- 13 Mayıs 2007
- 1.932
- 2
- 46
-
- Konu Sahibi DreamLover
- #2.521
ben izmire yakınım canım bergmdymyerimseniben ayrıca bir çok yakınımda zimirde kardeşlerim falan karşıyakadalar sık geliyoruz yaniyerimsenibenhalecim sen izmirde diilmisin ki...diğer yazıyo yaşadığınız yerde...:1shok:
boncugum sendeki numeden çok yapıp herkeze dağıtmışlar heralde:roflol:amin cnm amin :Saruboceq:
sen benimkini tanımazsın numuneliktir o :umursamaz:
inşaallah cnm nasipp
gelirim belkii niye olmasınnyerimseniben
sende geleceksin bi kerem söz virdinn:lepi:
kıyamam yaaHoşbulduk canım iyiyim çok şükür sen nasılsın?
Biz kuşadasına gittik canım 5 gün kaldık geldik hava süperdi gündüz sıcak gece serin ama bebekle tatil baya zormuş..Eskiden saatlerce plajda kalan ben şimdi aman çocuk yanmasın diye diye hızla denize giren çıkan sonra koşa koşa kaçan bir tip oldum..Onun için eskisi kadar zevk almıyor insan tatildenbenneyaptımki
katıl sen hemen herşeye:dilcikar:numune var elimde diyorum yaakatılıyom:lepi:
evet o diğer yerde yaşıyorhalecim sen izmirde diilmisin ki...diğer yazıyo yaşadığınız yerde...:1shok:
evet hemşeriyiz ayol:lepi:yerimsenibenBende İzmirliyim bendeee bol bol hemşerim var demek burda ne güzelopuyorumnanaktan
ben izmire yakınım canım bergamadayımyerimseniben ayrıca bir çok yakınımda zimirde kardeşlerim falan karşıyakadalar sık geliyoruz yaniyerimseniben
buyurun banada beklerim 15 haziranda festivalimiz var bir hafta sürecek tarihin kenti ilkler şehrine hepinizi beklerim davetlimsiniz:lepi:
Geçen sene bi ara Bergamadaydım. 1 gece kaldım..Meşhur tarihi yerleri var ya tepede bi yerde oraya geldik gezdik..1 gece kaldık..Bi sürü pansiyonlar var orda..onlardan birindeydik..
:roflol::roflol::roflol:kıyamam yaa
olsun onunda ayrı bir güzelliği vardır
sağlıklı olundaa büyüsün biraz yine rahatça yaparsınız tatilinizi
kuşadası küçük ama güzel bir yer tatil için
ben 2 kere gittim oraya yine gitmek isterim yanii
katıl sen hemen herşeye:dilcikar:numune var elimde diyorum yaa
evet o diğer yerde yaşıyor
diğer alemdee :roflol:
aa doğru duyg sende izmirBende İzmirliyim bendeee bol bol hemşerim var demek burda ne güzelopuyorumnanaktan
ben izmire yakınım canım bergmdymyerimseniben ayrıca bir çok yakınımda zimirde kardeşlerim falan karşıyakadalar sık geliyoruz yaniyerimseniben
buyurun banada beklerim 15 haziranda festivalimiz var bir hafta sürecek tarihin kenti ilkler şehrine hepinizi beklerim davetlimsiniz:lepi:
boncugum sendeki numeden çok yapıp herkeze dağıtmışlar heralde:roflol:
bende var bitane kaydirigubbakcemile3
ben gelirim mesele değilde sende gelde görem zemuszemus
ben izmire yakınım canım bergamadayımyerimseniben ayrıca bir çok yakınımda zimirde kardeşlerim falan karşıyakadalar sık geliyoruz yaniyerimseniben
Geçen sene bi ara Bergamadaydım. 1 gece kaldım..Meşhur tarihi yerleri var ya tepede bi yerde oraya geldik gezdik..1 gece kaldık..Bi sürü pansiyonlar var orda..onlardan birindeydik..
buda gezentigillerden
ben heç gitmedim ama fatmam var gidicem nasip olursa birgün:dilcikar:
öylemi ne güzel... keşke bende geçen sene kk da takılıyo olsaydım haberim olurdu belkide :kedi:ben izmire yakınım canım bergamadayımyerimseniben ayrıca bir çok yakınımda zimirde kardeşlerim falan karşıyakadalar sık geliyoruz yaniyerimseniben
burası evet tarihi bir kentdir bu mevsimde turist kaynıyokaydirigubbakcemile
asklepion ve akropol herikiside tepedeler kalemizde olabilir..şehir merkezide kent üstüne kent kurulmuş ben yakın oturuyorum arka odamdan kaleyi ve bazalikayı izlyebiliyorum:asigim:
daha bakamadım proğrama ama afişlerden bir kaçını gördümzemuszemusaa doğru duyg sende izmir
sen pikniğe gidecekmisin piknik buluşmasına
:roflol::roflol:tamam inşallah cnm yaa
fatma festivalde kim gelecek ünlü şarkıcı falan yokmu?
beklerim canımŞenizbuda gezentigillerden
ben heç gitmedim ama fatmam var gidicem nasip olursa birgün:dilcikar:
bergama ya yakın oturduğum zaman tanısaydım keşke seni canım yaaa....menemen tarafında bergama yolu üzerinde egekent var..iki yl oturduk orda...kapıdan her an bergama otobüsü geçerdi de tanıdığım yok diye hiç gidemedim...üzüldüm şimdi...:a015:
ya bende 2007 den beri üyeyim ama 2 çocukca hiç zaman bulamıyordum:1no2:ben çıkıyorum şimdilik...ahşama burdayım...hoşçakalınnn....Şeniz
kıyamam yaa
olsun onunda ayrı bir güzelliği vardır
sağlıklı olundaa büyüsün biraz yine rahatça yaparsınız tatilinizi
kuşadası küçük ama güzel bir yer tatil için
ben 2 kere gittim oraya yine gitmek isterim yanii
katıl sen hemen herşeye:dilcikar:numune var elimde diyorum yaa
evet o diğer yerde yaşıyor
diğer alemdee :roflol:
evet hemşeriyiz ayol:lepi:yerimseniben
bu arada hoşgeldin canıma.s. kusura bakma geç oldu bir elim işte gözüm burda atladıklarım oluyo arada:kedi:
aa doğru duyg sende izmir
sen pikniğe gidecekmisin piknik buluşmasına
:roflol::roflol:tamam inşallah cnm yaa
fatma festivalde kim gelecek ünlü şarkıcı falan yokmu?
ooo ..hemide karşıyaka... kapı komşum gibi :lepi:izmirin en sevdiğim yeri:asigim: benmde kardeşlerim ve nerdeyse bütün yakınlarım en çok sevdiklerim orda..Öyle canım Allah sağlık versinde önemli olan o dediğin gibi tatil her zaman yapılıropuyorumnanaktan
Rice ederim canım ne demek:)Ben Karşıyakada oturuyorum kızlar her zaman beklerim:)
Nazarboncuğum bu arada ismini bilmiyorum benim adım duygu zaten nickimden belli:)
Hiç haberim bile yokki piknikten bakayım biii ama bebişle nasıl gelirim onu bilmiyorum...
sen katılıyormusun??
Bu arada gecikmeli yazıyorum sürekli kusura bakmayın arkadaşlar çünkü bir yandan buraya bakıp bir yandan oğlumun peşinde koşuyorum acıkıyor altına yapıyor derken bir oraya bir buraya ancak yetişiyorum..Cevap alamazsanız bilinki Egeyle uğraşıyorumkaydirigubbakcemile3