Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

meraba canım geldim ama baya geç geldim anlaşılan linki göndermeseydin haberim bile olmazdı :eek:
kusura bakma emi inan gündüzleri okadar yoğun işlerim var ki bu işte 2_3 ayı bulur bende sık sık gelemiyorum artık eskisi gibi kk ya mirmirmirmir
akşamları zamanım oldukça bakıyorum
neyse canım ben ara ara uğramaya çaılışırım buraya :nazar:
topiğin hayırlı olsun balım a.s. :1hug:

Sağol canım sen nasılsın?
Ya sorma deli oldum yaa yazık değilmi o çocuğa Allah akıl versin bunlara..
Okudum canım saat aralığı çok uzun geldi bana bebişle o kadar saat olurmu bılmemki düşünüyorum bakalımopuyorumnanaktan

cnm benim erken kalkmak istersen erken kalkarsın
sadece bebek içinse canını sıkma bende elimden geleni yaparım hep beraber bakarız yani
hoş benim geleceğimde kesin değil ya o gün gelmeden bişey diyemiyorum malesef :KK43:

güzelmiş cnm elbisen rengi kötü dicektim ama fotoğrafta öyle çıktı galibaa
birde üst kısmı tam oturmamışmı bana mı öle geldi yada çamaşırındanda kaynaklanabilir tabii

yok canım flaştan öyle evet arka fermuarını kapatmamıştım birde içimde üst yoktu ondan öle duruyor siz görün diye çektim:1hug:

Elbise çok hoş ama üst kısmı çok bombeli durmuş oturmamış iç çamaşırındanmı?
evet cnm katılıyorumm ama çözümü bulunabilir
ne zaman kına gecesi bilmiyorum ama?

meraba canım geldim ama baya geç geldim anlaşılan linki göndermeseydin haberim bile olmazdı :eek:
kusura bakma emi inan gündüzleri okadar yoğun işlerim var ki bu işte 2_3 ayı bulur bende sık sık gelemiyorum artık eskisi gibi kk ya mirmirmirmir
akşamları zamanım oldukça bakıyorum
neyse canım ben ara ara uğramaya çaılışırım buraya :nazar:
topiğin hayırlı olsun balım a.s. :1hug:

cnm hoşgeldin saol cnm valla
daha önce link yolladığımı sanıyordum kusura bakma kaçırmış olabilirim gözden
ne zaman gelirsen beklerim cnm çok öpüyorumm opuyorumnanaktan
kendini yorma fazlavereliniortak

delüm ye bakim ii olur dışardanda geldim piknükkktennn ii olur duş almadım dahaa haahhaaakaydirigubbakcemile3

yok canım flaştan öyle evet arka fermuarını kapatmamıştım birde içimde üst yoktu ondan öle duruyor siz görün diye çektim:1hug:

hmm anladım :mymeka:fermuarını kapatmamış çamaşır giymemiş içinee belli olii zatennn pembe makyajında çok hoş uyumlu bence cnmm
kına gecendede çeker bize gösterirsin inşallah ne zaman olacak?

X