Haber, dedikodu ve muhabbet salonumuz artık hizmetinizde:)

yok canım ya yoktu görünür bir sebep 80 lerde bu kadar test falan da yoktu ki zaten yinede o zamana göre her türlü tetkik yapıldı ama stres dediler sonunda 5 yıl tedavi oldum
doğum kontrol hapı türü şeyler falan sonra bıraktım Rabbime unutunca oldu belki ama bu arada çok düşük oldu son düşükten sonra uzun süre reğl olmadım dr logusa gibi dedimşti
ama bir gün komşum kızım sen gitsene bir dr a senin gözlerin parlıyor falan dedi güldüm yok nerde falan diye eltim kalk dedi gidelim gittik dr beni biliyor sanmış cinsiyeti için gidiyorum sanmış oğlan dedi ultrsyondan sonra şaşkınlıktan ordan eltim eşimi arayacağına komşuyu aradı doğruymuş diye meğerse 4 aylık olmuşum rabbim orda bekletmedi işte 5 ay içinde anne oldum yoksa 9 ay geçmezdi zaten şaka gibi ama
yasin suresinin sonunda dedği gibi kün fe yekun rabbim ol deyince oluyor işte
sizinde böyle olacak göreceksin hiç beklemediğin yoğun olduğun kafandan attığın dönemde hayırlı haberi alacaksın

İnşallah ablacım çok duygulandım inşallah öyle olur..:Saruboceq:
benimde düşüklerim oldu...:çok üzgünüm:
çok zormuş helede insanlar daha bebek yok mu diye soruyor ya o zaman bitiyorum işte..senağlama
ama ahdettim kimseye sormadım sormamda onun üzüntüsünü ben biliyorum çünkü...:çok üzgünüm:

kızlar bende kaçayım izninizle.normalde otururum çok ama kocişin yanına gideyim biraz tv bakalım...uyku tutmazsa yine düşerim zaten pc yollarına offff:çok üzgünüm:çok öptüm herbirinizi...iyi geceler.opuyorumnanaktan

hanım ablam allah bizlerede göstersin böyle 29. yıllar inşallah

essem aldım linki okuyayım bi bende yazarım ismimi ........

sibel ablam umarım gelinin hep aynı kalır valla bende essem gibi sana söylüyorum hep böyle düşünen kaynana varmıdır diye o kadar ince ayrıntıları düşünüyorki maşallah nazar değmesin gelin kaynana değil de anakız olun inşallah..........

gönülçem seni pek sessiz görüyorum ben bişeyde yok diyorsun ama hayırdır inş.....
hadi allah rahatlık versin cnm......

derinim iyi geceler cnm sanada ilgilen biraz kocişinle iyi yaparsın sonra tafraları çekilmiyor kaydirigubbakcemile3

İnşallah ablacım çok duygulandım inşallah öyle olur..:Saruboceq:
benimde düşüklerim oldu...:çok üzgünüm:
çok zormuş helede insanlar daha bebek yok mu diye soruyor ya o zaman bitiyorum işte..senağlama
ama ahdettim kimseye sormadım sormamda onun üzüntüsünü ben biliyorum çünkü...:çok üzgünüm:

olacak Allahın izniyle tabiki
bende çok kızardım soranlara bir gün beypazarlı yaşlı bir nine bana dedki
"kızım bak çok gençsin bu sorulardan sıkılırsın veya suçlanırsında kurtulmak için sakın ha sakın eşimin olmuyor deme kimselere Allah bir gün verirse hani kocasının olmuyordu nerden bu çocuk diye şüphe ederler üzülürsün demişti nurlarda yatsın

iyi geceler kıslar derinim görüşürüs canım...
bende çıkıyorum hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınız..
Allaha emanet olun hepiniz...)))

sibel ablam umarım gelinin hep aynı kalır valla bende essem gibi sana söylüyorum hep böyle düşünen kaynana varmıdır diye o kadar ince ayrıntıları düşünüyorki maşallah nazar değmesin gelin kaynana değil de anakız olun inşallah..........

amin canım seragülüm...opuyorumnanaktanyani değişirse ben de değişirim ama di mi...:jeyyar:bugün bize geldi...kayfeleri yaptı...aman didim ilk kez biri bana gayfe yapii...fincanları da yıkamış...dilimi ısıram da...:nazar:

hanım ablam ne kadar doğru söylemiş dimi
yaşlılar ne derse doğrudur inanıyorum ben
bizlerde çok şükür öyle cahillikler etmeyiz ama yinede uyarılmak güzel bişey
banada soruyorlar hep nasıl sinir oluyorum kaç kere eve gelipte bu yüzden ağladığımı bilirim
sırf bu soruyu soracaklar diye insan içine karışmak istemiyorum varmı böyle birşey ya :KK43:

Evet canımmm sagolasın..zaten düşünüyorum hep yanlız kalmayacagım kızlar bana hep destek olacaklar diyorum sizi çok seviyorumopuyorumnanaktan
cnm aynı kan grubu ıstanbul evlı olmak 3 ortak ozellıgımız va r kankım oldun bırakmam senı canın sıkıldıkca uye panelıme bı tık yeter cnm yanındayızz :))):enbuyukkk::asigim:

tmm cnm oku bıı
ve sıbel ablaya masallah dıyek nazar degmesınn allahtan benıde kayınpeder coksever onla tesellı bulaamm barı:) yarın gıdıcem zıyaretlerıne yanı buugun ve hala ayaktayım:eek:

Son düzenleyen: Moderatör:
oh oh ne mutlu Allah bizlerede nasip etsin gelin kahveleri inşallah sonuna kadar muhabbetiniz daim ağzınız tatlı olsun

iyi geceler kadişim ne zaman moralin bozuk olursa dinleriz cnm lütfen sen elinden geleni yap moralini yüksek tutmak için insan birazda kendi kendinin doktoru olmalı öyle değilmi
çok öpüyorum cnm...............

olacak Allahın izniyle tabiki
bende çok kızardım soranlara bir gün beypazarlı yaşlı bir nine bana dedki
"kızım bak çok gençsin bu sorulardan sıkılırsın veya suçlanırsında kurtulmak için sakın ha sakın eşimin olmuyor deme kimselere Allah bir gün verirse hani kocasının olmuyordu nerden bu çocuk diye şüphe ederler üzülürsün demişti nurlarda yatsın

Bu söz ne kadar doğru bir söz sahiden...kızlar kulağınıza küpe edin canlarım...alkisalkisalkis

amin canım seragülüm...opuyorumnanaktanyani değişirse ben de değişirim ama di mi...:jeyyar:bugün bize geldi...kayfeleri yaptı...aman didim ilk kez biri bana gayfe yapii...fincanları da yıkamış...dilimi ısıram da...:nazar:

ne kadar tatlı gelıyo eve gelıp bı se yapması dimı:)))
sen kotu olmassın ablam
ezılırsın ezmessın:1no2:

cnm aynı kan grubu ıstanbul evlı olmak 3 ortak ozellıgımız va r kankım oldun bırakmam senı canın sıkıldıkca uye panelıme bı tık yeter cnm yanındayızz :))):enbuyukkk::asigim:

tmm cnm oku bıı
ve sıbel ablaya masallah dıyek nazar degmesınn allahtanbenıd ekayınpeder benı cokseve ronla tesellı bulaamm yarın gıdıcem zıyaretlerıne yanı buugn v e hala ayaktayım:eek:
essem bir nazar duası oku ablana sen pembişim...öpüyorum nanaktan...Şeniz
oh oh ne mutlu Allah bizlerede nasip etsin gelin kahveleri inşallah sonuna kadar muhabbetiniz daim ağzınız tatlı olsun
sağolun ev hanımı...inşallah darısı herkesin başına olsun...bizim tek beklentimiz saygı zaten öyle değil mi? maneviyatı yüksek insanlarla karşılaştırsın rabbim hepimizi...:Saruboceq:

X