Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

bilme daha iyi yerin dibine girmisdim milli olmusdum resmen hayatimda ilk defa basima geldigi icin:çok üzgünüm:

konu kapanmisdir noktayi koydum
ama bn çatlarım şimci olayı öğrenmessem senağlama neysem nasılsa ben bi şekilde öğrenirim kk da hiç bişi benden kaçmazzzz :jeyyar:
olmazmı canım nerden istersin dedikodusengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

sen başlada nerden başlarsan başla sırnaşık şey ( ay meğer ne kadar dedikoduya acıkmışım :roflol: )

böcüğüm damat adayını bulmuşsun haberim yok düğün ne zaman:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

böcük daha öncede söylemiştim ama yine söylüyorum

çok yakışmışsınız dalgıç tı dimi

ben yokken ögrendiniz ögrendiniz yoksa konu kapanmisdir :)))))))

olayi bilenler kendilerini biliyolar zati annadilar onlar hemen ne duruma düsdügümü bi onlar biliyo ama saolasunlarrrrrrrrrrrrrr

kendi kendimi ele verdim dessene valla merak edilcek bisey diil hem fazla merak iyi dildir bilirseniz topa tutarsiniz beni belki:çok üzgünüm:

yok anam sen önce bir anlat ondan sonra karar verelim alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ilahi canım ya çok güldüm şu aç lafına :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

inci çabuk bana özelden at ne oldu .
bak ölürsem gözüm açık gidersenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

hayırlı olsun ne diyelim allah tamamına erdirsin,aşk insanı güzelleştirir diye boşuna dememişler.gerçi kızımız zaten güzel opuyorumnanaktangidip hemen kutlayayım
cok tskler
cnm ablam

geldi geldi cnm burdan kutlayabilriisn kulağı çınlayınca hemen koştu kaydirigubbakcemile

böcüğüm hayırlı olsun çok yakışmışsınız:))))))))
Şeniz
ugur böcegim alinti yapmadim ama cok yakismissiniz gözüm gönlüm acildi
ay evt öle dıo herkes allah ayırmasın :Saruboceq:
böcüğüm damat adayını bulmuşsun haberim yok düğün ne zaman:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hönkk nan söz bıle yapmadık
böcük daha öncede söylemiştim ama yine söylüyorum

çok yakışmışsınız dalgıç tı dimi

suan dalgıc deıl cnm host

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…