Haber, dedikodu ve muhabbet salonumuz artık hizmetinizde:)

oyy ufak şeylerlede mutlu olmayı bilirmiş ablam
nasıl da mutlu olmuşsun gözleri
nden okunuyor diyeceğim ama görünmüyorsun ki :))
ne kadar da keyifli bişey erkek evlat büyütüyorsun birden kızın olacak işte
maşallah maşallah valla nazar etme abla hanım ablamın dediği gibi allah ağzınızın tadını bozmasın
allah hanım ablamada nasip etsin inş
allah haırlı insanlarla karşılaştırsın............

cnm aynı kan grubu ıstanbul evlı olmak 3 ortak ozellıgımız va r kankım oldun bırakmam senı canın sıkıldıkca uye panelıme bı tık yeter cnm yanındayızz :))):enbuyukkk::asigim:

bende bu ortak özelliklere sahibim. ama kanki adayı bilem olamadık ayrıca nickimi değiştircem yakın da ez_se düşünüyorum nasıl olur canikom opuyorumnanaktan

evet duygulum cin gibiyim vallah kaydirigubbakcemile3
sen niye ayakta uyursun bacı erkenmi kalkıyorsun?
ben gündüzde 1 saat uyudum onun için galiba pek uykum yok

ne kadar tatlı gelıyo eve gelıp bı se yapması dimı:)))
sen kotu olmassın ablam
ezılırsın ezmessın:1no2:

eft essem aynen öyle...manyah bir yapım var kimseyi bozamam...Rabbime havale ederim...O en iyi hesap tutandır...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

genelde erken kalkmaya dikkat ediyorum hani metabolizma acisindan:)
yoksa acaip uykuyucumdur biraksalar aksama kadar uyurum ama
gec kalkmak istemiyorum bu aralar...
öglen uykusunu yillardir uyumadim, güzellik uykusu desene sen suna:))

izmiri cok merak ediyorum, sen neresindensin cnm?

essem bir nazar duası oku ablana sen pembişim...öpüyorum nanaktan...Şeniz

sağolun ev hanımı...inşallah darısı herkesin başına olsun...bizim tek beklentimiz saygı zaten öyle değil mi? maneviyatı yüksek insanlarla karşılaştırsın rabbim hepimizi...:Saruboceq:
sen ıste ablam hatmedıyım:))

hosbuldum nazarim :)

suan uyur vaziyetteyim ama uyumaya bile üseniyorum...
siz cin gibisiniz masallah =)

oy canım gelmıs msn ac cnmm konusak

bende bu ortak özelliklere sahibim. ama kanki adayı bilem olamadık ayrıca nickimi değiştircem yakın da ez_se düşünüyorum nasıl olur canikom opuyorumnanaktan

kankım olman ıcın sartlarımı yerıne getırmen lazım ez_semı hemn yarın nıkımı degısıyım sende
e_zer_se ol:))

şartlar neki :) bu ezme olayı bende bağımlılık yaptı yıllardır dolduramadığım duygusal boşluğum kapandı. fetişesim var :roflol:

oyy cnm benimm essem msndeyim ama gizli gizli..

serapcim sagol bidenem izmire hic gelmedim, acikcasi tanidigimda yoktu izmirde
artikin var :=)

kim kimin kaynasi karistirmis durumdayim, daha nisanliyim ayol gözüümü korkutmayin

bende yatıyorum herkese hayırlı geceler Allaha emanet olun
“Kullarını bağışlayan ve onlara cömert olan Allah’tan başka yaratıcı yoktur. Büyük arşın sahibi olan Allah, bütün eksikliklerden uzaktır. Hamd, alemlerin Rabbı olan Allah’adır. Ya Rabbi; senin rahmetini, mağfiretinin büyüklüğünü dilerim. Bütün günahlardan ve kötülüklerden beni koru. Bütün iyiliklere de beni yönelt. Bağışlanmamış günahımı bırakma ya Rabbi! Sıkıntılarımı gider, rızana uygun olan bütün isteklerimi kabul et. Ey merhamet sahibi olan Rabbım!”

AMİN

X