- 6 Nisan 2008
- 975
- 3
-
- Konu Sahibi DreamLover
he ya kendym bide şaşkın şaşkın birbirlerine soruyolar ne yazak diyezemuszemus
la yazın işte cinselikte ne yazılıyosa bizde bilgilenelim demi
dökün içinizi ferahlandelikafadulden
one laa dedikodumu yapıyiniss sengözlerimebaksanabtüüüüüü bide kartlıların dedikodusunu yapıyonuss cemre , candy, sizin adınıza bi konu açimde görün sizz bi yusuf yusuf edin de aklınız başınıza gelsin:mymeka:
candy nin konu başlığı ;acilllll lütfen yardımmkocam elini değse orgazm oluyorum ne yapmalıyımm(
cemre110 konu başlığı: haftada 9 kere yapıyoruz 10 kere yapsak kocama bişi olurmu?(
:jeyyar:
one laa dedikodumu yapıyiniss sengözlerimebaksanabtüüüüüü bide kartlıların dedikodusunu yapıyonuss cemre , candy, sizin adınıza bi konu açimde görün sizz bi yusuf yusuf edin de aklınız başınıza gelsin:mymeka:
candy nin konu başlığı ;acilllll lütfen yardımmkocam elini değse orgazm oluyorum ne yapmalıyımm(
cemre110 konu başlığı: haftada 9 kere yapıyoruz 10 kere yapsak kocama bişi olurmu?(
bu ne leeennnn anaaamm... :roflol::roflol:
delikafadulden
haketmişlermi haketmemişlermi söle canım vereliniortakaa bu kadarda kızkanç olunmaz ama demii naniknanik