Haber, dedikodu ve muhabbet salonumuz artık hizmetinizde:)

derinim seni anlıyorum ama işte insanın içindeki o ses susmuyorki dilinde ne kadar böyle desende ben inanmak istemiyorum senin farklı sebeplerin var biliyorum ama yinede zor oluyor yaa

derinim seni anlıyorum ama işte insanın içindeki o ses susmuyorki dilinde ne kadar böyle desende ben inanmak istemiyorum senin farklı sebeplerin var biliyorum ama yinede zor oluyor yaa

yok be boncugumm bende öyle diyordum dilimde ne kadar düşünmüyom desemde kalbim başka diyor diyodum geçen aya kadar...ama şimdi inan hiç istegim yok merak etmiyorum..bu askerlik mevzusu iyice gerdi beni...baştan böyle olacagını zaten biliyordumm ilerisini hep düşündük böyle olacagı belliydi ama şimdi yakınlaşınca zor geliyor...

kaydirigubbakcemile3canım benim...

:asigim:
kızlar konuyu dagıtak gece gece uzulmeyın ha rahatlıyoruz dıyosanız sorun yokk ozman sızın ıcn dedım bu arada kk dua gecesı va r her hafta dua edılıyo toplı persembe gece3 te ısteyen oraya duaısnı yazsın bırbıırmıze dua edek

zaten kızlarr bende tamamıyle kafamdan atmış bulunuyorum...bebek istegimin önüne geçen şeyler var...eşimin askerligi:çok üzgünüm:bu yüzden iki aydır hiç düşünmüyorum...bugün mesela adet günüm ama hiçbir heyecan yok içimde...başka zaman olsa 40 kere test yapardım..bide alıştım hep gecikmeesine...öyle yani.

asker yolu beklıceksın alah sabır versın kac ay 5 mı normalmı?

boncuk evet canım eve çıkacak evi tuttu bile yurt zor oluyo,ama rahat ve konforlu orası onun kaldığı özel yurttu canım...
ya aranızda balıkesiri iyi bilen yok mu????

Amiiiiiiiiiiinnn.:Saruboceq:.
Ayyyyyyy ne güzel...
Allah hayırlı evlat etsin çocuklarını ablacım..
sebep varmıydı peki dr.lar ne demişti...
merak ettim ben şimdi...fisfisfis

yok canım ya yoktu görünür bir sebep 80 lerde bu kadar test falan da yoktu ki zaten yinede o zamana göre her türlü tetkik yapıldı ama stres dediler sonunda 5 yıl tedavi oldum
doğum kontrol hapı türü şeyler falan sonra bıraktım Rabbime unutunca oldu belki ama bu arada çok düşük oldu son düşükten sonra uzun süre reğl olmadım dr logusa gibi dedimşti
ama bir gün komşum kızım sen gitsene bir dr a senin gözlerin parlıyor falan dedi güldüm yok nerde falan diye eltim kalk dedi gidelim gittik dr beni biliyor sanmış cinsiyeti için gidiyorum sanmış oğlan dedi ultrsyondan sonra şaşkınlıktan ordan eltim eşimi arayacağına komşuyu aradı doğruymuş diye meğerse 4 aylık olmuşum rabbim orda bekletmedi işte 5 ay içinde anne oldum yoksa 9 ay geçmezdi zaten şaka gibi ama
yasin suresinin sonunda dedği gibi kün fe yekun rabbim ol deyince oluyor işte
sizinde böyle olacak göreceksin hiç beklemediğin yoğun olduğun kafandan attığın dönemde hayırlı haberi alacaksın

irnam benimkide yattı bende sizleri o kadar özledim ki biraz daha kalaym dedim
bu akşam üstü karşı komşuya hırsız girmiş polis çağırdım falan evi talan etmiş moralim bozuldu

aaaa hay allah,görüyomusun.komşular nerdeymiş,ayy aman tekrar gideceksiniz,iyce kapatın kilitleyin evinizi canım yaa.çook gecmiş olsun.inş.yakalanırlaar:mymeka:

ayrıca evlilik yıldönümünü yürekten kutlarım,nice yıllara .allah evlatlarını bağışlasın.iyi geceler canımopuyorumnanaktan.

sey kemkum kemkum nolıyy:kedi::eek::jeyyar:

sagol ablamm
dunyanın en ıyı kayınvalıdesııopuyorumnanaktan
teşekkürler essem..yalnız gelin de hakediyor ama...hihoyyyt
sibel ablam o parçayı çok severim tşk ederim
ayrıca karşıdan yolluyorsa blututh ile yolluyor oğlan demekki
sana burdan anlatamam ki onun bilgisayarda vardır blututh onu açman gerek
hani oğlan halledecekti bu işi??
halletmedi seragülüm yaw...benneyaptımkikalktı gitti hemen İzmir'e...sefgülüsü çağırdı zaarr...kaydirigubbakcemile3

:asigim:
kızlar konuyu dagıtak gece gece uzulmeyın ha rahatlıyoruz dıyosanız sorun yokk ozman sızın ıcn dedım bu arada kk dua gecesı va r her hafta dua edılıyo toplı persembe gece3 te ısteyen oraya duaısnı yazsın bırbıırmıze dua edek

asker yolu beklıceksın alah sabır versın kac ay 5 mı normalmı?

hmm gelirim tabi duaya kızzz ne güzellopuyorumnanaktan
evet canım malesef..benimki okuyacam diye diye erteledi hep..ama geçenlerde bir anda okulu yarıda bırakıp gitmeye karar verdi...:çok üzgünüm:yani 15 ay yapacak kısmetse.

teşekkürler essem..yalnız gelin de hakediyor ama...hihoyyyt

halletmedi seragülüm yaw...benneyaptımkikalktı gitti hemen İzmir'e...sefgülüsü çağırdı zaarr...kaydirigubbakcemile3

su cumleyı bı kayınvalıde dedı ya
tamamdır
farkı farklı olan anlar ablam benım

hmm gelirim tabi duaya kızzz ne güzellopuyorumnanaktan
evet canım malesef..benimki okuyacam diye diye erteledi hep..ama geçenlerde bir anda okulu yarıda bırakıp gitmeye karar verdi...:çok üzgünüm:yani 15 ay yapacak kısmetse.

15 ay bıze aıtsın ozman beraber teskere sayarız ıns

X