Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

Aaa dedıkodu topiğide acılmıs.. boncugum ıyı dusunmussun valla... tebrık ederımm....

haa size taze haber çeşme işi sanırım yatıyor
yani yaza buralardayım gene :ecrin_bebek:
tam belli deil gerçi ama içime öyle doğdu

haa size taze haber çeşme işi sanırım yatıyor
yani yaza buralardayım gene :ecrin_bebek:
tam belli deil gerçi ama içime öyle doğdu

neeeeeeeeeeeeee :1shok:
allahım ruyamı bu hihoyyyt kaydirigubbakcemile5 delikafadulden kaydirigubbakcemile2 :lepi: :teytey: :sm_cool: :dance: :1hug: opuyorumnanaktan Şeniz

kızlar kartlıların cinsellik topiğini gördünüzmüzemuszemus
mevzu olmayınca geyiğe bağlamışlar işi tabi ya cinsellik yeni üye absürd konu açınca komik vede ekşınlı oluyordumafoldumben
bular yazamıyorlar tabi hepsini tanıyoruz nasılsa ordan çıkınca dalga geçenler olur diye tırsarlar:jeyyar:

mevzu olmayınca geyiğe bağlamışlar işi tabi ya cinsellik yeni üye absürd konu açınca komik vede ekşınlı oluyordumafoldumben
bular yazamıyorlar tabi hepsini tanıyoruz nasılsa ordan çıkınca dalga geçenler olur diye tırsarlar:jeyyar:
günün dedikoducusu ilen ediyorum seni :hooray:
anammm neydek şimdiii git dışarda koş da gel bi turrr atamasın o enerjiyi laelaelaelaelae

sende mozaik pasta yapmışsın gözümden kaçtı sanma hani diyet lülülülülülü

güzel tespit :roflol:
anammm neydek şimdiii git dışarda koş da gel bi turrr atamasın o enerjiyi laelaelaelaelae

yok koşamam iş yerindeyim adamlar bana güler sonra sakıncalı durumlar olabilir :jeyyar: :roflol:

sende mozaik pasta yapmışsın gözümden kaçtı sanma hani diyet lülülülülülü
kıss abla falla ben gendüm için itmedüm herüfüme yaptım emme eccük yerim ucunden beee olmamııınaniknanik

güzel tespit :roflol:

yok koşamam iş yerindeyim adamlar bana güler sonra sakıncalı durumlar olabilir :jeyyar: :roflol:

ozaman sıkı sıkı otur yerinde kızz beni güldürdün heeee:roflol::roflol:

yalanmı canım ya şimdi kaç senelik kk lılar yok yatakta zevk almıyorum yok o.......zm olamıyorum:1shok:
yada bekarım sevgilimle birlikte oldum diye yazsınlar bakalım hepsi bizim elimize dilimize düşerdelikafadulden
ondan sonra şenliği gör:mymeka:

yalanmı canım ya şimdi kaç senelik kk lılar yok yatakta zevk almıyorum yok o.......zm olamıyorum:1shok:
yada bekarım sevgilimle birlikte oldum diye yazsınlar bakalım hepsi bizim elimize dilimize düşerdelikafadulden

:roflol: allah sizin elinize dilinize düşürmesin be yaa kaydirigubbakcemile3

ooooo şenlik olcak desenize beedelikafadulden

he cemrem mön mön bakiyler birbirlerine o kaa bi icraat yok yane yazamasakta çok şükür okuyabilyok kaydirigubbakcemile3

X