Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

bunebu adamı hasta etme:mymeka: dur surda kaynaş az bee ceyıs ceyıs nereye kadr bız aşk dıok sen ceyıs

nan sohbet edın bu gacıylada obama kaldı aramızda-tatlicadiarzu-

laa bana da geldı o lınk bende engelledım dırek demek o ıncıydı hee:roflol: ohh o bahane ıle kurtuldum bu garudannlülülülülülü

alma sakııın valla heran herşey olabilir kanma incinin sözlerine böcüm tam evlilik arifesinde olcak işmi
cnm demekki orda çıkmıoki bulaşmış ve sizede nerdeyse bulaştıryomuş :roflol:

reddedio ama ben şpeleniom kendisinden CADIARZU

aylarca kk dönduk durduk kac kez sorduk cocuk naısl yapılır demedınız bak bunu öğrendım ıyı oldu keske lınkı saklasaydımm mafoldumben

:jeyyar:peki ne sandindi catlicam meraktan:roflol:

birgün bende kkdan biri sanıp msnme birini ekledim .
karu zapuk çıktı.ne bilem belkide seninde böyle biri çıkmıştır diye düşündüm.
karıyı engelledim meal atmaya başlamıştı zor kurtulmuştum elinden en azından dua et seninki virüsmüş .sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

burcu apla o kötuluk deıl bu gazwoman olmak ıcın dıom yaa:roflol:

bunebu olur aksama derım satıyom kendımı sana ama bı trabzonn hasırı ısterım dıyım cok sevyomda

karıyı engelledim meal atmaya başlamıştı zor kurtulmuştum elinden en azından dua et seninki virüsmüş .sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

:roflol:
bir arkimizinde başına buna benzer bişi gelmiş kaydirigubbakcemile3
ama onunkide sennikine şükrettircek cinstenmiş çünki kadın cam açmış veee .......... :jeyyar: beterin beteri var haline şükret dostum :teselli:

:1shok:ben sapigin ta kendisiymismisimde sonradan haberim oldu:jeyyar::roflol:

X