Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

noldii yüzün soldii kıss kım sınır ettı senı bneı koca delırttı hayaıtnı nasıl cehenneme cevırcegımın senaryolarını kuruyorum sana noldıı ıkı sınır kupu bulduk bırbırımızı az daha sayıyım sana rahatlıcam:dilcikar:

"Ülke yöneticisine veryansın ettik..." dedik, daha ne diyek... :umursamaz:​

nolııyy yıne erkek uyemı

oo o teyyare hep varr sallaaaa KKKKkkkOooPpPHhhHhoOoPPp

Yok laaa ne erkeği?

Birileri "Allah rahmet etsin." dedi; diğeri "Allah müslüman olmayana rahmet etmez." dedi...
Al sana olay....

Benim de mesaclarım silinmiş, onlar birer kıymetli hazine idi... :çok üzgünüm:​

cnm dıyen dogru demıss ama suda var kımın musluman olup olmadıgını alah bılır pek bu konuda net olmamak lazım
senın nıye sılındı ne yazıdn kıss
buarada aso ban almıs ya:KK43:(
baska kımler aldı

Yok laaa ne erkeği?

Birileri "Allah rahmet etsin." dedi; diğeri "Allah müslüman olmayana rahmet etmez." dedi...
Al sana olay....

Benim de mesaclarım silinmiş, onlar birer kıymetli hazine idi... :çok üzgünüm:​
baya kaybin büyük olmus desene:roflol:
cnm dıyen dogru demıss ama suda var kımın musluman olup olmadıgını alah bılır pek bu konuda net olmamak lazım
baska kımler aldı

ban olayindan zengin bi gece olmus, konuya bak görürsün:nazar:

baska kımler aldı

Aslında yorumum tamamen tartışmaların yersiz olduğunu, Allah'ın işine karışamayacağımızı, herkesin haddini bilmesinin gerekli olduğunu dile getiren bir dokundurmadan ibaretti.... :roflol::roflol:​

Son düzenleme:

Aslında yorumum tamamen tartışmaların yersiz olduğunu, Allah'ın işine karışamayacağımızı, herkesin haddini bilmesinin gerekli olduğunu dile getiren bir dokundurmadan ibaretti.... :roflol::roflol:​

kaydirigubbakcemile5 aynı fıkırdeymısız:icecream:

günaydın ballı bademlerim gece kuşlarım.

essem dün oğlan vıyakladı haber edemeden çıktım kusura kalma canımcım opuyorumnanaktan

boncuğum dün görüşemedik sağol cnm amma zaten gelmiştik biz öğlen çıktık yola kuşum.

güzel bir hafta sonu diliyorum kızlar.

hihoyyyt zemuszemus barçmann döndüüüüüüüüü a.s.:sm_cool: :teytey:

Şeniz zemuszemus :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: sırnaşık şey

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan zemuszemus zemuszemus zemuszemus

günaydın ballı bademlerim gece kuşlarım.

essem dün oğlan vıyakladı haber edemeden çıktım kusura kalma canımcım opuyorumnanaktan

boncuğum dün görüşemedik sağol cnm amma zaten gelmiştik biz öğlen çıktık yola kuşum.

cnm benım cocgu olanın kusuuna bakılmaz opersın unutuurm :))Şeniz:jeyyar:

X