- 16 Mayıs 2008
- 5.857
- 82
-
- Konu Sahibi DreamLover
- #5.161
5 dk step 2 dk twis 250 mekik 40 dk nıvea body ıle aerobik 1saat koşu bandında 6.8 km koşu 3. lt su
5 dk step 2 dk twis 250 mekik 40 dk nıvea body ıle aerobik 1saat koşu bandında 6.8 km koşu 3. lt su
sibel ablam hoşgeldin burdayım yine sorup kaçmazsan nasılsın ablammm :))
sende hoşgeldin stellam :)
çiçek ablammm cnmmmmm çok tşk ederimm opuyorumnanaktana.s.http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...p-kartlilara-imza-ekleme-resimli-anlatim.html
Boncuğum,burdan ekleyebilirsin imzanı.a.s.
kardoşum saol yavrum çok tşkkürler bebemmm opuyorumnanaktana.s.slmm..
çok geçmiş olsn kızlar dilerim ki hemn atlatrsnz:Saruboceq:
kokulu kokulu öptm hepinzizemuszemusopuyorumnanaktan
ayy kıyamam sen gittinmi yoksam kütahyayaaazemuszemushuuuuuuuu kimse yok mu ben taaaaa nerelerden giriyom muhabbete ama kimseler yok :umursamaz:
oy oy kıyamam nasıl gidiyo düğün başladımı ?slm essem nasılsın gülüm kütahyadayım internet varmış hemen attım kendimi kk ya:)
sen niye öle gümmmmmmmmm diye oturuyosun delü karı bebene dikkat etsenee :mymeka:ben repleyemiom tiji burdan söledim popomdan cıktı o ses koltugaa gümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm die oturdum bajımmmmmmmmmmmmmm
irna ablam sorma valla bir hırstır gidiyo allah muhafaza dikkat etmiyo ki kendine kendi yaptığı yetmiyo bu akrobasileri bide başkalarınada yaptırıyo nazi komutanııiyi geceleerrr.haber ekibi fıstıkları.es-se nin msj dikkatimi cekti :1shok:
es-se ahh napıyosun sen hangi marotona hazırlanıyon bidenem yaa..vışşşşşşşş,yazık saaaaaa.fisfisfis
ben uyumadım kadişim :sinifsinif:kızlaaaar hepiniz uyudunuz mu...))))))
nirdesiniz bacım...
sibel ablam evet görüşemiyoruz sen ne yaptın nışan işlerini?iyiyim boncuğum...sen nasılsın ablacım...görüşemiyoz bu aralar...özLedim senü))
kıyamam çıktın zannettim hoşgeldin bebemmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanküstüm bana hoşgeldin yok mu...:dilcikar:
birileri hoşgeldin demesede bende hoşbuldum....kaydirigubbakcemile3