- 11 Ocak 2009
- 10.682
- 4
- 40
- Konu Sahibi nazarboncugum
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/293784-ihanetin-dayanilmaz-agirligi.html
konuyu okuyorum..............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
enbuyuk yere havale edıyosun ablam en ıyısı canımsın ya:))eft essem aynen öyle...manyah bir yapım var kimseyi bozamam...Rabbime havale ederim...O en iyi hesap tutandır...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sıbel abla tescıllı ıyı kaynana send e tescıllı kotu kaynana kıskanma bakım benım dıger melek desıbleım senı dover gorursun:jeyyar:esse kaynanana sordunmu ben kıskanç biriyem lmaz:
oyy cnm benimm essem msndeyim ama gizli gizli..
serapcim sagol bidenem izmire hic gelmedim, acikcasi tanidigimda yoktu izmirde
artikin var :=)
kim kimin kaynasi karistirmis durumdayim, daha nisanliyim ayol gözüümü korkutmayin
fetişe :roflol: ay kız sen bı derdım var dıye bı konu ac ya cosalım))şartlar neki :) bu ezme olayı bende bağımlılık yaptı yıllardır dolduramadığım duygusal boşluğum kapandı. fetişesim var :roflol:
duygucum ben essenin herşeyine karışıyorum ya o bakımdan iyi bir kaynanayımdır kendimce :))
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/293784-ihanetin-dayanilmaz-agirligi.html
arzu zor olmuyormu kaynanayla altlı üstlü oturmak?
iyiki esse benim alt katımda oturmuyor kaydirigubbakcemile3
arzu zor olmuyormu kaynanayla altlı üstlü oturmak?
iyiki esse benim alt katımda oturmuyor kaydirigubbakcemile3
kızlarrr bana fikir verebilir misiniz? şimdi benim kıyafetim ekru denilen renkte...saçımı da koyu kestane rengine boyattım ve koyu kızıl gölgeler yapılacak 2-3 gün sonra...yalnız saçım kısa çok kısa değil ama kulakların biraz altında gibi...nasıl bir model gidebilir sizce?
ya bu aralar yuh diyeceğim olaylar beni buluyor karşı apartmanımızda bi çift var akşamları sokak inliyor karı koca kavgasına karışılmaz diyip ah vah çekiyoruz bugun alt komşusundan öğrendiğim de gözlerim aynen :1shok: böyle oldu meğer karısı kaynanası bir olup adamcağızı dövüyorlarmış. genelde adamın sadece yeter bee naralarını duyuyoruz. bi akşam bu alt komşular güya kadın dayak yiyor diye kurtarmaya çıkmışlar adamın kolları çürük içinde yüzü tırmıklı falan karısının elinde merdane varmış oha dedim. delikafadulden
selam kızlar herkezi yatırdım kaçtım geldim aklım burda kaldıdelikafadulden