Haber, dedikodu ve muhabbet salonumuz artık hizmetinizde:)

canım ben çalışıyorum işteydim eve geldim yemek yaptım yedik ve burdayım...
monoton bir hayat yani...
bu aralar biraz eşimin peşine takılıp seyahatlerine gidicem inşallah...
belki iyi gelir değişiklik...

neyse kızlar ben kaçar size bol muhabbetler kadisim üzülme canım bak böyle yaptıkça kendini yıpratıyorsun..öpüyorum sizi iyi geceler:gitme:

gönülcüm nasılsın tatlım soramadım...
mrb essecim sen bitirdin işleri misler gibi oturuyosun hıı...))

iyi işte bu hafta ilk kez denize girdim oda ayak hareketleri için aman ne merasimle anlatamam eşim elimden tutuyor ben zorla basıyorum herkes bakıyor ben sinir oluyorum sorma

oy kıyamam hanım ablam ama biraz sende
çaba göster azm et daha da iyi olacaksın gör bak bu bile bir ilerleme.............

ne cd si la sen iyice kafayı bozdun essem kaydirigubbakcemile3
ayrıcana duaların için ççok tşkkürler koşu spor yaparkende bize bolca dua et bacım............
cnm sporla ılgılı bı cd 1saat 8km yurumus oluyosun:)
ve 5vakıt namazımda hepınız duamdasınız nolur uzmeyın kendınızı ıns dulaarla gonul bırlıgıyle olucakk nasıpp dıyelımm tabı demesı kolay ceken bılır dıceksınız ondada haklısınız sıze tek yardıım duam:teselli:
gönülcüm nasılsın tatlım soramadım...
mrb essecim sen bitirdin işleri misler gibi oturuyosun hıı...))

ya hala soktayım iş bıttı oh ne rahat bend e vurudm spora kendımı bugn bır suru spor yaptım:)

essem zaten bize en büyük hediyen dua olur allah razı olsun cnm seninde herşey gönlüne göre olsun inş..............

Selam kızlar herkese iyi geceleropuyorumnanaktan
boncugumm geldim datluşumŞeniznasılsın?
kadisim kıss canımm,üzülmek yok demiştik ama aşkolsun:KK43:((sıkma canını bebegim bu ay degilmiş zamanı demekki...canım benim:teselli:

valla bir hafta kalmayı düşünüyorum...kızkardeşim balıkesir üniversitesinde araştırma görevlisi yüksek lisans yapıyor geçen seneye kadar özel yurtta kalıyordu bu sene eve çıkacak yerleştirmeye gidem annemle ....

aneee haber ekibi gece işinde heral.yaa kıslar saat kaç olmuş hadin yatın hepiniz.bakın sizi gördüm bende geldim,kocaları gızdırmayak,hoş benimki horluyo bile ama birazdan ,o bülbül sesi kargaya dönüşmüş şekilde çağırır kaydirigubbakcemile3

hadin nan sizde yatıın..opuyorumnanaktan güzel güzel rüyalar görün,tüm dilekleriniz gercekleşsin inşalaaaahhhhhhhh.. :Saruboceq:

X