Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

canım afettim getti opuyorumnanaktanŞenizŞeniz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İzlesene.com : Video - ebrarın kep törenindeki açılış şiiri

kızlar kızımın dün geceki kep töreninden hoşgeldiniz şiiri umarım eklenmiştir taze taze şimdi yükledim(video yamuk kafanızı eğip öle bakın bi zahmet )
bakıyorum abla hemen
bende geldim ne kaynatiyonuz bakemmmmmmmmmmmmm

vereliniortakhoşgeldin bitoomm havadan sudan kaynatıyoruzzzz

allah iilini vere nasıl eklemiiş :roflol: :roflol:
öperim o fistıkı beeen çok güzel ama fotosunu görmüştüm opuyorumnanaktan Şeniz :nazar:

çıkmışmı nan video :uhm:ayy sorma öle meşakkatli bi yerden çektimki onu anca öle sığdırabildim napimm benim zati bi şeyim normal olursa şaşarım

filiz baktım videoya yalnız boynum yılıktı bakarken niye ters çekim yaptınız kıı çekim yasağımı vardı sankim gizli çekimkaydirigubbakcemile3
ama şiiri güzel okumuş tatlı kuzucun maşallah :nazar:

iyi akşamlar aman benim boncuk kızım salon açmış hayırlı olsun eee varmı bi yeni haber aslında bana eskide verebilirsiniz çoktan yoktum neler olmuştur neler dimi ama

hoşgeldin hanım ablam seni artık buralarda görmek ne güzelll
sanada moral olur takılıyoz işte şimdilik bi haber yok oldukça söylerizz
sen nasıl oldun sağlığın yerinde inşaallah

kötükedihüso

ne ayıp ne ayıp ablaya ha...taş olur elin...dilde çıkarıyo birde...senin mamalarına bişi mi dedim ben...en azından burda...Çok üzgünüm çoook

bak baaak debeleniom burda beni gör die :dilcikar:
bide tee nerdeki msjlarıda okumuş yok mama falan unut unut o muhabbeti :mymeka:

filiis ben izledim bacım çıkıo fideo

tşk ederim sunay ablam nerelerdeydin sen hoşgeldin sefalar getirdin varmı sıcak haberleriniz ben size soram :)

filiz baktım videoya yalnız boynum yılıktı bakarken niye ters çekim yaptınız kıı çekim yasağımı vardı sankim gizli çekimkaydirigubbakcemile3
ama şiiri güzel okumuş tatlı kuzucun maşallah :nazar:

ay evt aynı gizli kamera gibin olmuş demi :roflol:

X