- Konu Sahibi DreamLover
- #1.541
boncukum canim nasilsin nerdesin sen a gülüm merak ettim valla :sinifsinif:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm ben geldim merakta bıraktığım için hepinizden özür diliyorum
kendimi pek iyi hissetmiyordumm hepinize tşk ederim sblue arkadaşım aradı saolsun msjımı iletmiş
nasılsınız görüşmeyeli hepinizi özledim......a.s.
burcum haklısın böle olsun istemedim
ama işte kendimi ii hissetmiyordum gerçekten üzgünüm
şimdi ii olmaya çalışıyorum saolasınn
sen nasılsın ne var ne yok ben gideli?
slm ben geldim merakta bıraktığım için hepinizden özür diliyorum
kendimi pek iyi hissetmiyordumm hepinize tşk ederim sblue arkadaşım aradı saolsun msjımı iletmiş
nasılsınız görüşmeyeli hepinizi özledim......a.s.
offf bu aynı taslar taraklar beni deli ediyoo kaydirigubbakcemilegel tatile gidelim yeni ifadeler eklenmiş ne güzellllmaz::kedi:nolsun cnm ya aynı tas aynı hamam
topik sahibesiz bomboş kaldı birazdan dolar sanırım yerimseniben
canim benim boncukum özlettin valla neyse olur böyle bazen insan kendi kendiyle kalmak ister iyiyiz canim bizde seni özledik öptüm cok opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canim benim boncukum özlettin valla neyse olur böyle bazen insan kendi kendiyle kalmak ister iyiyiz canim bizde seni özledik öptüm cok opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canim benim senin icin bir rahatliksa cok iyi yaptin canim fakat cok merak ettim gercekten ablam tel yoktu arayacaktim kizim bile merak etti opuyorumnanaktan
bitom sen nasılsın ne var ne yok görüşmeyeli?
oyoy kusura bakma abla inan amacım bu deildi
böyle olması gerekiyordu bi süre
kızında saolsun çok slmımı söyleee
ee senin günün az kaldı hazırlıklara başladınmı?turkbayragi
hic be ablam bende hazirlik yapiyorum is güc ayni yok canim benim kusur olurmu bazen oluyor bendede oluyor sen yeterki iyi ol canim pazartesi allah izin verirse izmirdeyim su anda iyisin degilmi bak bende geliyom bol bol konusuruz piknikte zemuszemus