- 11 Ocak 2009
- 10.682
- 4
- 40
- Konu Sahibi DreamLover
işte bir adet sblue dedikodu malzemesi geldi :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerdesiniz arkadaşlar? Hani dedikodu yapacaktık.
Arkamdan konuşulmuş okudum şimdi. Ancak gelebildim.
Görüşmelerim devam ediyor yeşilçam ile... Benden iyi Feride bulamazlar eminim.:lepi:
Kaprislerimi çektikleri sürece beni heryerde görebilirsiniz.-tatlicadiarzu-
işte bir adet sblue dedikodu malzemesi geldi :roflol:
ooo boncuğum yeni topik açmışın sengözlerimebaksanab
benim neden habarım yok Çok üzgünüm çoook
yoksa benim dedikodumumu yaptınız
kamuran kim olacakmış bilgin varmı:roflol:
burcum daha yeni açtık buyur gel hoşgeldinnn
senin dedikodunu daha yapmadıkk
sende vardır haberler dedikodularrr
en çok gezen tozan sensinnn:jeyyar:
:mymeka:
neyim dedikoduymuş benim :dilcikar:
herkeze selamin hello dedikodu varmi dedikodu??:))))))))))
her yerin yavrummmmmmm
hele oo mama lar yohmuu
offfffffff offfffffffff :roflol::roflol:
şimdi senin hakkında bişiler dicektim yaaa zemuszemus tam üstüne geldin dimem gari kaydirigubbakcemile3
her yerin yavrummmmmmm
hele oo mama lar yohmuu
offfffffff offfffffffff :roflol::roflol:
:roflol: a yerine e mi dicektn :jeyyar:
tabi tabiiiiiiiiiiii
onun tıptaki adı mama zatennsengözlerimebaksanab
boncugum yeni bir dedikodu buldum nasil yenimi bilmiyorumda:uhm:
ajda sahneye mayoyla cikacakmis:1shok:
Süperstar Ajda Pekkan hayranlarına büyük bir sürpriz yapacak.
Son single çalışması "Resim" ile şimdiden yaza damgasını vuran Ajda Pekkan ve ekibi şimdilerde harıl harıl 9 Temmuz'daki Açıkhava konserine hazırlanıyor. Ajda'nın konser ve program çekimleri öncesinde nasıl profesyonel bir "kamp dönemi" geçirdiğine bizzat şahit olduğum için iyi biliyorum. Onu Medyatik programında ağırlamadan önce, menajerinden yönetmenine kadar ekibiyle uzun bir mesai süreci geçirdik. Her şeyi ince eleyip, sık dokuyan, özellikle canlı yayınlar konusunda büyük özen gösteren Ajda Pekkan'ın bu titizliği bizleri azıcık yormasına rağmen benim ona olan saygımı bir kat daha arttırdı. Keşke her sanatçı kendi sanatına bu denli özen gösterse, seyircisine bu kadar saygı ile yaklaşsa... Ajda, konserlerinde şarkıları kadar, giyimkuşamıyla da bir cazibe noktasıdır. Bu kez de öyle olacağa benziyor. Kuşların kulağıma fısıldadığına göre, Ajda Pekka**1 , 9 Temmuz'da Cemil Topuzlu'da kendini izlemeye gelenlere müthiş bir sürpriz hazırlıyor. Aslında sürprizi bozmak niyetinde değildim ama bir kez daha gazetecilik heyecanıma yenik düştüm, ne yapayım?.. Efendim, Ajda bu konserinde mayo giyecek... Evet, tıpkı Madonna'nın şovlarında ve kliplerinde kullandığı türden taşlarla süslü bir mayo ile hayranlarının karşısına çıkacak.
(alinti)
melapaaa -tatlicadiarzu-
kim kime nolmuş önemli bi didikodu var mıdır