- 22 Ocak 2009
- 4.666
- 892
- Konu Sahibi DreamLover
hadi herkese iyi akşamlar o zaman
zemuszemus
zemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi herkese iyi akşamlar o zaman
zemuszemus
selam topiginiz hayirli ugurlu olsun .:)
haa size taze haber çeşme işi sanırım yatıyor
yani yaza buralardayım gene :ecrin_bebek:
tam belli deil gerçi ama içime öyle doğdu
huhu gıybetçilerrrr kimi çekiştiriyoz ee hadi amaaaa
az önce öteki tarafta bana ahkam kesene bak :roflol:
delikafadulden yerimde duramıyom acayip tatlı yedim de geldim.:)) delikafaduldendelikafadulden
günün dedikoducusu ilen ediyorum seni :hooray:kızlar kartlıların cinsellik topiğini gördünüzmüzemuszemus
mevzu olmayınca geyiğe bağlamışlar işi tabi ya cinsellik yeni üye absürd konu açınca komik vede ekşınlı oluyordumafoldumben
bular yazamıyorlar tabi hepsini tanıyoruz nasılsa ordan çıkınca dalga geçenler olur diye tırsarlar:jeyyar:
anammm neydek şimdiii git dışarda koş da gel bi turrr atamasın o enerjiyi laelaelaelaelae
güzel tespit :roflol:kızlar kartlıların cinsellik topiğini gördünüzmüzemuszemus
mevzu olmayınca geyiğe bağlamışlar işi tabi ya cinsellik yeni üye absürd konu açınca komik vede ekşınlı oluyordumafoldumben
bular yazamıyorlar tabi hepsini tanıyoruz nasılsa ordan çıkınca dalga geçenler olur diye tırsarlar:jeyyar:
anammm neydek şimdiii git dışarda koş da gel bi turrr atamasın o enerjiyi laelaelaelaelae
kıss abla falla ben gendüm için itmedüm herüfüme yaptım emme eccük yerim ucunden beee olmamııınaniknanikgünün dedikoducusu ilen ediyorum seni :hooray:
sende mozaik pasta yapmışsın gözümden kaçtı sanma hani diyet lülülülülülü
güzel tespit :roflol:
yok koşamam iş yerindeyim adamlar bana güler sonra sakıncalı durumlar olabilir :jeyyar: :roflol:
günün dedikoducusu ilen ediyorum seni :hooray:
yalanmı canım ya şimdi kaç senelik kk lılar yok yatakta zevk almıyorum yok o.......zm olamıyorum:1shok:
yada bekarım sevgilimle birlikte oldum diye yazsınlar bakalım hepsi bizim elimize dilimize düşerdelikafadulden
ondan sonra şenliği gör:mymeka:
yalanmı canım ya şimdi kaç senelik kk lılar yok yatakta zevk almıyorum yok o.......zm olamıyorum:1shok:
yada bekarım sevgilimle birlikte oldum diye yazsınlar bakalım hepsi bizim elimize dilimize düşerdelikafadulden
ondan sonra şenliği gör:mymeka:
kızlar kartlıların cinsellik topiğini gördünüzmüzemuszemus