- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
-
- Konu Sahibi DreamLover
ne sandindi kiz camerayla naklen yayin yaptigimimi:jeyyar::roflol:
kiz en kirli camasirim bu hayatimda ve nasil utaniim
he ya incimi nasil yaptim saniyodun:jeyyar::roflol:
aha bu açık bir itiraftır alkisalkisalkis
laa bana da geldı o lınk bende engelledım dırek demek o ıncıydı hee:roflol: ohh o bahane ıle kurtuldum bu garudannlülülülülülü
cnm demekki orda çıkmıoki bulaşmış ve sizede nerdeyse bulaştıryomuş :roflol:
ooooooo herkesler burada yafffff
alla alla bende 2 çocuk yaptım ama o tür sitelerde çocuk yapımı konusunda faydalı bilgiler oldunu bilmiodum sengözlerimebaksanab
varmısınız içimizdekı tüm kötuluklerı cıkarmaya:jeyyar:
yaw sat tabi sat sat dabunebu bacım senı dınlersem ıyıcene kafayı yerım haa uzn uzun demen kendımı satım mı satmım mı
bı laf dıycem alıntı edene eksı verrım bılesınız sakın etmen
:roflol:3.cüyü düsünürsen ögrenmis oldun:roflol:
aylarca kk dönduk durduk kac kez sorduk cocuk naısl yapılır demedınız bak bunu öğrendım ıyı oldu keske lınkı saklasaydımm mafoldumben
:jeyyareki ne sandindi catlicam meraktan:roflol:
hıhhh :dilcikar: 14 yıllık tecrübem yeter bana :jeyyar:
ama sen ille bişiler merak ediosan tıkla beni tatlım sıcak anlar nasıl olur gösterim delikafadulden
aylarca kk dönduk durduk kac kez sorduk cocuk naısl yapılır demedınız bak bunu öğrendım ıyı oldu keske lınkı saklasaydımm mafoldumben
birgün bende kkdan biri sanıp msnme birini ekledim .
karu zapuk çıktı.ne bilem belkide seninde böyle biri çıkmıştır diye düşündüm.
karıyı engelledim meal atmaya başlamıştı zor kurtulmuştum elinden en azından dua et seninki virüsmüş .sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
hıhhh :dilcikar: 14 yıllık tecrübem yeter bana :jeyyar:
ama sen ille bişiler merak ediosan tıkla beni tatlım sıcak anlar nasıl olur gösterim delikafadulden
birgün bende kkdan biri sanıp msnme birini ekledim .
karu zapuk çıktı.ne bilem belkide seninde böyle biri çıkmıştır diye düşündüm.
karıyı engelledim meal atmaya başlamıştı zor kurtulmuştum elinden en azından dua et seninki virüsmüş .sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab