibi uyarın anlamazlarsa bi kaç defa kapıyı açmayı ver duştaydım kestirmiştim dersin. Ayıp yahu çat kapı misafirden nefret ediyorum.

Bende sizin gibi kvye cok yakin oturuyordum. Hergun ama hergun gelirdi. Kizim yeni dogmustu gece hic uyumuyordu gunduz o uyuyunca bende uyuyordum. Uykudan kalktigimi goruyodu kapida diyodumki bebek gece hic uyumadi bende uyuyorum donup gitmiyodu ya gelip oturuyodu bide hizmet bekliyodu. Dogumdan sonra sirf stresten 68 kilodan 54 kiloya dustum en son bi kaynanayla ufak atistik sonra esim baktiki ben bitislerdeyim evi uzaga tasidi simdi mis gibi rahatimm..

Back