- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
- Konu Sahibi DreamLover
incim bu avatarımızın altında yazanlar ne yafs
rütbelerimizimi diyon boncugum:uhm:fisfisfis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
incim bu avatarımızın altında yazanlar ne yafs
takıl cnm rahatına bakkkneyse ozaman boncugumun topiginde rahat rahat takilayimhihoyyyt
hhmmm bi düsüneyim :uhm:
yaa ben bi arastirip gelem bari bu aralar cok geri kaldim magazinden valla dünyadan bihaberim yani
anladım anladımmyasakkelimegerisini anlatma nütfen :roflol::roflol:kiz yengem sardusumun siginma evinde magdurum oldu:jeyyar:
gazozumu icdi:jeyyar:
sonra geyikhaneye gecdik ve nurime ekmek arasi döner yaptim cikdim:roflol:
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-İKİ DELİ YAN YANA OTURUYORLARMIŞ. BİR DELİ DİĞERİNE BEN SENİ ARAMAYA GİDİYORUM DEMİŞ. DİĞERİ DE TAMAM BEN DE SENİ BURADA BEKLİYORUM DEMİŞ.....
aynen bu durum yaniii....:roflol:
evet yeni gelen dedikoducular koşgeldinizzbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnyeni gelen dedikodu arkadaslarim hosgeldiniz sefalar getirdinizopuyorumnanaktan
yani yine para girdi işin içine....yakında chat odasına da uygularlar....Çok üzgünüm çoook
takıl cnm rahatına bakkk
anladım anladımmyasakkelimegerisini anlatma nütfen :roflol::roflol:
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
evet yeni gelen dedikoducular koşgeldinizzbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
boncuğum bende geldim...
başla ank abla sen büyüksün nütfen önden buyur bol malzemeli istiyorlar heee
alkisalkisalkisevvet ank abliskom bol bol malzemeli dedikoduya basla hadialkisalkisalkis
kızlar sormayın cinsellikte vajinismus dalgaları esiyor yiyorlar birbirlerini hehehehehehe zemuszemus zemuszemus
yok incim standart yazıyo ya o yazmıyordu daha önce onu dedim di?
:1shok::1shok:
kızlar sormayın cinsellikte vajinismus dalgaları esiyor yiyorlar birbirlerini hehehehehehe zemuszemus zemuszemus
hoşgelmişen güzel fıstıkmen deldim boncuğum opuyorumnanaktan
:1shok:ben göremiyorum yaziyi:1shok:fisfisfis:uhm:CADIARZU
:roflol:niye yiyolarmis birbirlerini neyi paylasamiyolarki herkezin mali kendine töbe töbe:roflol:
:1shok::1shok:
hoşgelmişen güzel fıstık
şuan bende göremiyorum