- 10 Şubat 2009
- 5.068
- 358
- Konu Sahibi nazarboncugum
yok canım ya yoktu görünür bir sebep 80 lerde bu kadar test falan da yoktu ki zaten yinede o zamana göre her türlü tetkik yapıldı ama stres dediler sonunda 5 yıl tedavi oldum
doğum kontrol hapı türü şeyler falan sonra bıraktım Rabbime unutunca oldu belki ama bu arada çok düşük oldu son düşükten sonra uzun süre reğl olmadım dr logusa gibi dedimşti
ama bir gün komşum kızım sen gitsene bir dr a senin gözlerin parlıyor falan dedi güldüm yok nerde falan diye eltim kalk dedi gidelim gittik dr beni biliyor sanmış cinsiyeti için gidiyorum sanmış oğlan dedi ultrsyondan sonra şaşkınlıktan ordan eltim eşimi arayacağına komşuyu aradı doğruymuş diye meğerse 4 aylık olmuşum rabbim orda bekletmedi işte 5 ay içinde anne oldum yoksa 9 ay geçmezdi zaten şaka gibi ama
yasin suresinin sonunda dedği gibi kün fe yekun rabbim ol deyince oluyor işte
sizinde böyle olacak göreceksin hiç beklemediğin yoğun olduğun kafandan attığın dönemde hayırlı haberi alacaksın
İnşallah ablacım çok duygulandım inşallah öyle olur..:Saruboceq:
benimde düşüklerim oldu...:çok üzgünüm:
çok zormuş helede insanlar daha bebek yok mu diye soruyor ya o zaman bitiyorum işte..senağlama
ama ahdettim kimseye sormadım sormamda onun üzüntüsünü ben biliyorum çünkü...:çok üzgünüm: