- 24 Nisan 2007
- 2.766
- 15
- 45
-
- Konu Sahibi DreamLover
- #5.321
45 kiloyum 50 olmam lazım en acilinden senağlama güle güle bende acıktım yaa :gitme:diloo hem o kadarda zayıf değilsin kilon tam normal bencee zemuszemus
ayy valla ne yalan söyleyim benim de canım dondurma çekti, off olsa da yesek...
boncuğum bende burdayım iyi geceler Şeniziyi geceler millet............
geldim geldim koşa koşa oft da gördm geldiğini yazıyım dedim.hoşgeldin sel im nasılsın kalbi temizim profilindeydim bende :)
teşekkür ederim.imzanda pek züper görünüyooo güle güle kullan :)
hoşgeldin deyeceğudum ama gittin mi :uhm:slm fıstıklar nasılsınızzzzzz
geldim geldim koşa koşa oft da gördm geldiğini yazıyım dedim.
teşekkür ederim.
sorma ya görüşemiyoruz, hazırlıklarım baya çoğaldı. atık .
hele ki bu pazartesiden itibaren biraz zor gelirim. sen nasılsın çok iyi ol inşallah, Şeniz
yok gelirimde bakar gideirm uzun uzun kalamam.zpazartesi ananeme gidicem uzun zamandır gidemiyorum kırıldı bana. ordan salı dönerim.iyi yaptın cnm benim
evet senin hazırlıklarda var dimi evli yazmışsın profuna ne acele kızzz:gitme:
pazartesiden itibaren hiç girmiycenmi artık seni kaybediyormuyuzz :gitme:
yok gelirimde bakar gideirm uzun uzun kalamam.zpazartesi ananeme gidicem uzun zamandır gidemiyorum kırıldı bana. ordan salı dönerim.
çarşamba istanbla gidicem pazar gününe kadar ord akalıcma gelinliği alıp dönücem. haftaya pazartesi perleri beğenicem ve dikimine başlanıcak.
salı tuttuğumuz vei temizleeye gidicem. ayın 9u 10 u gibi mobilya gelicek yerleşicek.
aynı zamanda o aralar çeyiz baba evime serilcek. ayın 15 i gibi kendi evime serilcek, o ara saçımı boyatma faslım gerçekleşcek falan baya çok işim var gibi dime