- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
-
- Konu Sahibi DreamLover
ay ne meselesi merak ettim şimcuk :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ama bn çatlarım şimci olayı öğrenmessem senağlama neysem nasılsa ben bi şekilde öğrenirim kk da hiç bişi benden kaçmazzzz :jeyyar:bilme daha iyi yerin dibine girmisdim milli olmusdum resmen hayatimda ilk defa basima geldigi icin:çok üzgünüm:
konu kapanmisdir noktayi koydum
olmazmı canım nerden istersin dedikodusengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
kendi kendimi ele verdim dessene valla merak edilcek bisey diil hem fazla merak iyi dildir bilirseniz topa tutarsiniz beni belki:çok üzgünüm:
ama bn çatlarım şimci olayı öğrenmessem senağlama neysem nasılsa ben bi şekilde öğrenirim kk da hiç bişi benden kaçmazzzz :jeyyar:
sen başlada nerden başlarsan başla sırnaşık şey ( ay meğer ne kadar dedikoduya acıkmışım :roflol: )
böcük daha öncede söylemiştim ama yine söylüyorum
çok yakışmışsınız dalgıç tı dimi
ilahi canım ya çok güldüm şu aç lafına :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
cok tsklerhayırlı olsun ne diyelim allah tamamına erdirsin,aşk insanı güzelleştirir diye boşuna dememişler.gerçi kızımız zaten güzel opuyorumnanaktangidip hemen kutlayayım
geldi geldi cnm burdan kutlayabilriisn kulağı çınlayınca hemen koştu kaydirigubbakcemile
Şenizböcüğüm hayırlı olsun çok yakışmışsınız:))))))))
ay evt öle dıo herkes allah ayırmasın :Saruboceq:ugur böcegim alinti yapmadim ama cok yakismissiniz gözüm gönlüm acildi
hönkk nan söz bıle yapmadıkböcüğüm damat adayını bulmuşsun haberim yok düğün ne zaman:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
böcük daha öncede söylemiştim ama yine söylüyorum
çok yakışmışsınız dalgıç tı dimi
cok tskler
cnm ablam
Şeniz
ay evt öle dıo herkes allah ayırmasın :Saruboceq:
hönkk nan söz bıle yapmadık
suan dalgıc deıl cnm host
banada yazın özelden ne olmuşşş delikafadulden
bizde sen biliosundur sandıydık :dilcikar:
ortaya attı lafı kaçtı bu inci de yahuu biz çatlyoz burda
efsunefem hoşgeldin cnmmmmm :dance: