Haber, dedikodu ve muhabbet salonumuz artık hizmetinizde:)

eft essem aynen öyle...manyah bir yapım var kimseyi bozamam...Rabbime havale ederim...O en iyi hesap tutandır...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
enbuyuk yere havale edıyosun ablam en ıyısı canımsın ya:))
esse kaynanana sordunmu ben kıskanç biriyem :eek:lmaz:
sıbel abla tescıllı ıyı kaynana send e tescıllı kotu kaynana kıskanma bakım benım dıger melek desıbleım senı dover gorursun:jeyyar:
oyy cnm benimm essem msndeyim ama gizli gizli..

serapcim sagol bidenem izmire hic gelmedim, acikcasi tanidigimda yoktu izmirde
artikin var :=)

kim kimin kaynasi karistirmis durumdayim, daha nisanliyim ayol gözüümü korkutmayin

senı varyaa kac satır beklemedeyım haber alcam senden dıyee
nazı komutanın gazabını unuutn galıba ve kızılcık sopasını:)
20080331_2_1206938352_fl0i.jpg
k&

benim kaynanamda bu aralar bi değişik. çay yaptım gel içelim. kahve içmediysen gel. anlam veremiyorum bakalım ne çıkıcak. altlı üstlü otururuz kendisiylen..

şartlar neki :) bu ezme olayı bende bağımlılık yaptı yıllardır dolduramadığım duygusal boşluğum kapandı. fetişesim var :roflol:
fetişe :roflol: ay kız sen bı derdım var dıye bı konu ac ya cosalım))
kuralarım ılaclı gasos ıcmek ve suıtımde 1 gece sonra omur boyu kankımsın:))
duygucum ben essenin herşeyine karışıyorum ya o bakımdan iyi bir kaynanayımdır kendimce :))

herseye karısıyo ve ıyı kaynana honk:bbo:

arzu zor olmuyormu kaynanayla altlı üstlü oturmak?

iyiki esse benim alt katımda oturmuyor kaydirigubbakcemile3

kızlarrr bana fikir verebilir misiniz? şimdi benim kıyafetim ekru denilen renkte...saçımı da koyu kestane rengine boyattım ve koyu kızıl gölgeler yapılacak 2-3 gün sonra...yalnız saçım kısa çok kısa değil ama kulakların biraz altında gibi...nasıl bir model gidebilir sizce?

oyle olsa hergunkaydirigubbakcemile:eek:klava:kötükedihüso
sonuc -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- olurduk
yazıyı okudum canım acıdı resmen ne kadar ıcten yazmıs
Allah bılır tanıdııgmız bırı uzuldum cokk

ya bu aralar yuh diyeceğim olaylar beni buluyor karşı apartmanımızda bi çift var akşamları sokak inliyor karı koca kavgasına karışılmaz diyip ah vah çekiyoruz bugun alt komşusundan öğrendiğim de gözlerim aynen :1shok: böyle oldu meğer karısı kaynanası bir olup adamcağızı dövüyorlarmış. genelde adamın sadece yeter bee naralarını duyuyoruz. bi akşam bu alt komşular güya kadın dayak yiyor diye kurtarmaya çıkmışlar adamın kolları çürük içinde yüzü tırmıklı falan karısının elinde merdane varmış oha dedim. delikafadulden

nazarboncugum ciks sende kaynana cadiligi göremiyorum
mesela görümce daha iyi olur daha masumu :p

o basligi bugün bende gördüm neyazikki..
Allah düsmanimin basina bile vermesin böyle bi izdirab..
Sevmenin günahi ne CADIARZU

zor tabi ama katlanıyoruz napalım. birde kaynanama sor kadının çekecek çilesi varmış ki ben gibi bi gelini oldu :roflol::roflol:

kızlarrr bana fikir verebilir misiniz? şimdi benim kıyafetim ekru denilen renkte...saçımı da koyu kestane rengine boyattım ve koyu kızıl gölgeler yapılacak 2-3 gün sonra...yalnız saçım kısa çok kısa değil ama kulakların biraz altında gibi...nasıl bir model gidebilir sizce?

ben pek anlamam canım modellerden kendi saçımda kısacık zaten. kusura bakma fikir veremiyorum :gitme:

ya bu aralar yuh diyeceğim olaylar beni buluyor karşı apartmanımızda bi çift var akşamları sokak inliyor karı koca kavgasına karışılmaz diyip ah vah çekiyoruz bugun alt komşusundan öğrendiğim de gözlerim aynen :1shok: böyle oldu meğer karısı kaynanası bir olup adamcağızı dövüyorlarmış. genelde adamın sadece yeter bee naralarını duyuyoruz. bi akşam bu alt komşular güya kadın dayak yiyor diye kurtarmaya çıkmışlar adamın kolları çürük içinde yüzü tırmıklı falan karısının elinde merdane varmış oha dedim. delikafadulden

yuhh yok artik:1shok: adam demekki hakediyo
yoksa hem annesi hem karisi cileden cikmazdi..

karısından dayak yiyen erkek te varmış hayatta dimek...delikafaduldenbir yaşıma daha girdim...:sm_cool:

selam kızlar herkezi yatırdım kaçtım geldim aklım burda kaldıdelikafadulden

adamın kaynanası oluyo ana kız dövüyorlarmış. esas ayrıntıları yarın öğrenicem şimdilik bildiğim karısı adamın annesının gelmesini istemiyormuş adamda o zaman senin annende gelmesin demiş sözde konu buymuş ama vardır başka şeyler. adam tabi kadını dövmesin ama nasıl engelleyemedi hayret

hoşgeldin can suyum................

arzucum çok üzüldüm valla böyle işte şidddete maruz kalan erkeklerde var ne yazıkki inanmak zor olsada :KK43:

X