Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

slm kızlar
boncuğum naber yaa hasta mı oldun sen nehir demiştide merak ettim seni inş iyisindir tatlım
cnm benim iyiyim saolasın tülinim saolsun cevabı yazmış :)
su35 boncuğun birşeyi yoktu canım..
gebelik olması için rahim filmi çektirecek..
testlerini yaptırmaya gittik..

sonra da buluşmaya..
iştelink
bak duygucum tülinim link vermiş bakmak istersen............

Aaaa evet dooğru gördüm hepsi harika görünüyorsunuz canım yaaa keşke bende olsaydım diye yazdım hatta:))Bir dahakine bende katılırım inşallah:)
Ben müsadenle çıkıyorum canım çok öpüyorum iyi geceler....

boncuğum mrb resimleri gördüm harikasınız ben burda olsam mutlaka gelirdim bu arada nasılsın canım öpüyoruma.s.:1hug:

essem nerde bu gece?

cnm benım yoklugumu hıssetmıs ayy cok mutlu oldum senı cookk opuyorumopuyorumnanaktan
cnm mutfagı temızledım bugn 10 saat surdu yaa yorgunluktan bıttım duvarlar tavan yerler aklına gelen yeryerı temızle offoff bugunde halı koltuklar benı beklıyo uyuuymda azıcık guc topluyum aklım hep sızdeydı hepınızı cok opuyorumopuyorumnanaktan

boncuğum mrb resimleri gördüm harikasınız ben burda olsam mutlaka gelirdim bu arada nasılsın canım öpüyoruma.s.:1hug:
merhaba ablacım iyiyim sende iyisinidr inşallah
keşke olsaydın sende daha çok buluşmalar yaparız allah izin verirse :)

cnm benım yoklugumu hıssetmıs ayy cok mutlu oldum senı cookk opuyorumopuyorumnanaktan
cnm mutfagı temızledım bugn 10 saat surdu yaa yorgunluktan bıttım duvarlar tavan yerler aklına gelen yeryerı temızle offoff bugunde halı koltuklar benı beklıyo uyuuymda azıcık guc topluyum aklım hep sızdeydı hepınızı cok opuyorumopuyorumnanaktan
yokluğun hissedilmezmi hiç senin delümm
kolay gelsin kendini çok yorma yavaş yavaş yap ben öyle yapıyorum
uyu güç topla az temizlik yap sonra bizede vakit ayır bebm

günaydın hanımlar hayırlı sabahlar hepinize kaydirigubbakcemile3
hayırlı sabahlar ank ablammmmmmmm
günaydın kızlarrr hepinizeee mucks
günaydın mmf :)

Sanada günaydın boncuğum..

Gördüm resimlerinizi fıstık gibisiniz wallaha desibel hamilemi gerçekten ben mi yanlış okudum yada karıştırdım

X