Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

slm ben geldim merakta bıraktığım için hepinizden özür diliyorum
kendimi pek iyi hissetmiyordumm hepinize tşk ederim sblue arkadaşım aradı saolsun msjımı iletmiş
nasılsınız görüşmeyeli hepinizi özledim......a.s.

kendimi pek iyi hissetmiyordumm hepinize tşk ederim sblue arkadaşım aradı saolsun msjımı iletmiş

ya cnm neden böyle yaptın yazzık diilmi bizlere hiçmi acımadın :gitme:
bidaha yapma lolurr :eek:lmaz:
şimdi nasılsın opuyorumnanaktan

burcum haklısın böle olsun istemedim
ama işte kendimi ii hissetmiyordum gerçekten üzgünüm
şimdi ii olmaya çalışıyorum saolasınn
sen nasılsın ne var ne yok ben gideli?

canim benim boncukum özlettin valla neyse olur böyle bazen insan kendi kendiyle kalmak ister iyiyiz canim bizde seni özledik öptüm cok opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nolsun cnm ya aynı tas aynı hamam :nazar:
topik sahibesiz bomboş kaldı birazdan dolar sanırım yerimseniben
offf bu aynı taslar taraklar beni deli ediyoo kaydirigubbakcemilegel tatile gidelim yeni ifadeler eklenmiş ne güzelll:eek:lmaz::kedi:
evet boş kalmış topak :sinifsinif:

canim benim boncukum özlettin valla neyse olur böyle bazen insan kendi kendiyle kalmak ister iyiyiz canim bizde seni özledik öptüm cok opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bitom bende sizi özledim
evet aynen dediğin gibi kendikendime kaldım biraz tlf bile kapattım dün bütün gün
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canim benim senin icin bir rahatliksa cok iyi yaptin canim fakat cok merak ettim gercekten ablam tel yoktu arayacaktim kizim bile merak etti opuyorumnanaktan

canim benim senin icin bir rahatliksa cok iyi yaptin canim fakat cok merak ettim gercekten ablam tel yoktu arayacaktim kizim bile merak etti opuyorumnanaktan

oyoy kusura bakma abla inan amacım bu deildi
böyle olması gerekiyordu bi süre
kızında saolsun çok slmımı söyleee
ee senin günün az kaldı hazırlıklara başladınmı?turkbayragi

Ben Sana Mecburum
ben sana mecburum bilemezsin
adını mıh gibi aklımda tutuyorum
büyüdükçe büyüyor gözlerin
ben sana mecburum bilemezsin
içimi seninle ısıtıyorum

ağaçlar sonbahara hazırlanıyor
bu şehir o eski istanbul mudur?
karanlıkta bulutlar parçalanıyor
sokak lambaları birden yanıyor
kaldırımlarda yağmur kokusu
ben sana mecburum sen yoksun
atilla ilhan

bitom sen nasılsın ne var ne yok görüşmeyeli?

oyoy kusura bakma abla inan amacım bu deildi
böyle olması gerekiyordu bi süre
kızında saolsun çok slmımı söyleee
ee senin günün az kaldı hazırlıklara başladınmı?turkbayragi

hic be ablam bende hazirlik yapiyorum is güc ayni yok canim benim kusur olurmu bazen oluyor bendede oluyor sen yeterki iyi ol canim pazartesi allah izin verirse izmirdeyim su anda iyisin degilmi bak bende geliyom bol bol konusuruz piknikte zemuszemus

ıki kişilik hayat yaşadı, 84'ünde öldü
unlu.gif

BBC - LOS ANGELES - 'Ben-Hur', '10 Emir' ve 'Anthony ve Cleopatra' gibi filmlerin Amerikalı oyuncusu Charlton Heston 84 yaşında Beverly Hills'deki evinde hayatını kaybetti. Heston'ın ailesi, ünlü aktörün önceki gece öldüğünü duyurdu. Açıklamada, kimsenin Heston'dan daha dolu yaşamadığı belirtilerek, aktörün "Şahane bir hayat yaşadım. ıki kişiye yetecek kadar yaşadım" sözü hatırlatıldı.
2002'de Alzheimer teşhisi konan oyuncu evinde tedavi görüyordu. Heston, üç yıl ABD Hava Kuvvetleri'nde görev yaptıktan sonra 1952'de 'The Greatest Show' adlı gösteride rol almış, 1956'da '10 Emir'de dünya çapında tanınmasını sağlayan Musa rolünü canlandırmıştı. 50'li ve 60'lı yıllarda birçok epik filmde Michalangelo'dan El Cid'e çeşitli kahramanları canlandıran Heston, 1959'da 'Ben-Hur'daki rolüyle en iyi erkek oyuncu Oscar'ının sahibi olmuştu. 'Maymunlar Cehennemi'nin başarısının ardından Heston tiyatroya ağırlık vermişti. Heston 60 yılını oyunculuk yaparak geçirmiş, sonradan muhafazakârlaşsa da, 60'larda Matin Luther King ve yurttaşlık hakları hareketinin savunucusu olarak da tanınmıştı.

hic be ablam bende hazirlik yapiyorum is güc ayni yok canim benim kusur olurmu bazen oluyor bendede oluyor sen yeterki iyi ol canim pazartesi allah izin verirse izmirdeyim su anda iyisin degilmi bak bende geliyom bol bol konusuruz piknikte zemuszemus

şükür ablam iyi diyelim iyi olalım işte
inş sen gelde nasip olursa pikniğe gelmek konuşuruz tabi.....hihoyyyt

X